Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18681869187018711872 ... 14746>
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Ну і толку з того що я і ще умовно 5-10чел з усієї роти десь потайки вивчили це? Решта то до тепер не дуже хоче вимикати телефони!

Вівці підкоряються більшості. Але більшість думає як ти " нафіг виділятись на фоні загального пофігізму. Тому більшості нема.

Але я не тільки про це.
Ти кого в обслузі здатний замінити?? Тільки свою роботу знаєш? А вб'ють навідника, командира і т.д. - гармата буде залишена тобою, бо ти тільки снаряди вмієш носити??
А якщо на позицію вийде дрг, ти зможеш зайняти оборону, чи зразу в полон, бо ти цього не вмієш? Таких багато "а якщо..?", на які у тебе всі відповіді "ні". Це твій рівень професіоналізму.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:23

_Mykola_ написав:
  Успіх написав:Та й пізніше - то раз строго казали.... то самі командири потім "втикали" в тіктоки... - ну а солдати що? - їм скучно... беруть приклад з командирів))
І треба було зразу СТРОГО-НАСТРОГО ЗАБОРОНИТИ ТЕЛЕФОНИ, чи навіть, збирати їх перед виїздом на вогневу!

Тут потрібно як з дітьми, пояснювати, чому так, і до чого призведе порушення, проста заборона визве шалений спротив. :lol:
І, звичайно особистий приклад, та неодмінне покаранння за поручення після того, як було проведено детально роз'яснення чому так.

Риба гниє з....
Починати треба з голови...
Ой, з влади..
Ой, з командирів... :mrgreen:
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:29

Hotab написав:
  Успіх написав:Ну і толку з того що я і ще умовно 5-10чел з усієї роти десь потайки вивчили це? Решта то до тепер не дуже хоче вимикати телефони!

Вівці підкоряються більшості. Але більшість думає як ти " нафіг виділятись на фоні загального пофігізму. Тому більшості нема.

Але я не тільки про це.
Ти кого в обслузі здатний замінити?? Тільки свою роботу знаєш? А вб'ють навідника, командира і т.д. - гармата буде залишена тобою, бо ти тільки снаряди вмієш носити??
А якщо на позицію вийде дрг, ти зможеш зайняти оборону, чи зразу в полон, бо ти цього не вмієш? Таких багато "а якщо..?", на які у тебе всі відповіді "ні". Це твій рівень професіоналізму.

Думаю, що заряджаючого міг би замінити, хоч не факт))
Але тут знову те саме - ЧОМУ нас всіх не вчили всього, чи хоча б основного?

Але не буду далі продовжувати, бо....

Нехай наше військо буде найкраще і найпрофесіональнішше!

Бо тут, як почнеш копати, то...
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:34

flyman написав:Цього року ремонтував веранду в селі, яка пострадала від обстрілів, то частину шкла брав на сількій свалці.
почём вы сейчас покупаете килограмм еды?
  beee написав:а то я всё в надежде толковую инфу черпнуть захожу. уже не знаешь где её читать
нет её нигде. сами пишите тогда может появится.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:ЧОМУ нас всіх не вчили всього, чи хоча б основного?

Та бля це ТВОЄ життя. І ти не в школі,де мамка веде за руку за парту. Ти сам маєш розуміти, що тобі потрібно. І моделювати свої "а якщо...?"
Основна форма навчання в дорослому житті - самонавчання. Ти хоч раз підійшов до інших з обслуги : розкажи, як ти це робиш?" А якщо на позицію забреде піхотинець з РПГ-22, тобі не цікаво, як ним управлятись?? А як стріляти з РПК,якщо вб'ють кулеметника, а ти тут і живий? Я ж не кажу запустити Мі-24 і полетіти, але це ж наче ази. А тобі (не тільки тобі) накі нічого не цікаво і не потрібно. Тому армія нефіга не профі. Вбили когось і всі інші безпорадні.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:44

Успіх написав:Тому особисто я і ВИМИКАЮ ТЕЛЕФОН НА ВОГНЕВІЙ!!!

небось смартфон. а шо батарея съемная ? реализовано аппаратное физическое отключение модулей связи, камер, микрофонов и аудиовыходов ? не, лучше совсем не брать.
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:48

Успіх написав:
  _Mykola_ написав:
  Успіх написав:Та й пізніше - то раз строго казали.... то самі командири потім "втикали" в тіктоки... - ну а солдати що? - їм скучно... беруть приклад з командирів))
І треба було зразу СТРОГО-НАСТРОГО ЗАБОРОНИТИ ТЕЛЕФОНИ, чи навіть, збирати їх перед виїздом на вогневу!

Тут потрібно як з дітьми, пояснювати, чому так, і до чого призведе порушення, проста заборона визве шалений спротив. :lol:
І, звичайно особистий приклад, та неодмінне покаранння за поручення після того, як було проведено детально роз'яснення чому так.

Риба гниє з....
Починати треба з голови...
Ой, з влади..
Ой, з командирів... :mrgreen:

Якщо тобі цінне життя твого фізичного носія аватара, то починати потрібно із себе, а не робити як інші барани.
Командири і влада, у випадку чого, твоїх дітей на ноги не ставитимуть.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:52

pilker написав:
  Успіх написав:Тому особисто я і ВИМИКАЮ ТЕЛЕФОН НА ВОГНЕВІЙ!!!

небось смартфон. а шо батарея съемная ? реализовано аппаратное физическое отключение модулей связи, камер, микрофонов и аудиовыходов ? не, лучше совсем не брать.

Було таке багато разів, що я і не брав з собою смартфон... - але, після деяких обстрілів нас(коли просто БПЛА засік нашу автівку) - командир сказав брати з собою телефони, бо в разі чого - як зв'язатись, якщо рації не доступні/спалені?(а ти серед полів за нанадцять кілометрів від найближчого о села!
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:52

Успіх написав:Треба, або все З ПЕРШОГО ДНЯ було вишколювати/навчати всіх, або... було 30р. створювати контрактну армію!
я тоже считаю что военную подготовку можно начинать со школы лет так с 13-14, и уделять ей серьезное внимание, больше конечно теории, какую то минимальную практику тоже можно. С 2014 когда стало ясно что войны не миновать ни один зепридент не внедрил такое.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2022 18:54

vitaliian написав:
  flyman написав:Цього року ремонтував веранду в селі, яка пострадала від обстрілів, то частину шкла брав на сількій свалці.
почём вы сейчас покупаете килограмм еды?
  beee написав:а то я всё в надежде толковую инфу черпнуть захожу. уже не знаешь где её читать
нет её нигде. сами пишите тогда может появится.

не зрозумів запитання про кілограм їди?
яким боком воно до евакуації з краматорська?
люди мають везти ще з собою баночки з майонезом?
який зв"язок в котексті теми евакуації меблів?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 18681869187018711872 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему