Грйс-мэн написав:Запад сам не ожидал именно такого расклада
Все они ожидали и всё они просчитали
Грйс-мэн написав:Поэтому джавелины и Нлавы
Это оружие обороны, а не нападения. Делает высокие потери для нападающего. Цель - обескровить максимально Рашку. Если для этого придется устроить замес до самого Львова - никого это не остановит.
Якщо "замес" дотягнеться до самого Львова, то Європу невпинним потоком хлине величезна кількість біженців. І тут уже ні заборони виїзду 18-60, ні закриття кордонів зі сторони ЄС не допоможуть. Тому у разі такого сценарію, точніше, відчуваючи наближення такого сценарію, "Захід" (як мінімум, поляки) своїми військами будуть робити зону безпеки для біженців на заході України.
fler написав:Незалежно від того чи стоятимуть орки, чи нападатимуть, вони будуть постійно отримувати п#ди аж поки не зроблять жест доброї волі. Чергову порцію отримали нещодавно десь біля 17-00, втратили техніку в одному південному лісі
Це - добре... Бо в мене тут, майже, тиша... Хоч готовність до "будь чого" - висока!
Ну і десь на Півдні вчора/сьогодні/завтра мають орки отримати прильоти "агітаційних снарядів" Типу "Руський солдат - здавайся/як правильно здатись" і т.п.
Успіх написав:Та не будуть взимку воювати, як зараз - це 99%!
А что мешает росармии воевать зимой? Зима лучше для обороны или для наступления? Зеленки нет. В окопе, залитом дождём и растаявшим снегом, много не усидишь. В блиндаже без отопления - тоже. А отопление - это дым и демаскировка.
Schmit написав:Якщо "замес" дотягнеться до самого Львова,
в утра испортили настроение...не буду сюда вообще заходить, пишите (в большинстве) негативные прогнозы, вам это удовольствие доставляет делать это из-за бурга?
в утра испортили настроение...не буду сюда вообще заходить, пишите (в большинстве) негативные прогнозы, вам это удовольствие доставляет делать это из-за бурга?
Де ви тут прогноз побачили? Це всього лиш один з малоймовірних сценаріїв. Не допустить "Захід" щоб вал біженців захлинув Європу.
художника обидеть может каждый До Львова не затянется, если бы могли давно бы были там. Херсонкую обл. оставили без боя. То за что идут бои так просто оркам не достается.
Schmit написав: Тому у разі такого сценарію, точніше, відчуваючи наближення такого сценарію, "Захід" (як мінімум, поляки) своїми військами будуть робити зону безпеки для біженців на заході України.
с чего вы взяли что Запад будет принимать беженцев безлимитно? закроют границы и всё. Сплошные фобии и фантазии пишете. Беженцы которых я знаю вполне неплохо жили в Украине, но не спешат возвращаться. Вероятно имеют какие то виды там зацепиться. Когда Запад начнет разбираться что из себя представляют многие "беженцы" будут очень неприятно удивлены.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 05 сер, 2022 09:20, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl написав:Schmit він дуже гарно уникає незручних для суспільства відповідей. Зараз уже серпень, і +/- очевидно, що до початку осені ми зброї в товарних кількостях не отримаємо. А як він каже, багато що залежить від того, скільки зброї ми отримаємо від партнерів... Якщо Порошенко зі своїм фондом зміг купити в Італії 11 бронеавтомобілів за 2 млн евро. Що заважає державі купити 2000 таких машин за 400 млн евро. Це 20 тисяч солдат можна швидко і безпечно перемістити на поле бою, врізатися в оборону суперника массовано. Відбити Херсон. При цьому у солдат повний захист від куль, гранат, підриву на мінах...
Бронеавтомобиль способен транспортировать 10 солдат в зоне боевых действий. Всего пол миллиарда долларов, и армия на юге будет на бронеколесах. Рашка готовилась, клепала Тигры, а наши зебилоиды себе выбирали по приколу.
Мы вроде все их тигры сожгли? Так написано в зведенні