Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17891790179117921793 ... 14817>
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:44

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:При стрельбе единичными ракетами и имеющемся количестве HIMARS проблем с логистикой не возникало бы.

Одиничні ракети легше збити ППО. Вони дорогі. Навіть при високій ефективності: потрібна розвідка, цілеуказання і т. д. І головне - потрібні цілі: штаби, батальйонні колони на відпочинку, великі склади. По меншому бити такими ракетами - не напасешся ракет. Відповідно - це просто ще один інструмент для виконання певних вузькоспеціалізованих задач. Який зробить москалям погано, трошки перехилить чашу терезів на нашу сторону, але в принципі, нічого докорінно не змінить.

Это всё понятно.
Речь о том, что ракет к HIMARS нужно совсем не мало. Меньше, чем к Градам, но всё равно достаточно много.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:45

otg написав:
  andrijk777 написав:otg
Ядерної зброї вони(ті що приймають рішення) не бояться. Це мулька для їх виборців.
Вони це Захід? Бояться та ще як. Вони мають не те воспитание. Вони не "бункерний". Зараз меньше говорять, але подивіться на початку війни. Вони тільки й говорили що не хочуть втягуватись у війну, щоб вона не переросла в 3 світову.

Вони говорять одне, а думають інше. Захід завжди маніпулював такими речами.
То й самий Ірак, наприклад.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:46

otg написав:
  detroytred написав:Вау! Після кількох уточнень стосовно обстріляних - що мова про немотивованих (обстріляних), нарешті саме про них почали.
Але раптом у Вас з'явилися немотивовані необстріляні замість раніше просто необстріляних.
Так не дискутують...

Ви тепер перейшли вже до іншого предмету - відсутністі мотивованих необстріляних у тилу в війську, на гражданці.
Аргументації такої відсутності з Вашого боку ноль.
Є бажання напишіть.
Тільки уточнюю для Вас спеціально -- мова про рівень мотивації не аля захмарний, а такий же, як у отоючих Bobua - тобто мобілізували, пішов служити.

Таких за віконцем ще достатньо.
А деякі кажуть навіть про відмови військоматів бажаючим.
Ви реально плаваєте в облаках. :) Закінчились вмотивовані вже давно. Зараз зловили десь якось, пішов служити. Де його мотивація? Ще десь на задворках є підрозділи які готують на передову. Ще з них щось можливо підібрати і то. В того ноги болять, в того спина. Ви просто зовсім не знаєте сітуації. Самі не пробовали вмотивовано в військомат?

Попередніх мобілізованих (більшість) теж оповістили й направили служити.
Прийде час до мене, теж саме - піду. Нікуди не дінусь.
Прийде до сусіда Успіха, піде - той сусід.
За віконцем таких, як Успіх, Bobua, я - достатньо.
Питання до Вас (раз так любите переходити на особистості): Ви підете? Буде у Вас мотивація рівня звичайного мобілізованого?

Вище я пояснив про кого мова.
Не треба підміняти на добровольців.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:46

Успіх написав:
  otg написав:Ще раз Як що змінити обстреляних невмотивованих, на необстреляних невмотивованих сітуація на позиції зміниться в худшу сторону.
Я писав, що не дуже зміниться ситуація! Так як обстріляні/невмотивовані лише краще будуть зберігати своє життя, а виконувати накази/роботу будуть НЕ краще, за новачків/необстріляних!
  otg написав:Це тільки Успіх вірить що там десь в тилу куча мотивованих нічого не роблять, як тільки мріють змінити його на позиції.

Ні, але просто ЯКОГО КУЯ я маю знаходитись частенько на вогневій невідомо скільки місяців(а через 2 дні вже буде П'ЯТЬ МІСЯЦІВ, як я не можу обняти своїх батьків/дітей/дружину) - а десь в моєму рідному Львові, чи десь в Тернополі - мають собі жити звичайним життям "парубки моторні", які куй забили на оборону України, а сидять собі бухають/дівчат щіпають???!

Давайте просто якось ПО ЧЕРЗІ?!
Давайте якось мінятись місцем?!
А не так, що одні потягують у Львівських пабах холодне пиво, а інші - регулярно падають обличчям в землю і рахують прильоти!

Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))

Не треба скиглити! Почав-доводь до кінця!
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Речь о том, что ракет к HIMARS нужно совсем не мало. Меньше, чем к Градам, но всё равно достаточно много.

Так, їх потрібно багато, і логістика поставки боєприпасів до них це певна проблема. Ми бачимо далеко не всі удари в пресі. Техніка активно працює, десь одиночними, десь залпами. Ракети возять зі США. Тому є певна проблема.
Щодо ATAKMS - то там до цього додасться ще й ціна
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:51

Успіх написав:
  sashaqbl написав:Попри плач Долярчика і Бобюей - деякі підрозділи вже проводять ротацію

То ХОДІТЬ ДО НАС - будете сміятись!
Чи то тільки весело з вашого дивану?

Попросите о переводе в пехоту, там смешнее.
Оттуда тоже просят ХОДIТЬ ДО НАС.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:51

Успіх написав:
  otg написав:Ще раз Як що змінити обстреляних невмотивованих, на необстреляних невмотивованих сітуація на позиції зміниться в худшу сторону.
Я писав, що не дуже зміниться ситуація! Так як обстріляні/невмотивовані лише краще будуть зберігати своє життя
Це вже добре. Це називається досвід. Необстрелені як правило не знають що робити, починають мотушитись та ризикують бути вбитим в першому же бою.

Ні, але просто ЯКОГО КУЯ я маю знаходитись частенько на вогневій невідомо скільки місяців(а через 2 дні вже буде П'ЯТЬ МІСЯЦІВ, як я не можу обняти своїх батьків/дітей/дружину) - а десь в моєму рідному Львові, чи десь в Тернополі - мають собі жити звичайним життям "парубки моторні", які куй забили на оборону України, а сидять собі бухають/дівчат щіпають???!

Давайте просто якось ПО ЧЕРЗІ?!
Давайте якось мінятись місцем?!
А не так, що одні потягують у Львівських пабах холодне пиво, а інші - регулярно падають обличчям в землю і рахують прильоти!

Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
Потерпіть. Але скажу Вам правду. Це не значить що вас всіх відправлять по домах. Тут правду пишуть, що велика кількість просто не вернеться. Але віддихнути дадуть. Що стосується вашого невдоволення що хтось сидить по пабах.....Що я Вам можу сказати? Маємо то що маємо. Ви самі розумієте що устраювати облави це не вихід.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:53

vitaliian
Звичайний законослухняний громадянин.
А Ви що не підете?
Або точніше -- на момент зараз не збираєтесь у разі мобпризову йти?
Я збираюсь. Про саме це й вказав. Ні до кого не примазувався.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:54

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:1. Вы уверены, что в Генштабе таких планов не было?
Думаю, были. Уж как они реализовались, другой вопрос.
И это функция в первую очередь именно Генштаба, а не президента.
Кстати, Вы предполагаете, что у Союза не было планов по организации обороны? Тем не менее, откатились до самой Москвы, а в 42 до Волги.

Ви не розумієте що таке "план оборони". Почитайте що це таке на дозвіллі.
Так, в СРСР в 41 не було плану оборони, а був план нападу, знову ж таки почитайте того ж Суворова.
А в 42 вже план був(я так думаю), але не вистачало засобів і можливостей для його реалізації.

1. А Ви читали? То, може, розповісте?
2. Ви впевнені щодо 41?
Ви впевнені, що Суворов все достеменно знає?
Ну і не подобається Вам 41, то "в 42 вже план був, , але не вистачало засобів і можливостей для його реалізації" - це те ж саме, про що я писав.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2022 16:54

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Речь о том, что ракет к HIMARS нужно совсем не мало. Меньше, чем к Градам, но всё равно достаточно много.

Так, їх потрібно багато, і логістика поставки боєприпасів до них це певна проблема. Ми бачимо далеко не всі удари в пресі. Техніка активно працює, десь одиночними, десь залпами. Ракети возять зі США. Тому є певна проблема.
Щодо ATAKMS - то там до цього додасться ще й ціна

ATAKMS скоріше за все легка мішень для ПВО.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 17891790179117921793 ... 14817>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему