Кредобанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 5960616263 ... 135>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Кредобанк 3.1 5 9
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
33%
3
2- Погане. Некомпетентне.
0
0
3- Задовільне. Хотілося б краще.
22%
2
4- Добре. Як і повинно бути.
11%
1
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
33%
3
Всього голосів : 9
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 00:41

Sain_повернувся написав:cohan поки що не зрозуміла причина. Контакт центр каже що по запиту кіберполіції і звертатись туди, гаряча лінія кіберполіції каже що вони не мають повноважень подавати запит на блокування, це робиться лише за рішенням суду або слідчим суддею. Персональний менеджер робила запит в службу безпеки банку, ті спочатку сказали що за якусь покупку на сайті (я цією карткою пів року точно жодних онлайн оплат не робив), коли я сказав що покупок не було, зробила повторний запит і ті сказали що кіберполіція нібито дала 24.08 запит заморозити через переказ 6 тис грн вночі 19.08 на мою картку від 3-ї особи. Але так швидко, на 4-й день, нереально отримати рішення суду, тому хтось явно перевищує службові повноваження. Написав заяву в кіберполіцію на особу через яку нібито заморозили мої рахунки, подивлюсь що буде далі. Поки нічого не зрозуміло, доступу до грошей нема і причини теж. По картці ніяких дивних транзакцій не було. Останні 2 роки щомісяця стала сума надходжень і витрат - приблизно 100 тис грн

это вам банк письменно так ответил? скорее всего врет банк. мне так ПУМБ лапшу вешал, то про налоговую, то про СБУ, а оказалось у финмона ПУМБы крыша поехала...
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 04:36

Vorlon написав:Kredobank
Прошу прокомментировать видео в интернете, где показано, как в одном из отделений вашего банка принципиально отказались обслуживать украинца, который говорил на русском языке.

А що воно кричало?
Слова "я вас всєх уб'ю" були?
Бо справді цікаво, як вони вибрали саме цього кадра із усіх решти відвідувачів.

До речі, а кому мені поскаржитись, що рік тому у банку Львів(!) в Києві мене не обслужили українською? Не у якомусь "Південному", а у "Львів"...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 15:23

Мовному омбудсмену.
Чорний Ворон

Подякував: 204 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 19:26

ol_zy у телефонному режимі була інформація про блокування через запит кіберполіції, а інформація яка транзакція викликала повне блокування всіх моїх рахунків, арешт коштів на них та зупинку фінансових операцій у повному обсязі - надана у переписці з персональним менеджером. Скріни всі зробив. Заява в кіберполіцію та скарга в НБУ вже подані
Sain_повернувся

Подякував: 143 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 19:35

проясніть трохи більше, а то в попередньому посту пишете що півроку не користувались карткою, а тут Вас звинуватили в якійсь свіжій операції... мутно все :)
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 19:59

Sain_повернувся

Напишіть офіційне звернення листом в банк
попросіть роз'яснення ситуації
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 21:23

root написав:проясніть трохи більше, а то в попередньому посту пишете що півроку не користувались карткою, а тут Вас звинуватили в якійсь свіжій операції... мутно все :)

де ви бачили про "півроку не користувались". Я писав в пості що щомісяця користуюсь і маю приблизно однакову суму надходжень і списань
Sain_повернувся

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 21:25

greenozon так, в банк теж подам запит пояснити причину незаконного арешту рахунків
Sain_повернувся

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 21:36

ol_zy написав:
  Sain_повернувся написав:cohan поки що не зрозуміла причина. Контакт центр каже що по запиту кіберполіції і звертатись туди, гаряча лінія кіберполіції каже що вони не мають повноважень подавати запит на блокування, це робиться лише за рішенням суду або слідчим суддею. Персональний менеджер робила запит в службу безпеки банку, ті спочатку сказали що за якусь покупку на сайті (я цією карткою пів року точно жодних онлайн оплат не робив), коли я сказав що покупок не було, зробила повторний запит і ті сказали що кіберполіція нібито дала 24.08 запит заморозити через переказ 6 тис грн вночі 19.08 на мою картку від 3-ї особи. Але так швидко, на 4-й день, нереально отримати рішення суду, тому хтось явно перевищує службові повноваження. Написав заяву в кіберполіцію на особу через яку нібито заморозили мої рахунки, подивлюсь що буде далі. Поки нічого не зрозуміло, доступу до грошей нема і причини теж. По картці ніяких дивних транзакцій не було. Останні 2 роки щомісяця стала сума надходжень і витрат - приблизно 100 тис грн

это вам банк письменно так ответил? скорее всего врет банк. мне так ПУМБ лапшу вешал, то про налоговую, то про СБУ, а оказалось у финмона ПУМБы крыша поехала...

Відповідно до відповіді НБУ, законні причини лише наступні:
- рішення суду
- постанова державного чи приватного виконавця
- відділ фін моніторинга банка
При цьому фін мон може зупинити фін операції ЛИШЕ на 2 робочі дні і обовязково має передати інформацію до СУО. Той може зупинити до 7 робочих днів. Більше ні фін мон банка ні СУО тримати арешт по якимось своїм підозрам не можуть. Тому так як за 2 дні банк не розблокував рахунок, рішення суду чи слідчого судді не було і постанови виконавців нема - БАНК ПОРУШУЄ ЗАКОН. Законом не передбачені ніякі арешти рахунків за запитом кіберполіції, це підтвердили як в кол центрі кіберполіції, так і в НБУ та прокуратурі, так що тут БАНК БРЕШЕ
Sain_повернувся

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2022 21:49

Sain_повернувся написав:де ви бачили про "півроку не користувались". Я писав в пості що щомісяця користуюсь і маю приблизно однакову суму надходжень і списань

схоже що невірно я страктував це
я цією карткою пів року точно жодних онлайн оплат не робив

8)
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

#<1 ... 5960616263 ... 135>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти