|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 14 лип, 2022 22:41
rjkz написав: Schmit написав: rjkz написав:Понгуглите на досуге, когда был принят на вооружение комплекс Нептун.
Похоже вы не совсем понимаете или путаете, "принять на вооружение" и "запустить серийное производство" для ВСУ. Танк Оплот тоже принят на вооружение уже очень давно и шо?, сколько их? Принят на вооружение 2020 году - запускайте в серию, но нет, в 2021 начались танцы с бубном (заменой шасси), которое сожрало бюджет и оттянуло запуск серийного производства. Как по мне - это и был саботаж.
С танком Оплот мне самому не все понятно. С одной стороны - это очень хорощий танк. В 4 раза лучше, чем Булат. С другой - сильно дорогой и не натовских стандартов. Но лучше иметь чем не иметь. Кроме того, танк - это наступательное вооружение, а думать приходится в первую очередь об обороне. Один танк Оплот продавался за бугор за примерно 1 млн баксов. В условиях небезразмерного финансирования, выгодней продать танки и купить средства ПВО. Соображение простое - один танк за млн можно уничтожить 1 дешевым снарядом. ПВО может уничтожить много воздушных целей. Но на категоричность суждений не претендую.
У Оплота осталась недоработанной система наведения. Прицел, и ... - в случае значительного утяжеления башни и ствола появился эффект инертности - что не позволяет эффективно работать по сравнению со всеми западными аналогами. "ложка дёгтя в бочке с мёдом" Недостаток до сих пор не устранён, хотя были Заявления о эффективном решении за счёт немецкого прицела. В то же время, "1 млн баксов" там стоит только двигатель(6ТДФ).
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 22:51
kryminalist написав: лише одиниці тіл приїздять зі свідоцтвами і розтином. Переважну більшість везуть по місцю проживання.
Лікарські свідоцтва оформляють фактично на місці (зокрема, при лікарні ім. Мєчникова) і на "велику землю" везуть загиблих вже зі свідоцтвами! Як Ви уявляете дії водія, якщо в дорозі поліція зупинить м/автобус з загиблими БЕЗ документів?! І що повинен думати судмедексперт, напр., з Києва про причини і місце смерті?!
-
Миша-клиент
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 22:51
pilker написав: mephala написав:знал бы где смотреть - не спрашивал бы. линк бы дали что ли куда смотреть.
google покажет на сайт назк. только реестр на поиск и просмотр будет ли открыт - вопрос.
так а декларацию то чью смотреть? и что там смотреть? нихрена не понятно. все такие умные шо аж страшно.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 22:58
mephala написав: rjkz написав:Понгуглите на досуге, когда был принят на вооружение комплекс Нептун.
принят = одобрен к использованию. одобрением пуйла не испугать. нужны дивизионы и много ракет к ним. а этого не было сделано. та же ольха - мало того что одобрена так уже при порохе закуплены были первые дивизионы и ракеты. но потом заказ резко протух про причине нехватки денег. куда денег хватало с головой думаю все знают.
Вільха трохи гірша Хаймарсів по точності, а ле по інших характеристиках - взагалі супер. Вікі: Маса бойової частини: 250 кг («Вільха») 170 кг («Вільха-М») 170 кг («Вільха-М2») Максимальна дальність: до 70 км («Вільха») до 130 км («Вільха-М») до 202 км («Вільха-М2»)
Ех, наклепали б вчасно кілька тисяч ракет, хоча б тих, що на 70 км, то в перші дні можна було б засипати ними кацапів і на перешийку, і на трасах під Києвом, наводячи Байрактарами. А так шанс і час втрачено, і території, і життя наших військових.
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 14 лип, 2022 23:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Заблокований
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 22:59
mephala написав:так а декларацию то чью смотреть? и что там смотреть? нихрена не понятно. все такие умные шо аж страшно.
ну то от BIGor и juristkostya ждите подсказки. )
-
pilker
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 23:01
wild.tomcat написав: budivelnik написав: kryminalist написав:budivelnik навіщо писати про те, в чому ви не компетентний. Всі без виключення загиблі військові проходять через морги, оскільки лише судово-медичний експерт має право виписати лікарське свідоцтво про смерть, без якого по закону неможливо похоронити. всі розтини тіл проводяться у робочий час, відповідно будь-який експерт бачить на власні очі кількість загиблих
Ви хочете заявити , що тіло загиблого на фронті, через кілька днів після загибелі йде по місцю проживання і тільки там потрапляє в морг де робиться лікарський висновок про причину смерті? Ви кого хочете надурити?Себе чи читачів? А я вважаю , що у Львів тіло приходить вже з висновком смерті.який зроблений лікарем по місцю смерті... І тільки одиниці потрапляють у Львівський морг без висновку. То що скажете про 13,00 в неділю?
о, то на додачу до всіх існуючих у вас знань та експірієнсів на цьому форумі, виявляєьбся що ви ще й фахівець з процедури поховань тіл загиблих і фахівець в судово-медичній експертизі? який широкий у вас кругозір.
Я на відміну від вірюючих на слово... Завжди перевіряю все що можна у відкритих джерелах..або з перших вуст Тому перш ніж стверджувати , спитався в командира взводу який привіз з лінії фронту чотирьох 200, двох з Львова і двох з області - хто виписував свідоцтва.. і де їх поховали Так от З чотирьох (два Львів, два область) - трьох два Львів, один область - поховали на Марсовому, всім свідоцтва виписали по місцю смерті. Тому якщо Ви розбираєтесь тільки в якійсь обмеженій своїй галузі - не приписуйте цю обмеженість навколишнім.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лип, 2022 23:07
budivelnik окей, я не збираюсь вам нав'язувати нічого. Я просто написав те, що бачу кожного дня на власні очі. Ваше право довіряти чи ні будь-якій інформації. я ж не пишу за інші міста чи області, пишу лише за те, з чим працюю кожного дня
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 23:10
rjkz написав: juristkostya написав: Камикадзе написав:Зачем нам новые с остатком ресурса 20 тыс часов, если жить им суждено не больше 100-200 часов? Чем меньше остаток ресурса, тем дешевле. Дадут сначала с ресурсом достаточным на одну войну.
Ну, во-первых, это вопрос тактики применения. Можно и нужно применять так, чтобы не сбивали. Во-вторых, это явно приобретение не "на одну войну".
НЕ бывает войн без потерь, к сожалению. Такое ощущение, что обсуждаем строительство дома. Надо, чтобы надежно, чтобы не падало, чтобы не "пожелтело и отвалилось". Война - это смерть и разрушения по определению. Вроде-бы взрослые люди, такие вещи понмать должны.
Применение авиации вне зоны действия вражеской ПВО - штука более чем реальная. Так воевали США в Заливе, так воюют стратегические ракетоносцы РФ сегодня. Наша задача тоже включать голову, и я не вижу причин, почему это нельзя сделать.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 23:13
wild.tomcat написав: budivelnik написав:Лікар ,який на роботі 25% часу, через руки якого проходить 1% від тої 1 особи в добу яка може прийти у Львів під час його чергування, з урахуванням що з 100 осіб в морг Львова потрапляє в кращому випадку 10..... Він може зробити якийсь узагальнюючий висновок?
ви взагалі нічого не бачите, крім могил на марсовому полі, але це чомусь не заважає вам робити якийсь "узагальнюючий висновок"?
"Мудрость приходит с возрастом....но возраст может прийти и один"(с) жванецкий
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2022 23:21
kryminalist написав:budivelnik окей, я не збираюсь вам нав'язувати нічого. Я просто написав те, що бачу кожного дня на власні очі. Ваше право довіряти чи ні будь-якій інформації. я ж не пишу за інші міста чи області, пишу лише за те, з чим працюю кожного дня
Вам важко довести мені те що я сам вияснив... Але у Вас є шанс подискутувати в юристомкостя , який також мій опонент і довести йому що людей 1200 км везуть у Львів і тут виписують свідоцтва про смерть Якщо костя це підтвердить якимось юридичним документом - я Вам повірю Якщо не підтвердить - Вам прийдеться признати що Ви на основі одиничного випадку- заявили що це загальний Про 13-00 і неділю Я пропонував зустрітись на Марсовому, я не кусаюсь і в особистому спілкуванні легше узгодити позиції які розходяться кардинально
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1