Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 387388389390391 ... 1464>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 16:43

Виходить, що є сенс витрачати в цьому місяці тільки до РД. Після вже готуй соточку, а то і дві-три.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 16:43

Amethyst після Вашого цитування виправив помилку :) мінус 19.99 грн. від ПОВНОГО тіла кредиту.
Я РД таки глянув у МАБ, бо віри нема ні додатку, ні ГЛ.
Ще момент - при вході забув пароль :) відновлював через оператора логін, то він мене довго випитував, навіщо мені МАБ, якщо є супер-пупер додаток :)
але попався товариський хлопець і ми домовились - спочатку він мені логін, а потім я йому - причини :) то заодно й випитав про "пакращення" з 01.09.
І ще - поки "сенсаційний" не світить, а про "пакращення" до 1 вересня можуть і передумати. Таке от :)
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 16:47

Striker написав:Виходить, що є сенс витрачати в цьому місяці тільки до РД. Після вже готуй соточку, а то і дві-три.

та ніби повинні застосувати з 01.09 по принципу "початок пільгового періоду". Хоча як потім розрахувати жовтень ? Або максимально спростять - незалежно від витрат, станом на умовну РД має бути загашено УСЕ за мінусом 20 грн. (ну чи 19.99)
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 17:46

Howl написав:
  Sime написав:Перша оплата, категорія потрапляє у обрані для кешбека - а кешбека немає.
Нова картка приєднується до програми кешбеку протягом 3-х робочих днів. За цей кешбек буде нарахований, але його відображення буде після підключення картки до Cash'U CLUB.

Зрозуміло. Надалі кешбек працював. Отой, перший, тільки під питанням.

Howl написав:Тут важко сказати. Додати в гаманець Gpay/Google Wallet неправильно неможливо, ну як варіант треба спробувати додати картку власноруч у Gpay/Google Wallet.

Доречі, якраз власноруч я ії і додавав, через застосунок не вдалося - постійно показувало що помилка, спробуйте ще раз. Тоді я якось не придав цьому уваги, а зараз думаю це може бути якось пов'язано з наявною проблемою.

Howl написав:
  Sime написав:І останне, Павло після закінченя розмови не завершив чат - не надіслав форму для оцінування...
Скоріше за все запит висить на другій лінії фахівців. Ну Алла недосконала, але з характером.

Навряд передали на другу лінію. Павло мені порадив додати знову і розповів як користуватися гугл-пей, це все.

Так, може бути проблема несумістності, але я пробував платити на декількох терміналах. Свій телефон перевірити досить просто, додам іншу картку і перевірю.

Дякую за поради,
Sime

Подякував: 3 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 20:06

Re: Альфа-Банк

WallNutPen написав:
  qreaton написав: Честно говоря заявление Моно о онлайн покупке валюты по курсу НБУ, довольно угрожающе.

А было такое заявление? Ссылочкой или скринчиком не поделитесь? Надеюсь вы не выдаёте желаемое за действительное имея в виду под "заявлением Моно о онлайн покупке валюты по курсу НБУ" анонс в ТГ-канале Гороховского о запуске на этой неделе возможности покупать валюту на депозиты от 3 мес. Потому как в этом сообщении не было ни слова о покупке по курсу НБУ, а курс по этой операции как раз очень даже может и отличатся от курса НБУ
Да не буду я ничем делится. В заявлении Гороховского довольно чётко сформулирован смысл. Отмечено о условии размещения именно трехмесячного депозита, и завершающий спитч, цитата "... что разрешил НБУ". Нисколько не сомневаюсь, что идёт речь именно о этой операции. И это онлайн. Так, что Альфа, обязательно получит свои дежурные минус два млрд. Если не хуже. Скажем так, сумма рефинанса в долге, практически равна регулятивному капиталу. В запасе ещё как раз не более трех млрд..и это уже вопрос. Что там эти топ менеджеры из Польши себе думают откровенно не понятно. Пока видим придумали, рефералки по сто гривень. И новый проект собрать назад по сто гривень, но уже со старых клиентов))). Такой вот смузи у нас вышел. Невкусный.
qreaton

Подякував: 93 раз.
Подякували: 262 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 20:26

Sime написав:...якраз власноруч я ії і додавав, через застосунок не вдалося - постійно показувало що помилка, спробуйте ще раз.
Тут https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods додаєш картку, а потім у мобільному застосунку Gpay/Google Wallet для неї робиш токенізацію ;) По іншому картку Алли власноруч не додаси.

Sime написав:а зараз думаю це може бути якось пов'язано з наявною проблемою.
Не може. Ця проблема впливає тільки на самостійне додавання картки в гаманець, тобто просто не вдається її додати й токенізувати. У разі додавання через застосунок банку, то в гаманці буде тільки токен.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 20:35

qreaton написав:Да не буду я ничем делится. В заявлении Гороховского довольно чётко сформулирован смысл. Отмечено о условии размещения именно трехмесячного депозита, и завершающий спитч, цитата "... что разрешил НБУ". Нисколько не сомневаюсь, что идёт речь именно о этой операции. И это онлайн.

То есть источника где было бы написано именно так как вы это представили - нет
А "смысл" написанного можно воспринимать по разному. Можно именно в рамках того что написано, как это делаю я, а можно домысливать, дофантазировать свои хотелки, как делаете вы. Причем абсолютно не зная что на самом творится в голове у такого пустомели как Гороховский. А сделать все немного не так как это кому-то кажется - банки вполне делать могут и делают. Вон А-банк тоже откукарекал о том что можно оформить покупку доллара под депо от 3 месяцев, и тоже идёт отсыл к разрешению НБУ. И тоже пишут что покупка по курсу в приложении. Только вот такая малюсенькая особенность, которая не очень рекламируется - курс в приложении абанка на продажу доллара =38,99. Поэтому имхо не стоит делить шкуру не убитого медведя - и не стоит говорить: "Гоп!" раньше времени. Вот пусть моно выложит обнову и тогда будет что обсуждать, потому как уже было не мало "пшиков" со стороны этого банка, когда анонс обещанной услуги или вообще не был реализован, либо на выходе получалось не совсем то что обещалось изначально и ожидалось клиентами
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 21:13

Amethyst написав:
  chipmunk написав:Чи може то тіки негрейсовий борг?

Грейсовий, грейсовий також
Вище вже наводили повне посилання умов для соточки

Я правильно зрозумів, якщо в мене розрахунковий період 14 число.
Наприклад на 14.09 в мене кредитка нульова...з 14.09 по 10.10 я витрачаю в кредит....11 або 12.10 погашаю в ноль і в мене коміса нема. Так?
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 21:17

lov2108
а чому аж за 3 дні треба закриватись?
якщо напр. зранку в останній опер день із пакетної на хамелеон - хіба не закриють борг?
greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 21:20

Господа, а кто знает, лимит на сяние за границей с карт в гривне, работает поклиенту да?
У меня просто 2 карты гривневых, и вот с одной дало снять в эквиваленте 12500 а вот со второй нихт
Shummi

Подякував: 257 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

#<1 ... 387388389390391 ... 1464>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: tarasum і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор