Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
«Нас в державі зараз вже не сорок мільйонів, а тридцять. Навіть ООН визнано, що прямих біженців – це тих, які виїхали й оформилися як біженці 6,8 мільйона. По наших цифрах, біженців насправді значно більше. Бо багато людей поїхали та не оформилися», – додав Громовий.
Дай-то б-г, чтобы по окончании все этого миллионов 25 осталось, даже с освобожденными территориями. Чтобы как-то остановить депопуляцию необходима очень выборочная евроинтеграция - максимально НАТО, а ЕС очень избирательно, с игнорированием постмодернистких трендов
beee написав:Сказали, что в маленьких городах Польши от скуки можно помереть.
"Путешествую" в гуглмапс. Польша, Словакия, Чехия - кроме столиц везде скукота. Краков неожиданно скучнее Львова. Рек почти нет. Морей само собой. Турция самый интерсеый вариант, если бы не ее багатовекторная неразборчивость во внешнеполитических вопросах.
beee написав:Сказали, что в маленьких городах Польши от скуки можно помереть.
"Путешествую" в гуглмапс. Польша, Словакия, Чехия - кроме столиц везде скукота. Краков неожиданно скучнее Львова. Рек почти нет. Морей само собой.
Цікаво, як по фоткам оцінити цікавість. Культурних заходів, фестивалів, концертів всяких навіть в нестолицях там зазвичає не менше ніж у Києві
З т.з архітектури та ландшафту. Щодо заходів - я і київські не встигаю утилізувати, наприклад, у мвц на лівобережній був всього пару разів. Хтось збирається відвідувати театри польською чи чешською? Чи до опери часто ходить ?
fox767676 написав:З т.з архітектури та ландшафту. Щодо заходів - я і київські не встигаю утилізувати, наприклад, у мвц на лівобережній був всього пару разів. Хтось збирається відвідувати театри польською чи чешською? Чи до опери часто ходить ?
З театрами справді може бути складно, а от музичні конценрти, фестивалі тільки так підуть. Ландшафт то така річ, що необов'язково прям біля них жити. Архітектура в принципі теж. Але й те й те по суті близько і архітектура старовинна в кращому стані, ніж у нас
З т.з ландшафту та архітектури Львів з Кам'янцем Подільским вийграють у будь-якій нестолиці з "вишеградської четвірки". З т.з концертів-фестивалів зазвичай все цікаве західніше одеру. Знову же гугланув Біллі Еліш та Ганз-н-Роузиз, перша взагалі східніше Швейцарії не була, а другі лише у Варшаві\Празі. Якщо якісь ноунейм виконавці то цього добра і в Україні вистачає.
fox767676 написав:Краков неожиданно скучнее Львова. Рек почти нет. Морей само собой.
а во львове рек и морей сколько? Когда я там жил, на выходные ездил в Одессу, потому что на озеро в Винники сьезжалось людей больше, чем оно может в себя вместить. И вообще природа это не про Львов, ее там нет.
vitaliian написав:а во львове рек и морей сколько? Когда я там жил, на выходные ездил в Одессу, потому что на озеро в Винники сьезжалось людей больше, чем оно может в себя вместить. И вообще природа это не про Львов, ее там нет.
А в Кракове есть, кроме того ручейка ? Я же слово "неожиданно" не зря написал, подразумевая что от Львова не ожидал преимуществ перед европольскими облцентрами. Но при прочих равных Львов мне кажется красивей архитектурно. Киев вообще был бы намбер ван, если бы НАТО и "метро на троещину"
vitaliian написав:а во львове рек и морей сколько?
Полтва, прям під оперним тече
vitaliian написав:И вообще природа это не про Львов, ее там нет.
Ціле напівкільце парків, Стрийський в першу чергу, за природу не рахується?
fox767676 написав:не зря написал, подразумевая что от Львова не ожидал преимуществ перед европольскими облцентрами. Но при прочих равных Львов мне кажется красивей архитектурно.
Проблема Львова в занедбаності. І як, архітектура гарніше за Краків, наприклад?