Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18551856185718581859 ... 14848>
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 14:02

AlexMotel написав:
  vitaliian написав:Успіх спс за клип

Оце по ділу, не ота фінта з 90х :) +

Так він теж з 90х :wink: :mrgreen:
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 14:47

vitaliian написав:
  Успіх написав:Це, наче Арестович диктував їм, що писати
ну Коваленко не надо с Арестовичем путать. Арестович себе зарабатывает политические баллы у прекрасной половины общества, успокаивая их от женских неврозов. Его можно воспринимать как Зеленского с 4 тыс евро для учителей. А одессит собирает инфу по своим около-военным каналам. В основном по югу. Даже если они говорят одно и то же, степень доверия разная.

Знаю Олександра Коваленка (Злого Одесита) особисто. Він грамотна, патріотична людина з високим рівнем аналітичних здібностей. Але він також є воїном на пропагандистському фронті і я б не став довіряти його оглядам. Він звісно не театральний Арестович, але теж часто помиляється. Я уважно читав його Телеграм-канал і можу назвати два його "пройоби". Перший у 2020, коли він писав, що операції по затримання вагнерівців не було. Другий - на початку цього року, коли розповідав, що Росія не буде відмовлятися від позиції "нас там нєт" і не треба панікувати. Ось і думайте, чию повістку він відробляє. Я думаю, що офісу Президента
ritter

Подякував: 252 раз.
Подякували: 162 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

В аэропорту временно оккупированного Мелитополя в Запорожской области бавовна
Орки использовали его как командный пункт и базу для самолетов и вертолетов. Также там отстраивалась взлетная полоса для нужд орков.

https://t.me/hueviykharkov/71971
alexop

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:04

Те, що ЗСУ зараз роблять на ізюмському напрямку, увійде в історію!

Наші воїни змушують наступальне угрупування рашистів відходити на певних ділянках!
Це просто фантастика!

Херсонщина

Орки перекидають продовжують перекидати техніку у великій кількості.
А ЗСУ - ліквідувати їх склади з БК та ПММ, а також укріпрайони.
Також наші воїни ще трохи розширили плацдарм на Інгульці, звільнивши один населений пункт!🥰

Південь Донеччини

рашисти знову намагалися наступати на Єгорівку та Микільське. Успіху не мали, адже квиткова каса на концерт кобзона працює безперебійно 👹
Цю ділянку орки ще додатково "посилили" "мобіками" з ОРДЛО.
Тепер вся ця біомаса у лоба штурмує наші передові позиції, але окрім великих втрат, більше нічого не може досягти👹

Орки рапортують, що вже "воюють у Соледарі" 🤣
Уявляю їх розчарування, коли вони дізнаються, що їх біомаса не може тиждень підібратися навіть до Бахмутського та Яковлівки (передмістя Соледара) 😂
Взяти вони можуть тільки пакет на черговий штурм. Знадобиться 👹

Терорист гіркін знову напився та віщає про "2 вулиці у Пісках"

Горілка настільки вплинула на свідомість, що він там вже вуличні бої в Мар'їнці веде 😂
Звісно, там складно. Але нічого подібного і близько немає 🤷‍♂️
ЗСУ за останні три дні дуже багато мобіків з ОРДЛО ліквідували, які тупо у лоба штурмують 👹

Станом на ніч:

- Важкі бої у районі Семигір'я. Цей н.п. з самого початку не розглядався, як вузол оборони, тому буде відхід на Кодему
- У напрямку Сіверська та Соледара рашисти регулярно отримують на горіхи, не маючи змоги підібратися навіть до передмість
- Напрямок Авдіївки - лобові штурми орків успіху не мають, ворог несе шалені втрати👹
- У районі Мар'їнки бої йдуть в Олександрівці
- У напрямку Слов'янська ЗСУ закріплюються на звільнених пощицій в 7-8 км від Богородичного. Дуже обережно та поступово просуваються!

https://t.me/myro_shnykov/1050
alexop

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:05

ritter написав:. Ось і думайте, чию повістку він відробляє. Я думаю, що офісу Президента

А що скажете про Машовця і його подачу інфи?
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:08

Рашисти відвели особовий склад та техніку на інші позиції після ударів по місцю розташування їхніх сил, завданому ЗСУ в ніч на 29 липня в районі селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області.

https://racurs.ua/ua/n173241-v-aeroportu-melitopolya-prolunav-vybuh-zmi-foto.html
alexop

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:18

⚡️⚡️Херсон. Взрыв склада в Высоком.На жд маршруте поставок орков. Мы тоже "готовим" орков к наступлению.

https://twitter.com/Kartinamaslom5/status/1553714985150414849?s=20&t=n9Ajhu3Ipv4fzOTW6JLA4w
alexop

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:21

ritter написав:
  vitaliian написав:
  Успіх написав:Це, наче Арестович диктував їм, що писати
ну Коваленко не надо с Арестовичем путать. Арестович себе зарабатывает политические баллы у прекрасной половины общества, успокаивая их от женских неврозов. Его можно воспринимать как Зеленского с 4 тыс евро для учителей. А одессит собирает инфу по своим около-военным каналам. В основном по югу. Даже если они говорят одно и то же, степень доверия разная.

Знаю Олександра Коваленка (Злого Одесита) особисто. Він грамотна, патріотична людина з високим рівнем аналітичних здібностей. Але він також є воїном на пропагандистському фронті і я б не став довіряти його оглядам. Він звісно не театральний Арестович, але теж часто помиляється. Я уважно читав його Телеграм-канал і можу назвати два його "пройоби". Перший у 2020, коли він писав, що операції по затримання вагнерівців не було. Другий - на початку цього року, коли розповідав, що Росія не буде відмовлятися від позиції "нас там нєт" і не треба панікувати. Ось і думайте, чию повістку він відробляє. Я думаю, що офісу Президента

журналисты- блогеры заложники своей аудитории, часто говорят то что от них хотят услышать. Не удивительно что "их позиция" совпадает с офисом президента. Придут выборы и журналистов спросят кто ваша ЦА и где вы были в 2022. А это уже рейтинг, проходные места в списке и другая монетизация в реальные деньги.

Гиркин вообще всю инфу берет с украинских каналов. Он один из первых на рф заговорил про утонувший крейсер, такой себе вещатель нашей инфы на ту сторону, для тех кому облом поискать первоисточники. ФСБ его терпит, потому что у него ноль рейтинга.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 31 лип, 2022 15:37, всього редагувалось 9 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:21

В Василівському районі ПЛЕМЯ ОРКОВ привезли чимало техніки, у тому числі Гради та Сонцепек.
У наших військових є велике прохання до мешканців області: за найменшої можливості повідомляйте про ОРКА РЕФЕ та їх техніку.
alexop

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:39

Зеленський висловив співчуття у зв’язку із загибеллю бізнесмена Вадатурського

https://glavcom.ua/country/politics/zel ... 64593.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2