|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:23
Успіх написав:Ну і толку з того що я і ще умовно 5-10чел з усієї роти десь потайки вивчили це? Решта то до тепер не дуже хоче вимикати телефони!
Вівці підкоряються більшості. Але більшість думає як ти " нафіг виділятись на фоні загального пофігізму. Тому більшості нема. Але я не тільки про це. Ти кого в обслузі здатний замінити?? Тільки свою роботу знаєш? А вб'ють навідника, командира і т.д. - гармата буде залишена тобою, бо ти тільки снаряди вмієш носити?? А якщо на позицію вийде дрг, ти зможеш зайняти оборону, чи зразу в полон, бо ти цього не вмієш? Таких багато "а якщо..?", на які у тебе всі відповіді "ні". Це твій рівень професіоналізму.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:23
_Mykola_ написав: Успіх написав:Та й пізніше - то раз строго казали.... то самі командири потім "втикали" в тіктоки... - ну а солдати що? - їм скучно... беруть приклад з командирів)) І треба було зразу СТРОГО-НАСТРОГО ЗАБОРОНИТИ ТЕЛЕФОНИ, чи навіть, збирати їх перед виїздом на вогневу!
Тут потрібно як з дітьми, пояснювати, чому так, і до чого призведе порушення, проста заборона визве шалений спротив. І, звичайно особистий приклад, та неодмінне покаранння за поручення після того, як було проведено детально роз'яснення чому так.
Риба гниє з.... Починати треба з голови... Ой, з влади.. Ой, з командирів... 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:29
Hotab написав: Успіх написав:Ну і толку з того що я і ще умовно 5-10чел з усієї роти десь потайки вивчили це? Решта то до тепер не дуже хоче вимикати телефони!
Вівці підкоряються більшості. Але більшість думає як ти " нафіг виділятись на фоні загального пофігізму. Тому більшості нема. Але я не тільки про це. Ти кого в обслузі здатний замінити?? Тільки свою роботу знаєш? А вб'ють навідника, командира і т.д. - гармата буде залишена тобою, бо ти тільки снаряди вмієш носити?? А якщо на позицію вийде дрг, ти зможеш зайняти оборону, чи зразу в полон, бо ти цього не вмієш? Таких багато "а якщо..?", на які у тебе всі відповіді "ні". Це твій рівень професіоналізму.
Думаю, що заряджаючого міг би замінити, хоч не факт)) Але тут знову те саме - ЧОМУ нас всіх не вчили всього, чи хоча б основного? Але не буду далі продовжувати, бо.... Нехай наше військо буде найкраще і найпрофесіональнішше! Бо тут, як почнеш копати, то...
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:34
flyman написав:Цього року ремонтував веранду в селі, яка пострадала від обстрілів, то частину шкла брав на сількій свалці.
почём вы сейчас покупаете килограмм еды? beee написав:а то я всё в надежде толковую инфу черпнуть захожу. уже не знаешь где её читать
нет её нигде. сами пишите тогда может появится.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:36
Успіх написав:ЧОМУ нас всіх не вчили всього, чи хоча б основного?
Та бля це ТВОЄ життя. І ти не в школі,де мамка веде за руку за парту. Ти сам маєш розуміти, що тобі потрібно. І моделювати свої "а якщо...?" Основна форма навчання в дорослому житті - самонавчання. Ти хоч раз підійшов до інших з обслуги : розкажи, як ти це робиш?" А якщо на позицію забреде піхотинець з РПГ-22, тобі не цікаво, як ним управлятись?? А як стріляти з РПК,якщо вб'ють кулеметника, а ти тут і живий? Я ж не кажу запустити Мі-24 і полетіти, але це ж наче ази. А тобі (не тільки тобі) накі нічого не цікаво і не потрібно. Тому армія нефіга не профі. Вбили когось і всі інші безпорадні.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:44
Успіх написав:Тому особисто я і ВИМИКАЮ ТЕЛЕФОН НА ВОГНЕВІЙ!!!
небось смартфон. а шо батарея съемная ? реализовано аппаратное физическое отключение модулей связи, камер, микрофонов и аудиовыходов ? не, лучше совсем не брать.
-
pilker
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:48
Успіх написав: _Mykola_ написав: Успіх написав:Та й пізніше - то раз строго казали.... то самі командири потім "втикали" в тіктоки... - ну а солдати що? - їм скучно... беруть приклад з командирів)) І треба було зразу СТРОГО-НАСТРОГО ЗАБОРОНИТИ ТЕЛЕФОНИ, чи навіть, збирати їх перед виїздом на вогневу!
Тут потрібно як з дітьми, пояснювати, чому так, і до чого призведе порушення, проста заборона визве шалений спротив. І, звичайно особистий приклад, та неодмінне покаранння за поручення після того, як було проведено детально роз'яснення чому так.
Риба гниє з.... Починати треба з голови... Ой, з влади.. Ой, з командирів... 
Якщо тобі цінне життя твого фізичного носія аватара, то починати потрібно із себе, а не робити як інші барани. Командири і влада, у випадку чого, твоїх дітей на ноги не ставитимуть.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:52
pilker написав: Успіх написав:Тому особисто я і ВИМИКАЮ ТЕЛЕФОН НА ВОГНЕВІЙ!!!
небось смартфон. а шо батарея съемная ? реализовано аппаратное физическое отключение модулей связи, камер, микрофонов и аудиовыходов ? не, лучше совсем не брать.
Було таке багато разів, що я і не брав з собою смартфон... - але, після деяких обстрілів нас(коли просто БПЛА засік нашу автівку) - командир сказав брати з собою телефони, бо в разі чого - як зв'язатись, якщо рації не доступні/спалені?(а ти серед полів за нанадцять кілометрів від найближчого о села!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:52
Успіх написав:Треба, або все З ПЕРШОГО ДНЯ було вишколювати/навчати всіх, або... було 30р. створювати контрактну армію!
я тоже считаю что военную подготовку можно начинать со школы лет так с 13-14, и уделять ей серьезное внимание, больше конечно теории, какую то минимальную практику тоже можно. С 2014 когда стало ясно что войны не миновать ни один зепридент не внедрил такое.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 сер, 2022 18:54
vitaliian написав: flyman написав:Цього року ремонтував веранду в селі, яка пострадала від обстрілів, то частину шкла брав на сількій свалці.
почём вы сейчас покупаете килограмм еды? beee написав:а то я всё в надежде толковую инфу черпнуть захожу. уже не знаешь где её читать
нет её нигде. сами пишите тогда может появится.
не зрозумів запитання про кілограм їди? яким боком воно до евакуації з краматорська? люди мають везти ще з собою баночки з майонезом? який зв"язок в котексті теми евакуації меблів?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1