Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18731874187518761877 ... 14739>
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:18

Успіх написав: командир сказав брати з собою телефони, бо в разі чого - як зв'язатись, якщо рації не доступні/спалені?(а ти серед полів за нанадцять кілометрів від найближчого о села!

не знаю. может нокия кнопочная для бабушек тех времен. батарею и симку вынуть до момента пользования.
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:21

Ок, я все розумію...

Я все розумію, що хочуть всі мені донести))

Ще б і мене зрозуміли, що я хочу донести...

А якщо ще отак>>>
Це..... якби звичайному пересічному дати в руки фарби і кісточку і сказати - маєш намалювати картину Мони Лізи не гірше за Леонардо да Вінчі! :D
По-перше - пересічний далеко не намалює і приблизно, а по-друге - ну не цікаво, від слова взагалі, малювати більшості людям картини!!!

Чи військова служба - "це інше"© ? ;)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:29

prodigy написав: воював (це до всих нашіх воїнів), а якщо інакше то це біда

Імхо з дивану:

Сидить зараз Успіх в оточенні ... (він вказував відсоток))) можна його навіть на 2 поділити), командир до нього підходив, який ...
Ще й невідомо в яких умовах зараз знаходиться.

А тут ми з порадами))
Він чудово бачить розмір впливу на своє виживання та задачі підрозділу оцього, що навкруги, в порівняні з впливом порад.
Він же розумна людина.
Але ж проста цивільна людина.
Йому поперед усе підтримка потрібна.
Потім поради.

От тоді Успіх сам буде строчити, що сьогодні навчився новому чомусь.
Тобто послідовність.

Це абсолютно різні речі: коли беруть підрозділ новачків і ліплять з нього (з усіх), переформатовують.
Одночасно усіх. Одночасно й усіх.
І коли -- пропонується в колективі... переформатуватись окремій особі.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:А тут Хотаб приміряє всіх до себе(який, як риба у воді/воєнний чоловік) - і дивується, чому вчорашні трактористи, пекарі, кравці, офіс-менеджери і т. п. - не професійні "універсальні солдати"

Хотаб стимулює тебе не віддати своє життя бездарно. Берегти його. Бо воно цінне не тільки тобі і твоїм рідним. Воно необхідне державі для виконання поставлених завдань.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:51

AlexMotel написав:budivelnik ну не пресуй ти в стилі НКВД, хлопці все й так розуміють, що не розуміють запитують тут, діляться ...вони вже гідні бійці.
Не погоджуюсь..
Тут проблема часу
Людина адаптується до практично будь-яких умов..
Але
Або адаптується правильно - і отримує(збільшує) свої шанси перемогти
Або адаптується не правильно..і просто запускає відлік(зворотній) свого життя..

Простий приклад
Приїхала людина з населенного пункту з мінімальним автомобільним трафіком...
Щоб не зїти з розуму від походу в магазин ( де треба перейти через 4-х полоску...) - вона адаптується і перестає боятись авто...
Але одна адаптувавшись - вчиться користуватись сигналами світлофору і пішоходними переходами..
А друга безстрашно перебігає, ухиляючись...чим більше разів перебігла - тим впевненіше себе веде, але тим менше в неї шансів дожити до кінця року....

Так само і в армії
Той хто адаптується правильно ( на автоматі виконує правила особистої безпеки) - той стане кращим бійцем і переможе
Той кому пофіг - швидко помре..можливо навіть і героєм..але шкоди нанесе ворогу менше ніж обережний який дожив до перемоги.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 22:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Той хто адаптується правильно ( на автоматі виконує правила особистої безпеки) - той стане кращим бійцем і переможе
Той кому пофіг - швидко помре..можливо навіть і героєм..але шкоди нанесе ворогу менше ніж обережний який дожив до перемоги.

в логической цепочке (если ето она) утеряно значение отцов какмандиров.
у них первая скрипка и они решают многое.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 23:09

Goodman написав:
  budivelnik написав:Той хто адаптується правильно ( на автоматі виконує правила особистої безпеки) - той стане кращим бійцем і переможе
в логической цепочке (если ето она) утеряно значение отцов какмандиров.
у них первая скрипка и они решают многое.
Давайте
Котлети - окремо
Мухи - окремо...

Є командири
Одні вимагають...другі пускають на самотьок....
Є бійці
Одні вчаться...другим пофіг поради.....
У нас є чотири варіанти майбутнього
Пофігіст боєць+пофігіст командир=жопа обом
Пофігіст боєць+хороший командир=бійцю милять шию , результат є
Хороший боєць+пофігіст командир=в бойових умовах боєць поміняється місцями з командиром
Хороший боєць+хороший командир=Ми перемогли....

Як бачимо -пофігіст боєць для нас проблема більша ніж пофігіст командир....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 00:14

Кучинелли написав:
  prodigy написав:впевен що не зможу воювати з такими розпіздями пліч-о-пліч

Вот здесь с тобой согласен.Я могу ошибаться, но Долярчик и Боба производят впечатление не бойцов, а пэйсателей.
....
такие и не нуждаются в бешеных зарплатах. пока другие концы с концами сводят.А Боба в окопе мемуары херачит, точно так же как раньше.Очень подозрительные чуваки, не похожи на военных.Может и ошибаюсь..

І я, я теж згоден!

І рішення проблеми просте й лежить майже на поверхні -- рішуче, одним махом, очистити ЗСУ від усіляких асоціальних Долярчиків і Бобів. Затаврувати їх ганьбою. І геть їх, геть! Негідні вони. І хай лишень не схочуть піти...

І тоді зможете спокійно воювати.
І все зробите як має бути.
І країна нарешті полегшено зітхне -- під надійним захистом гідних воїнів, з ясними поглядами, полум'яними серцями, твердими руками...

От якось так.
Петицію би зробити, чи що?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 00:28

Успіх написав:
  prodigy написав:чому для тебе не цікаво вчитися? чому не цінуєш власне життя?

перебуваєш 5 місяців на війні і не цікавишся нічим окрім форума і дружини

Ну це трохи філософське питання...
Але я(для себе) періодично дивлюсь на ютубі про різного роду зброю...- але це все поверхнево. А щоб вивчати кожний кулемет/гранатомет/стінгер...чи Гавбицю/САУ/Танк/Цезар і далі по списку.. - ДЕТАЛЬНО("до болтика") - як з ними поводитись/стріляти з них і т.д. - Ну не моє це...
Тим більше, що подивившись/послухавши ролики на ютубі - я ж попрактикувати мало на чому можу!

Але, ну нехай я такий/така в мене вдача, що мені це не цікаво/немає тяги до зброї... - а от інші? Є ж ще крім мене 100500 людей різного віку!
Я б таки хотів, щоб русло нашої розмови перетекло "про всіх", а не про одного лише Успіха, який не служив/комісований/ніколи не тримав автомат у руці до березня цього року!
А тут каска/бронік/автомат... а ніхто ж не питає, чи Успіх фізично/по здоров'ю був готовий до служби в ЗСУ, і чи зараз готовий...?
Так, я сам згодився на воєнкоматі, що йду... - а тут ви починаєте з мене вимагати, чому я не Рембо/не вмію користуватись різною зброєю... нічим не цікавлюсь...

А може бути, що потім ще й казатимуть: " от, пішли, позаймали всі місця, інших не пускали... "
А може й справді є десь біля військоматів демонстрації людей з вимогою пустити їх у військо і на передову? От би хоч якісь статті і записи на цю тему -- було би про що говорити з керівником, коли каже, що і додаткових людей нема, і заміни нема, і нічо нема...
Bobua

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 00:45

detroytred написав:
  prodigy написав: воював (це до всих нашіх воїнів), а якщо інакше то це біда

Імхо з дивану:

Сидить зараз Успіх в оточенні ... (він вказував відсоток))) можна його навіть на 2 поділити), командир до нього підходив, який ...
Ще й невідомо в яких умовах зараз знаходиться.

А тут ми з порадами))
Він чудово бачить розмір впливу на своє виживання та задачі підрозділу оцього, що навкруги, в порівняні з впливом порад.
Він же розумна людина.
Але ж проста цивільна людина.
Йому поперед усе підтримка потрібна.
Потім поради.

От тоді Успіх сам буде строчити, що сьогодні навчився новому чомусь.
Тобто послідовність.

Це абсолютно різні речі: коли беруть підрозділ новачків і ліплять з нього (з усіх), переформатовують.
Одночасно усіх. Одночасно й усіх.
І коли -- пропонується в колективі... переформатуватись окремій особі.

Поради -- то, звісно ж, добре.
Але поради не допоможуть виспатись, якщо проблема у нестачі людей на абс.нулі.

Тут вже навіть мова не про ротацію, а, хоча би, про підсилення на скількись%

Бо на передових залогах нова мода після контактів із зайвохромосомними -- чергувати аж половиною вояків. Аби всюди сиділо хоч по двоє.
Але є туди всього ~8 людей -- і потім 4 чергує. Ще й цілодобово. Щотригодини... От чим не пекло? 12тигодинний роб.день + неможливість виспатись (як бонус). День, другий, третій, четвертий, а як "пощастить", то і п'ятий...

12 людей (4*3) -- вже було би легше. Це було би 8год черувань і більше шансів втспатись за 16год.
Але от як витягнути з тилів на чергування хоча би +20тис вояків зі вже наявного ~1млн?
Bobua

Профіль

1
3
  #<1 ... 18731874187518761877 ... 14739>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему