|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:36
Hotab написав: AlexMotel написав:Чудно що обоє праві.
Я з 16 років в авіації. І мені з першого дня втлумачували:"основная форма обучения - самообучение". В ВВНЗ після обіду 4 години самопідготовки (сам-по) з обов'язковим перебуванням в аудиторії. Звичайно, можна грати за партою в преф або нарди (і це теж треба вміти), але це час для самоосвіти. І кожен з вузу виходить з дуже різним рівнем освіти.
Пілот то вже є командир, це все ж таки не рядова піхота чи арта. Ще з армійки пам'ятаю молодих пілотів, вони вже були набагато самостійнішимі ніж інші стройові офіцери, в 1987-89 строкова служба ВВС СГВ Колобжег. Точка КДП,радіостанції і т.п. Hotab написав:До чого це я?? Тут стоїть питання виживання себе і країни. А народ в зсу, не маючи навіть в стані зародку знань, сидить і пистячить тут тіради. У мене сьогодні відмова електроніки на борту. Весь день інженери шукали проблему, нарешті знайшли, завтра знову let's go в повітря (як кажуть у нас на детройщині). Більше стільки часу для релаксу аж до ротації не буде. А у наших бійців на передку є цей час ..
Відповім прикладом,що таке 11 зірок в футбольній команді без толкового тренера - стадо мільонерів з сумнівним успіхом на полі, і що таке звичайні гравці з талановитим тренером - команда з правом на перемогу. Тому вважаю що все ж таки толковий командир зобов'язаний вчити своїх людей(мобілізованих) як воно все працює, а не кожен суне носа по своєму бажанню. Так, питання де набрати цих справжніх командирів ?...
-
AlexMotel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:41
AlexMotel написав:Так, питання де набрати цих справжніх командирів ?...
Відповідь - з рядового піхоти..який а - слухає б - розуміє почуте в - хоче стати кращим і повернутись додому не калікою.. А так Хто знизу - такі й зверху... Подивіться на педерацію Це путін всіх зробив Дебілами? Чи Дебіли зробили путіна?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:45
budivelnik ну не пресуй ти в стилі НКВД, хлопці все й так розуміють, що не розуміють запитують тут, діляться ...вони вже гідні бійці.
-
AlexMotel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:47
budivelnik написав: AlexMotel написав:Так, питання де набрати цих справжніх командирів ?...
Відповідь - з рядового піхоти..який а - слухає б - розуміє почуте в - хоче стати кращим і повернутись додому не калікою..
Тут згоден,це найкращій варіант.
-
AlexMotel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:56
Це AlexMotel написав:Так, питання де набрати цих справжніх командирів ?...
Питання не в тому де їх взяти?! На 40+ млн. в нас вистачає і справжніх політиків, і справжніх командирів, і справжніх лікарів, судей і т.д. Питання ХТО їх візьме? Ліфти... Ліфти треба побудувати, а вони вже автоматично, як система, просунуть. Але теж питання: хто побудує? В кого інструменти...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2022 21:56
Успіх написав: prodigy написав:чому для тебе не цікаво вчитися? чому не цінуєш власне життя? перебуваєш 5 місяців на війні і не цікавишся нічим окрім форума і дружини
Ну це трохи філософське питання... Але я(для себе) періодично дивлюсь на ютубі про різного роду зброю...- але це все поверхнево. А щоб вивчати кожний кулемет/гранатомет/стінгер...чи Гавбицю/САУ/Танк/Цезар і далі по списку.. - ДЕТАЛЬНО("до болтика") - як з ними поводитись/стріляти з них і т.д. - Ну не моє це... Тим більше, що подивившись/послухавши ролики на ютубі - я ж попрактикувати мало на чому можу! Але, ну нехай я такий/така в мене вдача, що мені це не цікаво/немає тяги до зброї... - а от інші? Є ж ще крім мене 100500 людей різного віку! Я б таки хотів, щоб русло нашої розмови перетекло "про всіх", а не про одного лише Успіха, який не служив/комісований/ніколи не тримав автомат у руці до березня цього року! А тут каска/бронік/автомат... а ніхто ж не питає, чи Успіх фізично/по здоров'ю був готовий до служби в ЗСУ, і чи зараз готовий...? Так, я сам згодився на воєнкоматі, що йду... - а тут ви починаєте з мене вимагати, чому я не Рембо/не вмію користуватись різною зброєю... нічим не цікавлюсь...
не треба вчитися на тому чого немає поряд, але якщо є якась гаубіца/бмп то чому би не повчитись... я понад 20 років працював на ро-ро , і користався будь якою технікою (тягачи седельні, трактори, буси, єкскаватори, форклиты, топлифты ) майже все що на колесах, а ми ще танки перевозили(але танки коштовний вантаж, їхав у башті і казав куди танк рухати)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 22:00
detroytred написав:Герої вони і крапка.
згоден що дійно герої, але вчитись завжди корисно (може колись і знадобиться)
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 22:04
detroytred написав: Hotab написав: detroytred написав:Герої вони і крапка.
Однозначно! Але хай ростуть над собою . Бо сьогодні н̶е̶ ̶н̶а̶с̶р̶а̶в̶ ̶в̶ ̶ш̶т̶а̶н̶и̶ ̶-̶ ̶в̶ж̶е̶ ̶̶г̶е̶р̶о̶йне ухилився від війни , вже молодець, в заатра вимоги до нього особисто вже дещо вищі.
Саме так! До того ж у Вас є право на поради, порівняння, вимоги. В нас - нема.
так ми даємо поради, тому що бажаємо, щоб вижив, щоб гарно воював (це до всих нашіх воїнів), а якщо інакше то це біда
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 22:09
Успіх написав:Я ж не служив/про військову службу знав лише з розповідей і фільмів... - а тут бац - і висмикнули мене з звичайного життя пересічного(хоч і добровільно)
все залежить від людини, від її стрижня, самодисципліна за 2 тижні) цивільна людина стає солдатом, а тим паче за 5ть
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 01 сер, 2022 22:11
prodigy написав: detroytred написав:Герої вони і крапка.
згоден що дійно герої, але вчитись завжди корисно (може колись і знадобиться)
Не може, а точно знадобиться. І вчитися вимагають навіть обов'язки зі Статуту. Я лише звернув увагу, що "поради" (точніше їх форма) якось потроху почали виходити за межі -- робити з героїв хто зна кого. Це неправильно. В першу чергу, тому що в такому разі не спонукають до прислухатися до них. Навіть навпаки.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|