Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 1920212223 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот 2.8 5 611
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
122
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
119
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
22%
132
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
80
Всього голосів : 611
Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2008 21:19

Семчик написав:
Vicont-UA написав:Очень хороший пример.

1. Смотрите выше коментарий
2. у вас в подписи ошибка, нужно писать как 100% предоплата

И "ничто" надо писать слитно :)
объектив

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2008 03:13

Re: УКСОЦ-супер

ононим написав:Укрсоцбанк предлагает свои лучшие
банковские продукты с эксклюзивными условиями. И менеджеры там хорошие специалитсты! :!:

Я лично проообщался с УСБ около 10-тии лет. Но такого бардака, которое там царит щас. не было никогда.

1. Срань с выдачей выписок в окошке. Это полное бл-во, которое удлиняет обслуживание в кассе в разы.

2. 1500 - конец дневной кассы. Это страшно неудобно

3. Постоянная смена кассиров и менеджеров. Это надоедает общаться с новичками.

4. Работа с чеками, поставлена ужасно. Попробуйте первый раз в жизни заполнить их сраный чек и все поймете. Ребятки, вы что века перепутали?

5. Ставки по обналичке инкасо, в американских банков. Минимум 100 баксов. Дык снимите эту услугу вообще из списка. Накой народ то смешить :)

6. Замучался звонить в ихнюю поддержку, рассказывать кто и где нахамил, обосрал настроение и прочее. Если бы не постоянное общение с де*** из приватбанка, подумал бы что усб это самый низ.
softm

Повідомлення Додано: П'ят 27 чер, 2008 15:11

Укрсоцбанк

Аналогичная ситуация. САМЫЙ ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ сервис. Я общаюсь с этим банком как юр.лицо. Хамят, грубят, теряют документы, не выполняют просьбы. Я не знаю, кто у них работает с персоналом, сколько платят этим теткам из отдела по работе с юридическими лицами, но ГАЖЕ банка мне еще не встречалось.
natalya

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2008 12:16

УСБ

Нічого доброго про УСБ сказати не можу, і думку мою ніхто не змінить .УСБ - самий ПОГАНИЙ банк , і це не тільки моя думка , два моїх знайомих вже закрили там рахунки . Знайом з ним з 2002 року . Відкрили рахунок але через 8 місяців його закрили и скільки нам не пропонували знову відкрити , ми НЕ БАЖАЄМО працювати з цим банком. Починаючи від керівництва і закінчуюючи працівниками майже нічого не можливо нормально вирішити . Банк працює ніводомо для кого , зацікавлености в клієнтах ніякої, навпаки робиться все можливе аби клієнт пішов :lol: . Коли його закриють . :twisted:
ЛД

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2008 19:43

Побачив якісно новий рівень жлобства в Укрсоці.

Виходив я з Міжрайонного в м. Києві відділення, зробивши свої справи в касі. Аж тут охоронець на самому ресепшні вимагає почекати 5 хвилин, бо двері замкнені (!).

Виявляється, вони щось роблять із банкоматом, який стоїть біля ресепшну (всередині відділення) - і зачиняють двері, - щоби клієнти їм не заважали! А просто поставити охоронця, який би ввічливо відганяв людей від цього банкомату, їм с*** впадло!!! Хоча він, к***а, все одно тут-таки й стоїть!!! Поки вони там поралися, за дверима відділення зовні зібралося більше десяти клієнтів. Причому більшості з них, я певний, банкомат навіть не був потрібний...

З точки зору безпеки ця ситуація абсолютно безглузда, бо на банкомат і банкоматника з таким же успіхом міг напасти й клієнт зсередини. Більше того, незаконно затримуючи клієнтів всередині, набагато легше наразитися на сварку, бійку й стрілянину (в кожного другого "крутелика" зараз є ствол).

Це просто тупе жлобство закомплексованого персоналу! Казлу приємно, що він може на 10 хвилин обмежити волю людини, яка не народилася в селі, не їде додому в набитій електричці і заробляє більше :(
Oleksander

Повідомлення Додано: Вів 05 сер, 2008 18:19

m1tay написав:Сегодня совершал платеж 25.50гр. взяли за услугу 10гр. Мне не понарвилось. Уверен, это много. Или может я жлоб редкостный? Народ, прокомментируйте...

С 10/07Укрсоцбанк, начал брать по 3 грн. за платежку со свох клиентов, по 5 грн в после банковское время, п0 10 грн. за перевод от разовых клиентов, это достаточно много...

Ладно уж, другие больше берут, но хоть бы предупредили, ан нет, - начали брать и вперед. Узнал это случайно в конце месяца ... А ведь счет они блокируют за копейку ... и это не аллегория, три месяца назад за 6-ть копеек закрыли счет без всякого предупреждения. Хорошо, что остаток позволял ...

Мало того, ихние кассиры позволяют себе хамить, менеджеры тупые, начальник охраны звонит и угрожает судом, когда ты возмущаешься закрытием счета за 6-ть копеек, линия поддержки - задает вопросы, какого вы вообще звоните, отрываете нас от работы.

Работал с ними леть десять, щас ищу другой банк для РКО.
softm

Повідомлення Додано: Вів 05 сер, 2008 18:24

Oleksander написав:Побачив якісно новий рівень жлобства в Укрсоці.

Виходив я з Міжрайонного в м. Києві відділення, зробивши свої справи в касі. Аж тут охоронець на самому ресепшні вимагає почекати 5 хвилин, бо двері замкнені (!).

Виявляється, вони щось роблять із банкоматом, який стоїть біля ресепшну (всередині відділення) - і зачиняють двері, - щоби клієнти їм не заважали! А просто поставити охоронця, який би ввічливо відганяв людей від цього банкомату, їм с*** впадло!!! Хоча він, к***а, все одно тут-таки й стоїть!!! Поки вони там поралися, за дверима відділення зовні зібралося більше десяти клієнтів. Причому більшості з них, я певний, банкомат навіть не був потрібний...

З точки зору безпеки ця ситуація абсолютно безглузда, бо на банкомат і банкоматника з таким же успіхом міг напасти й клієнт зсередини. Більше того, незаконно затримуючи клієнтів всередині, набагато легше наразитися на сварку, бійку й стрілянину (в кожного другого "крутелика" зараз є ствол).

Це просто тупе жлобство закомплексованого персоналу! Казлу приємно, що він може на 10 хвилин обмежити волю людини, яка не народилася в селі, не їде додому в набитій електричці і заробляє більше :(

Во Львове это происходит все время :) Уже надоело, но спорить там не с кем. Напримерп, охранник может стоять и десять минут трындеть с касиршей, есть во Львове одна красотка с недобрым выражением лица, правда с грудью 4-го размера :) И типа тупо не замечать, что там какойто клиент топчется, пока не спросишь, - "выработаете или как", - хрен замечают присутствие.

В ту пятницу, огда раз пять спросил чи оно работает (трепалась по телефону), оно посмотрело на меня своим мутным взлядом и спросило "сего орешь?" каково? Я вам скажу - там это норма ...
softm

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2008 11:13

softm написав:линия поддержки - задает вопросы, какого вы вообще звоните, отрываете нас от работы

Якщо Ви про всеукраїнський контакт-центр, то я з ним проблем не мав. Навпаки, завше ввічливі, допомагають, розбираються з хамством територіальних пдрозділів.

Хоча, якщо Ви корпклієнт, то у нас, мабуть, різні лінії підтримки... Я "фізик".
Oleksander

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2008 18:44

Re: УКСОЦ-супер

ононим написав:Укрсоцбанк предлагает свои лучшие
банковские продукты с эксклюзивными условиями. И менеджеры там хорошие специалитсты! :!:

Угу, а во Львове сегодня опять перекрыли выход пока в кассу кто-то перся с деньгами. Для чего им запасной выход?
softm

Повідомлення Додано: П'ят 08 сер, 2008 18:46

Oleksander написав:
softm написав:линия поддержки - задает вопросы, какого вы вообще звоните, отрываете нас от работы

Якщо Ви про всеукраїнський контакт-центр, то я з ним проблем не мав. Навпаки, завше ввічливі, допомагають, розбираються з хамством територіальних пдрозділів.

Хоча, якщо Ви корпклієнт, то у нас, мабуть, різні лінії підтримки... Я "фізик".

Не помогают ... внимательно выслушивают, а все остается на месте, ровн окак и было до сих пор. Больше не звоню, зато много пишу про них в Сети :)
softm

#<1 ... 1920212223 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє