Бізнес Долярчика/Успіха - поради

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 1213141516 ... 39>
Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 22:35

Ромасик написав:
  budivelnik написав: продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов...
На цій фразі у мене зразу горщик закипів :oops:
сходи до лікара..або до повара - їм потрібні киплячі горщики..
А от коли попрацюєш в одному районі років з 2-5 ..то побачиш , що в магазин заходить одна і та ж кількість постійних покупців ( як правило 200-500) і ще 100 зальотних....
Так от постійні..постійно купують одні і ті ж товари в одному і тому ж наборі в привязці до пори року і дня тижня..а також в привязці до дати виплати авансу і зарплати...набори змінюються бо змінюється асортимент випуску продукції різними фірмами..але фірми асортимент також міняється повільно...

В супермаркеті, на вокзалі, в туристичному центрі - трошки не так..
а у спальних районах все так як я описав.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 22:59

budivelnik написав:
  Ромасик написав:
  budivelnik написав: продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов...
На цій фразі у мене зразу горщик закипів :oops:
сходи до лікара..або до повара - їм потрібні киплячі горщики..
А от коли попрацюєш в одному районі років з 2-5 ..то побачиш , що в магазин заходить одна і та ж кількість постійних покупців ( як правило 200-500) і ще 100 зальотних....
Так от постійні..постійно купують одні і ті ж товари в одному і тому ж наборі в привязці до пори року і дня тижня..а також в привязці до дати виплати авансу і зарплати...набори змінюються бо змінюється асортимент випуску продукції різними фірмами..але фірми асортимент також міняється повільно...

В супермаркеті, на вокзалі, в туристичному центрі - трошки не так..
а у спальних районах все так як я описав.

Скучный у вас спальный район. Я сам свои гастрономические аппетиты на завтра не могу предугадать, а вы своих покупателей предугадываете.

budivelnik написав:я працюю з рро - 20 років...і що? це чимось комусь допомогло?
в спальному районі , продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов....що заважає продавцю вибивати тільки не знайомим?
а знайомим вибивати через спеціально внесені позиції товар так щоб там було продав дешевше ніж купив?

Таким образом вы хотите сказать, что 20 лет вы выдаете чеки только чужим?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 23:15

Успіх написав:
  uaprofi написав:
  Успіх написав:А отут я вже скажу грубо - нікуя!
Так як я казав, що каси +/- ті самі(а інколи і гірші) - але нехай... беремо ті самі каси:
Для простоти - за 2 вихідних дні пів року тому продавалось скажімо тих 10 речей по 464грн що = 4640грн(дохід 1740грн) і тепер каса - тих самих 4640грн!(дохід = куйня собача)

Ну, як вам математика?

уменьшать расходы - например платить меньше за аренду)

Та оренда там не висока(тут мені також казали, що де не висока оренда, там і не висока виручка)
Проблема бачу полягає саме в тому, що переважно крутяться клієнти з клубу "ніщита" :roll: і навіть, таких - маловато...
Що їм і дешеві речі - дорого! Або, і хотіли б купити, та ще чекають на пенсію/зарплату, а потім чомусь не всі приходять(які обіцяли) :mrgreen:

Ще, по легенді)) моя торгова "точка" є на базарі/ринку - а це ж, наче, вічний рій/постійний потік людей!!!(ага, а насправді, куй там :mrgreen: ще перед Новим роком і перед Великоднем - то щось наче таке є... - а решта ~ 330днів у році, то можна, навіть, перекотиполе як в пустелі, по рядах спостерігати :mrgreen )
Все згадую товкучку на Краківському базарі - оце потік людей! Оце крутяк!
Але це я пам'ятаю ще 15р. тому, а як зараз там - хто зна :mrgreen:

Успіх, хватит торговать кастрюлями, открывай в своей будке пункт обмена валют :D
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 23:17

Ромасик написав:
  dimo_0n написав:12К абонентов. Средний АРПУ абонента - 175грн. Доход посчитайте сами. Расходов по кругу около 60% от дохода. Остальное - мое или в развитие.

12к×75грн=900к грн. То вы крутелик батенька. Точками с духами за 6666 грн в мес наверное занимаетесь в свое удовольствие? Духи очень любите. Или девлчек.

У вас даже тут удалось лажануть. Перечитайте внимательно цифры и пересчитайте. Клиповое мышление сказывается в 30? Ну удачи...
Я ещё раз повторю - духи это старый бизнесс, и им заведует жена уже лет 7-10. Но вы и это по диагонали прочли.

Вышка не нужна. Ок. У вас дети есть? В школу наверное не ходят, растут гениями? Как папа? Учиться будут дома по ютубу обслуживать Теслы?
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 23:32

Ромасик написав:Скучный у вас спальный район. Я сам свои гастрономические аппетиты на завтра не могу предугадать, а вы своих покупателей предугадываете.

И что же мисье предпочитает? Шаурму, пиццу, роллы или просто смузи? Дома готовите небось стандартный набор продуктов. Или вчера ели голубых крабов, а сегодня в обед икру черную заморскую, а завтра думаете брать омара или все же французский круасан с доставкой личным бизнесджетом из кафе рядом с Эйфелевой башней?

Сфотайье свой холодильник и морозилку вот прям ща. Фото кидайте сюда. Посмотрим, что же такого непредсказуемого у вас там на завтра 😁
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 вер, 2022 23:54

Re: Бізнес Долярчика/Успіха - поради

Как обычно в любой теме начинается.... :lol:

Лучше бы реальные бизнес-идейки накидывали на нынешнее время и на послевоенное время, а не троллинг друг друга. :D
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 11:21

С 92 года поменял более 7 тем в бизнесе. Если бы остался в одной теме на долгие года, то наверное сейчас ходил бы с пластиковым дипломатом и в кожаном монгольском плаще по проспекту и рассказывал утиные истории, как надо зарабатывать монеты. :P
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 11:24

Alex2007 написав:Как обычно в любой теме начинается.... :lol:

Лучше бы реальные бизнес-идейки накидывали на нынешнее время и на послевоенное время, а не троллинг друг друга. :D
Все темы хороши, там где минимум вложений, но нужны мозги и упорство. Недвига, туризм и т.д. есть ещё направления. Услуги, у кого миним. капитал. Продажа надо учитывать, что нужны вначале большие вложения в товар, а далее если не получается или др. обстоятельства, то продать его с дисконтов 40-60% придётся.
можно попробывать онлайн продажи, но это спец. направление для продвинутых.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 12:02

dimo_0n написав:
  Ромасик написав:
  dimo_0n написав:12К абонентов. Средний АРПУ абонента - 175грн. Доход посчитайте сами. Расходов по кругу около 60% от дохода. Остальное - мое или в развитие.

12к×75грн=900к грн. То вы крутелик батенька. Точками с духами за 6666 грн в мес наверное занимаетесь в свое удовольствие? Духи очень любите. Или девлчек.

У вас даже тут удалось лажануть. Перечитайте внимательно цифры и пересчитайте. Клиповое мышление сказывается в 30? Ну удачи...
Я ещё раз повторю - духи это старый бизнесс, и им заведует жена уже лет 7-10. Но вы и это по диагонали прочли.

Вышка не нужна. Ок. У вас дети есть? В школу наверное не ходят, растут гениями? Как папа? Учиться будут дома по ютубу обслуживать Теслы? Т.е. опять готовите следующее поколение рабов для корпораций? Ну молодцы. Продолжайте в том же духе))

Не говорите загадками. Я даже на калькуляторе перепроверил 12×75=900.

У меня техническое ВО и была вышка. Могу с уверенностью сказать она нафиг не нужна современному инженеру. Не то что торговцу духами или тарелками.

Я раб мировой корпорации со 100В+ активов и 100к+ сотрудников. Нисколечки не жалею.
Ромасик

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 вер, 2022 12:04

Alex2007 написав:Как обычно в любой теме начинается.... :lol:

волонтерство туда, а назад - сами догадайтесь что.
Ситуативная торговля дефицитом, например нефтепродуктами (но уже история)
Ромасик

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 39>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор