Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6263646566 ... 232>
Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 01:24

Додано: Сб 16 Січ, 2010 10:02
1 Леон1601 , а чому Ви узагальнюєте Близьку до східноєвропейської ціни Ви платите в Києві і Топ-5 , у Всіх інших містах України ціна в рази менша , при тій самій якості виконання
2 У своїй роботі я використовую гривню , скажіть а чому за нашу гривню я плачу в рази більшу ціну ніж німецький будівельник за євро

ПО 1 ПУНКТУ
http://www.google.com.ua/search?hl=ru&client=opera&rls=ru&hs=deb&q=%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C+%D0%B7%D0%B0+%D1%80%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%BE%D0%BC+%D0%9A%D0%A3%D0%9F%D0%98%D0%A2%D0%AC&btnG=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA&meta=&aq=f&oq=

http://dom.ria.ua/
ПОТРУДИТЕСЬ САМИ ПОСМОТРЕТЬ И ПОСТАРАЙТЕСЬ НАЙТИ РАЗНИЦУ 8)
ПО ВТОРОМУ ПУНКТУ ПЕРЕВЕДИТЕ Я НЕ СОВСЕМ ПОНЯЛ ВОПРОС
leon1601

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 02:19

Первый написав:Девушка Ambi шутит? Киевгорстроевская панель полностью отвечает под выписаные Вами эконом требования. Чего же более?
Жилье с более качественным ремонтом по умолчанию - ТММ. К тому же любой застройщик предоставляет услугу сдачи полностью готовой квартиру

Во-первых, давайте без фамильярностей.. или слабО?
Во-вторых, Киевгорстрой не во всех своих домах обеспечивает минимальный ремонт.
Знакомая год назад въехала в киегорстроевскую квартиру в доме, в котором как раз этот ремонт был. Но так не во всех домах. Если Вы не знаете этого точно, то зачем напираете на этот факт? И потом, разве Киевгорстрой единственный застройщик по Киеву? Нет. А по всей Украине тоже он монополист?

Первый написав: Ну Вы же знающий эксперт. И как не парадоксально но дворцовый паркет дорогая штука, а если еще с розеточками по 1000 эвро за розетку.... Билицкая мебельная фабрика вам в помощь. Очень красиво делают с ромбиками. А розетки просто произведения искуства. Сбирается какая-то картинка из кусочков разных пород деревьев при этом подбирается на всю толщину паркета. Конечно некторые на шпонированый стол чашку без блюдечка поставить боятся, а как по такому ходить ....

Как Вы понимаете, но понятие о качестве спорная штука, но в любом случае положить паркет дешевле 600 грн за квадрат надо постараться.

Говоря о стоимости паркета, я опиралась на сумму 800-1000 грн. За эти деньги можно найти паркет с приемлемым качеством. Вы же начали утрировать... написали много букв.. розеточки.. 1000 евро...
Знаете, а турецкие застройщики об этом не рассуждают, они просто строят квартиры под ключ.
Наверное, берут средние (средние - это не самые дешевые и не самые дорогие) по стоимости материалы и строят приемлемое по качеству жилье.
Я помню те ссылки, которые приводил Адрей_В. Смотрела... Правда, не помню, был ли там паркет.. Скорее, плитка и паркетная доска.. Сходите-посмотрите, заодно убедитесь, что такое жилье строится, продается и, наверное, покупатели не жалуются на паркет без розеток.

Вы отвечаете на свой вопрос сами. Если Вы еще дополнительно потянете и накрутку на паркет так почему Вам его дополнительно но продать?

Не перекручивайте мои слова. Я не возражаю против накрутки за паркет. Любой материал и любая работа стоит денег. Но Вы мне покажете сейчас в городе Киеве готовый новострой 2к (не эконом) с паркетом за 100 тыс уе? Хорошо, плюс условная накрутка за пресловутый паркет и имеем, допустим, 110К. За 110К найдете? Да бог с ним, с паркетом. Покажите с ламинатом.. Нет, этого Вы сделать не сможете, потому что его нет. А выкладывать 100К за голые стены и кучу хлопот с ремонтом - увольте. Об этом я и говорила.
Ваш вариант, когда по отдельной договоренности застройщик делает и ремонт... Кто сейчас пойдет на такой вариант? Я - нет. Ведь это означает, что нужно влезать в недострой. А я хочу прийти, увидеть готовую квартиру и купить.

Вообще, благодаря Вашим придиркам к паркету мы очень сильно ушли от темы.
Действительно, дополнительная манипуляция в том, что приверженцами будеттолькодорожать сравниваются наши цены за голые метры и заморские цены на готовое жилье.
Ambi

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 08:56

2 budivelnik по поводу подешевевших стройматериалов-это не ко мне-обращайтесь к тому,кто выкладывал цены на них(пару страниц назад) , да и ссылку с отрывком статьи я вам выкладывал про 50%-е снижение цен на стройматериалы.
leon1601

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 10:06

Для Будівельника -сидіти сутками у форумі щоб зразу надати відповідь немає не можливості, а ні бажання. Областний центр батьківщини діючого останні дні Президента, початкова вартість за 1 кв м приблизно 5000 грн за тиждень дійшли 3100 грн - це навіть більше ніж 30% - самі порахуєте, для підтвердження shansplus.com.ua/?m=pri_list&id=140&page=2 - подивіться - знайдете, але практично все що є більш менш варте уваги ціна на сайті і в житті вже мають таке ж саме співвідношення. Що мене виводить із себе це що збудованого у 5 разів більше ніж виставлено на продаж, бо всі чікають коли почнеться підйом і зможуть виплисти із прірви з невеличким переляком, але ринок стоїть скількіб тут Ви не виступали про вартість матеріалів і так далі бла,бла,бла. Люди не заплатили робітникам, зараз доїдають останні гроші і добре розуміють, що будинок який простоїть 2-3 зими без опалення буде мати зовсім інший вигляд, тому хочеться чи ні, а виставити на продаж всеодно ближче до весни будуть змушені і які б розрахунки тут не показували - падіння цін будет і це вже факт. До речі виходячі з вищенаведеного поки що не бачу необхідності вибачатись.
Zloy Dgama

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 10:51

да и ссылку с отрывком статьи я вам выкладывал про 50%-е снижение цен на стройматериалы

Папір все стерпить , але будь яку інформацію дуже легко перевірити , йдете в магазин , дивитесь на сьогоднішню ціну , множите на 2 і у Вас повинна вийти та ціна яка була в 2008 , записуєте , підходите до продавця і питаєте яка ціна була рік назад . Все .
Я занимаюсь импортом,так вот-завезти товар в Украину в 300 раз труднее,чем вывезти его

1 Я займаюсь будівництвом , тому якщо Вам важко завести з Польщі , то уявіть наскільки це важко мені , тому навіщо мені розповідати про ціни за кордоном :?:
2 Вартість металу за кордоном = 450 х 8 = 3600 , я купую по 5800 тут , то хто в цьому виноватий я :?: , чи Ви які вивезли цей метал з України і там продали по демпінговій ( в порівнянні з цінами для мене ) ціні . Те саме по електроенергії .
Вообще, благодаря Вашим придиркам к паркету мы очень сильно ушли от темы.
Действительно, дополнительная манипуляция в том, что приверженцами будеттолькодорожать сравниваются наши цены за голые метры и заморские цены на готовое жилье.

Давайте розведем по різним куточкам продаж вторинки і первинки
По вторинці - власники Ви і ціни виставляєте самостійно
По первинці
1- ціни виставляють виробники і виходять з собівартості виробництва і попиту . В ринковій економіці спроби заставити виробника знизити ціну неекономічними методами ведуть виключно до зменшення виробництва , тому можна скільки хочеш обговорювати несправедливість цін , це все одно не змінить ситуацію на ринку
2 Враховуючи низьку купівельну спроможність наших громадян виробники йдуть на різного роду хитрощі для того щоб "здешевити" свій продукт . Яскравий приклад виробники харчових продуктів ( зменшення ваги в упаковці без попередження споживачів , або в старій упаковці продаж більш дешевого продукту ) . Хоча такі уловки спрацьовують до моменту поки конкуренти не виведуть на ринок аналогічні продукти по більш прийнятним цінам
3 Для здешевлення своєї продукції будівельники пішли шляхом недоведення до завершення операцій які не впливають на міцність будинку ( основний параметр за який будівельна організація несе кримінальну відповідальність ) , а також які забирають багато часу на виконання . Не потрібно забувати що по своїм функціональним властивостям дешева плитка,ванна , унітаз , ламінат не відрізняються від своїх дорожчих братів , а от ціна дуже сильно залежить від зовнішнього вигляду цих матеріалів а також престижності виробника . Як каже народна мудрість : На вкус и цвет , друзей нет . Тому не дивно , що коли я продаю 80 кв м по ціні 55 000 доларів , я не ризикую влазити в оформлення квартири з своїм художнім смаком :D
З іншого боку продаючи 40 кв м , по узгодженю з покупцем ( дешевий ламінат 50 грн кв м , дешева плитка 60 грн кв м , дешеві двері 450 грн з коробкою і налічниками , унітаз ( китайський ) - 200 грн з кришкою , ванна - 600 грн + 200 грн ніжки , умивальник -100 грн , 3 крани (кухня,умивальник,ванна) по 100-200 грн) , рівні стіни пофарбовані акриловою фарбою ( 2 кольори на всю квартиру ) - я здав квартиру під ключ за 750 доларів квадрат = 30 000 доларів квартира . Його додаткові затрати від базової ціни становили 70 доларів на квадратному метрі . В той самий час цих 2800 х 8 = 22400 грн я міг вбити в дорогий паркет чи ще кудись і отримав би неліквід наприклад по ціні 35 000 доларів .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 11:01

початкова вартість за 1 кв м приблизно 5000 грн за тиждень дійшли 3100 грн

Дали ссилку на сторінку де 140 пропозицій продажу будинків біля Сум , жодної новобудови , середня ціна пропозиції колихається від 100 доларів за квадрат ( 27 км від міста ) до 1000 доларів за квадрат і на цій аналітиці робиться висновок :
Що мене виводить із себе це що збудованого у 5 разів більше ніж виставлено на продаж, бо всі чікають коли почнеться підйом і зможуть виплисти із прірви з невеличким переляком, але ринок стоїть скількіб тут Ви не виступали про вартість матеріалів і так далі бла,бла,бла.

Це просто смішно :!:
До речі виходячі з вищенаведеного поки що не бачу необхідності вибачатись.

Я навіть не памятаю за що Ви повинні були вибачатись :D , скоріш за все якийсь дрібязок , так що не переживайте , працюйте далі , особливо в свята :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 11:12

2 budivelnik посмотрите квартиры-5 страница- 2-х уровневая(сто пудовый новострой) -3300 гр. кв.м. :-)
leon1601

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 11:17

УРА!!! Первая ласточка!Остальные подтянутся! ЗЫ:ПОРА МЕНЯТЬ ПОДПИСЬ И ТРУБИТЬ ШО ВАС НЕ ТАК ПОНЯЛИ!
leon1601

Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 11:24

Леон1601
1 Зверніться до Донни , а то Ви самі з собою розмовляєте :(
2 Чи може кількість повідомлень накручуєте :?:
3 Я тепер що по кожному повідомленню на 5 сторінці газети Приватні повідомлення підпис міняти повинен :?: Тим більше якщо врахувати що подача повідомлень в газету безкоштовна , може це Ви його і відправили :D
4 В мене в підпису написано 95 % відсотків , тобто я допускаю наявність 5 % які йдуть не в ногу :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 січ, 2010 11:39

Відносно вибачення - це було у Вашому пості з вимогою навести реальні приклади - проїхали.
Відносно смішно, що смішно? у 2008 році хлопці збудували 6 будинків (доречі не досить уважно дивились новобудови в оголошеннях є і я їх особисто вже передивився) кожен з них обійшовся їм в середньому 55-65 тис дол тобто по тому курсу 275 - 325 тис грн - на продаж у тому ж році виставили по 140 тис дол, за весь час вони не продали жодного. Зараз хочуть отримати за них 95 хгідно оголошення, 70 відповідно у реаліях - то питання просто на який рівень вони ще можеть впасти? Не сумніваюсь Ви і самі це добре розумієте.
Відносно роботи на свята - вибачте але саме Вам потрібно радіти, що навіть на свята є робота і це вплине на появу додаткових клієнтів на нерухомість - тобто зявиться реальна робота і у Вас ;)
Zloy Dgama

#<1 ... 6263646566 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє