Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
dim.ua написав:Чи є можливість відкрити Правильну картку, без відвідування відділення банку? Наприклад, підписати доки КЕПом, Дією чи якось через пошту?
Як я вже писав на попередній сторінці - уже немає.
Son of Sun написав:
cohan написав:с четверга 7% на Кишеню обещают
наобіцяли - зробили: "Ставка 7% річних для ощадного рахунку «Кишеня» застосовується для рахунків відкритих з 05.07.2022 року."
Де саме таке побачили? Ні на сторінці Кишені, ні у самих тарифах не бачу такої примітки.
dim.ua написав:Чи є можливість відкрити Правильну картку, без відвідування відділення банку? Наприклад, підписати доки КЕПом, Дією чи якось через пошту?
Son of Sun написав:
наобіцяли - зробили: "Ставка 7% річних для ощадного рахунку «Кишеня» застосовується для рахунків відкритих з 05.07.2022 року."
Де саме таке побачили? Ні на сторінці Кишені, ні у самих тарифах не бачу такої примітки.
Son of Sun написав:
раньше в приложухе писали процент, теперь зась у кого-то аферам научились, короче говоря сначала с Правильной только для новых, теперь ...