|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 14 вер, 2022 09:41
первые 20 минут можно пропустить-там Марк Солонин допускает, что в Харьковской освободительной операции 4-11 сентября имел место договорняк между "коллективным Байденом" и "коллективным путиным", что его привело к тому допущению?
отступление орков из Козачей Лопани, Великого Бурлука и др. населенных пунктов на севере от Харькова , которые находили не на линии главного удара (по карте -вообще в другой стороне)
меня беспокоит не это допущение, а то о чем размышляет Любарский (смотреть с 20й миниты условно)-США на следующий бюджетный год 2023 запланировала помощь Украине -меньше 1 млрд, возможно это и не критично (не хотят дразнить гусей), по поводу ленд-лиза вообще какой-то мрак в перспективе, это не радует
самолетов/танков/БТРов не будет на Хамви много не навоюешь
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3304 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 вер, 2022 09:52
prodigy написав:меня беспокоит не это допущение, а то о чем размышляет Любарский (смотреть с 20й миниты условно)-США на следующий бюджетный год 2023 запланировала помощь Украине -меньше 1 млрд, возможно это и не критично (не хотят дразнить гусей)
Меня это радует - значит США считает что в 2023 году воевать уже не с кем будет.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 10:04
prodigy написав:самолетов/танков/БТРов не будет на Хамви много не навоюешь
Будут, бронетехнику и сейчас передают, молча, и, хамви, кстати, поэффективнее будут чем бтр в той тактике которую используют ВСУ, просто их уже сейчас нужно десятки тысяч. Нам катастрофически н хватает именно мобильной военной техники. Потребности в автомобильной технике просто коллосальная, и эта техника увеличивет эффективность ВСУ.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 10:10
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 10:10
_Mykola_ написав: prodigy написав:самолетов/танков/БТРов не будет на Хамви много не навоюешь
Будут, бронетехнику и сейчас передают, молча, и, хамви, кстати, поэффективнее будут чем бтр в той тактике которую используют ВСУ, просто их уже сейчас нужно десятки тысяч. Нам катастрофически н хватает именно мобильной военной техники. Потребности в автомобильной технике просто коллосальная, и эта техника увеличивет эффективность ВСУ.
просто цирк
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3304 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 14 вер, 2022 10:42
prodigy написав:"коллективным Байденом" и "коллективным путиным", что его привело к тому допущению
я считаю что в этой операции договорняк не был возможен 1. Такой договорняк - прямое унижение армии РФ и лично пуйла, ну вряд ли пуйло на такое бы подписался. А если кто то снизу самовольно принял решение, его сразу ликвидировали бы. Склоняюсь что всё было хаотично и (возможно) армия РФ потеряла управление. Примерно та же картина была с русской армией в 1ю мировую. Солдаты массово дезертировали, авторитет офицеров был умножен на ноль. 2. Договорняк оставить столько пленных и техники это по меньшей мере предательство с рисками слететь с трона.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2520 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:13
prodigy написав:первые 20 минут можно пропустить-там Марк Солонин допускает, что в Харьковской освободительной операции 4-11 сентября имел место договорняк между "коллективным Байденом" и "коллективным путиным", что его привело к тому допущению? отступление орков из Козачей Лопани, Великого Бурлука и др. населенных пунктов на севере от Харькова , которые находили не на линии главного удара (по карте -вообще в другой стороне) меня беспокоит не это допущение, а то о чем размышляет Любарский (смотреть с 20й миниты условно)-США на следующий бюджетный год 2023 запланировала помощь Украине -меньше 1 млрд, возможно это и не критично (не хотят дразнить гусей), по поводу ленд-лиза вообще какой-то мрак в перспективе, это не радует самолетов/танков/БТРов не будет на Хамви много не навоюешь
Ота сама політика... Хрінова. А коли бачиш оту відповідь Остіна на пряме питання про танки або Блінкена про дипломатичний шлях закінчення війни (ще й від Зе, а не від себе), то поневолі відчуваєш, що щось в цій гіпотезі Солоніна є. Але колія. Нема в України іншого шляху, ніж битися. А Захід ... сьогодні одне, а завтра інше. Тобто завтра може будуть і танки, і далекобійні засоби. До речі, ота купа кинутої техніки та полонені цілком можуть бути просто наслідком. Кривої, як і все у рашиків, реалізації договорняка. Реалізації на місцях. Виконавцями. Відійти без втрат - це теж не так легко, треба вміти. Але факт перший -- як нещодавно відмітив Хотаб, котла в Ізюмі рашковани уникнули. Другий -- від Жданова давали посилання вище, про пропозицію наших рашкованам покидати позиції, надання відходу (чи щось накшалт цього, вже не пам'ятаю точно формулювання). З іншого боку: договорняк не договорняк -- території звільнені ЗСУ. Відмінний результат.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:18
prodigy написав:первые 20 минут можно пропустить-там Марк Солонин допускает, что в Харьковской освободительной операции 4-11 сентября имел место договорняк между "коллективным Байденом" и "коллективным путиным", что его привело к тому допущению? отступление орков из Козачей Лопани, Великого Бурлука и др. населенных пунктов на севере от Харькова , которые находили не на линии главного удара (по карте -вообще в другой стороне) меня беспокоит не это допущение, а то о чем размышляет Любарский (смотреть с 20й миниты условно)-США на следующий бюджетный год 2023 запланировала помощь Украине -меньше 1 млрд, возможно это и не критично (не хотят дразнить гусей), по поводу ленд-лиза вообще какой-то мрак в перспективе, это не радует самолетов/танков/БТРов не будет на Хамви много не навоюешь
Дивився це відео ще вчора, не встиг написати. Версія Солоніна над-то конспірологічна. Путіну зливати свої позиції абсолютно не раціонально. Ну не бачу я раціонального в таких діях саме путіна. Думаю причина банальніша - саботаж. Генерали РФ, на яких фактично вішають(або повішають в найближчій перспективі) усі гріхи, саботують накази(свою роботу). Про це не раз говорив і Марк Фейгін. І те що "США не дає зброї". А яке це має відношення до "договорняка"? Я не бачу зв'язку. А якщо звязок є то він був з самого початку з 24 лютого. Тобто все, починаючи з 24 лютого - це був "договорняк" між "коллективным Байденом" и "коллективным путиным". Не розумію чому Солонін не продовжує свою думку цим, адже це логічний висновок цього відео. *і Будівельнику раджу подивитись це відео, щоб не сперечався що допомога США Україні є саме "умереная", як я говорив раніше.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 14 вер, 2022 11:27, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:24
vitaliian написав:Кто тут не верил что с Крыма Идёт эвакуация семей чиновников? Обзывали эту новость фейком. даю ссылку на сайт ГУР Минобороны
Є така абревіатура: ІПСО називається. Вангую, що в ГУР є спеціалісти по таких операціях...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 вер, 2022 11:26
detroytred написав:Відійти без втрат - це теж не так легко, треба вміти. Але факт перший -- як нещодавно відмітив Хотаб, котла в Ізюмі рашковани уникнули.
А що там вміти? Ізюм мав 2-3 дні щоб втекти. А це була саме організована втеча, тому що купу техніки покидали. І саме цей факт підтверджує версію саботажу. Генерали РФ все прекрасно бачили, але зробити нічого не могли. Напевно віддали "неофіційний" наказ(параду) - тікати.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|