Клуб 200к - валютные депозиты за гривну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 6566676869 ... 1012>
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:18

Hotab я вас зрозумів. З списку банків що в вас картки є половина не грає в цю атракцію з пересічними громадянами. Пумба, ощад, форвард.
Комсомольський тазік дере коміс 850 грн якщо забирать через три місяці. Мене жаба задавила, віддавать нізащо. Скільки хлібчика з'їсти можна на 600 грн. Поклав на рік, вони мені 7 к справжніх новеньких синіх грошей після закінчення депо в кінці весни віддали. То я й вирішив їм повірити знову.
У моно хто зна як доляри забирать. Стрьомно.
На Аллу котють бочку що окупантська банка. Я зробив, дуже довго оформлювали.
Кредо Ідея пшекські банки, не знаю не був.
Може другим Райфайзен? Прийдеться оформить картку але потім можна онлайн депо відкривать. Швиденько, мені сподобалось.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:38

flysoulfly написав:спокойнее, тут читают внимательнее перед ответом.
Ваше "заказывать лучше за неделю" и означает, что за 5 рабочих дней оптимально посетить отделение и одномоментно решить все задачи уже там - если нужен РЕЗУЛЬТАТ.
Издержки и неудобства неизбежны, если нужен РЕЗУЛЬТАТ.
Иногда получается и проще, но сейчас ориентироваться на исключения из правил - неразумно.

сейчас посещать отделение надо только в говнобанках, в нормальных все лежа с дивана решается кликом в проге. Нечего разводить тавтологию и философию, колонка в таблице с автопролонгацией нужна, не нравится - не читай и не пользуйся нею и посети отделение 2 раза перед окончание депо, за 5 р.д. и контрольное посещение за 1 р.д.
kuzmich

Подякував: 10 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:43

Все буде добре! Все буде УСПІХ!©®™

alex lem написав:
  klug написав: В той же час, ми усі запасаємося попкорном, щоб побачити чи буде у нього валюта, щоб відати восени.

Ну з попкорном будуть спокійно спостерігати ті хто не участвував в цій атракції,не заніс папір на вклад по кошерному курсу.
А хто таки да, то будуть як в мультику ,,Остров Сокровищ,, співать- ,,Мы все участники регаты, гребем, гребем к себе,, А потім ,,Сушите весла сер, на кой черт вам багатство?,,.

👍 :mrgreen:
В мене теж подібні думки)) хоч я і моя дружина - теж "учасники регати" :mrgreen:
Але тільки тому, що ті кошти, які поклали ми на конвертаційні депо, в найближчий рік - НЕ будуть(не повинні бути) нам потрібні!(хоч дружина буде пробувати забирати валюту через 3міс)) )

А загалом, в мене такі думки/варіанти подальшого розвитку подій на кінець жовтня(саме тоді почнуться закінчуватись трьохмісячні депо) >>>
1. В середині жовтня курс долара штучно опустять на 37,ХХ(буде такий на ЧР) і протримають його таким до Нового року :lol:
2. Приймуть закон видавати валютні депо в гривні, виключно по курсу НБУ :lol:
3. Будуть віддавати в доларах, але в довгих чергах/записах на тиждень-два-три... і то, можливо лише по 200дол. на руки/за 1раз :mrgreen:

Чи в когось ще є інші варіанти?))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:43

kuzmich написав:сейчас посещать отделение надо только в говнобанках, в нормальных все лежа с дивана решается кликом в проге
выдача валюты?
пешиисчо
твоё?:
  kuzmich написав:На минфине масса отзывов про невыдачу валюты в Райфе, Моно и даже ПУМБе, причем люди заказывали ее заранее, похоже в стране начался дефицит валюты.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Сер 31 сер, 2022 13:49, всього редагувалось 3 разів.
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:47

Re: Клуб 50к - валютные депозиты за гривну

низкий старт

так шо мы имеем: Аваль и Аккорд только амортизируют обувь, остальные все еще рады видеть чем-то занять менеджеров? и вроде в Кредо анонсировано за один подход вместо двух
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:53

Re: Клуб 50к - валютные депозиты за гривну

mustbe написав:...Да, сейчас в рояле 36.9343.
А вчера было 36.94
Вчера в мобильном приложении видел 36,94, а сейчас и там подправили.

Hotab написав:Порекомендуйте, куди занести 50-100к грн для отримання зелених в рамках теми...
Для оформления в онлайн -- это monobank (правда хз как забирать бабки, как по мне, возможно, в Аккорде легче получить будет), укргазбанк и Райф. У последних двух надо иметь загран или ID-карту в "Дія" для становления клиентом удалённо.

В оффлайн. Ну ТАС не рассматриваю, большие комиссии на краткосрочные депо. Можно Кредо, но там небыстро делается + в зависимости от умения менеджера может понадобиться два похода в отделение. ПУМБ ещё не родил, как и Ощад с Форвард. У Алки надо приходить было до обеда (в сентябре ждать онлайн в приложении). У Идея всё быстро, но лучше уточнить на горячке можно ли в такое время.

Успіх написав:...
2. Приймуть закон видавати валютні депо в гривні, виключно по курсу НБУ :lol: ...
Тогда нет смысла в соцвалюте.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 13:55

cohan написав:так шо мы имеем: Аваль и Аккорд только амортизируют обувь, остальные все еще рады видеть чем-то занять менеджеров? и вроде в Кредо анонсировано за один подход вместо двух
Південний... но... "чото я очкую" (порты,торговля - в дупе...)
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 14:25

kuzmich написав:Нечего разводить тавтологию и философию, колонка в таблице с автопролонгацией нужна

Добавить колонку - не проблема.
Не понимаю что в неё писать.
Предложите хотя бы для пяти банок
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1567 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 14:36

Успіх написав:
  alex lem написав:👍 :mrgreen:
В мене теж подібні думки)) хоч я і моя дружина - теж "учасники регати" :mrgreen:
Але тільки тому, що ті кошти, які поклали ми на конвертаційні депо, в найближчий рік - НЕ будуть(не повинні бути) нам потрібні!(хоч дружина буде пробувати забирати валюту через 3міс)) )
А загалом, в мене такі думки/варіанти подальшого розвитку подій на кінець жовтня(саме тоді почнуться закінчуватись трьохмісячні депо) >>>
1. В середині жовтня курс долара штучно опустять на 37,ХХ(буде такий на ЧР) і протримають його таким до Нового року :lol:
2. Приймуть закон видавати валютні депо в гривні, виключно по курсу НБУ :lol:
3. Будуть віддавати в доларах, але в довгих чергах/записах на тиждень-два-три... і то, можливо лише по 200дол. на руки/за 1раз :mrgreen:
Чи в когось ще є інші варіанти?))

Ой, вєй. І що ві ім такі підказуєте? Ві такі наш друг чи ні?
Я вважаю що все буде добре , а ця атракція щоб подивитися скільки в пересічних в чулках папіру назбиралося. І обрубить халявщиків на всякі субсидії та льготи взимку на коммунальку.
alex lem

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 сер, 2022 14:47

flysoulfly написав: Південний... но... "чото я очкую" (порты,торговля - в дупе...)

З Південного я також очкую, бо це одеський банчик. Мене вже одеський кредитний союз взув на гроші у старі часи. Получилось як в Одесі- взяли і не віддали. І я оце згадав що той крисиний союз був по тій же вулиці, ще й поряд дома з теперішнім відділенням Південного в моєму мухосранську. :shock: :D
alex lem

Профіль

#<1 ... 6566676869 ... 1012>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор