|
Бізнес Долярчика/Успіха - поради |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 25 вер, 2022 22:35
Ромасик написав: budivelnik написав: продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов...
На цій фразі у мене зразу горщик закипів 
сходи до лікара..або до повара - їм потрібні киплячі горщики.. А от коли попрацюєш в одному районі років з 2-5 ..то побачиш , що в магазин заходить одна і та ж кількість постійних покупців ( як правило 200-500) і ще 100 зальотних.... Так от постійні..постійно купують одні і ті ж товари в одному і тому ж наборі в привязці до пори року і дня тижня..а також в привязці до дати виплати авансу і зарплати...набори змінюються бо змінюється асортимент випуску продукції різними фірмами..але фірми асортимент також міняється повільно... В супермаркеті, на вокзалі, в туристичному центрі - трошки не так.. а у спальних районах все так як я описав.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 вер, 2022 22:59
budivelnik написав: Ромасик написав: budivelnik написав: продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов...
На цій фразі у мене зразу горщик закипів 
сходи до лікара..або до повара - їм потрібні киплячі горщики.. А от коли попрацюєш в одному районі років з 2-5 ..то побачиш , що в магазин заходить одна і та ж кількість постійних покупців ( як правило 200-500) і ще 100 зальотних.... Так от постійні..постійно купують одні і ті ж товари в одному і тому ж наборі в привязці до пори року і дня тижня..а також в привязці до дати виплати авансу і зарплати...набори змінюються бо змінюється асортимент випуску продукції різними фірмами..але фірми асортимент також міняється повільно... В супермаркеті, на вокзалі, в туристичному центрі - трошки не так.. а у спальних районах все так як я описав.
Скучный у вас спальный район. Я сам свои гастрономические аппетиты на завтра не могу предугадать, а вы своих покупателей предугадываете. budivelnik написав:я працюю з рро - 20 років...і що? це чимось комусь допомогло? в спальному районі , продавець знає що буде брати покупець в момент коли той тільки зайшов....що заважає продавцю вибивати тільки не знайомим? а знайомим вибивати через спеціально внесені позиції товар так щоб там було продав дешевше ніж купив?
Таким образом вы хотите сказать, что 20 лет вы выдаете чеки только чужим?
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 вер, 2022 23:15
Успіх написав: uaprofi написав: Успіх написав:А отут я вже скажу грубо - нікуя! Так як я казав, що каси +/- ті самі(а інколи і гірші) - але нехай... беремо ті самі каси: Для простоти - за 2 вихідних дні пів року тому продавалось скажімо тих 10 речей по 464грн що = 4640грн(дохід 1740грн) і тепер каса - тих самих 4640грн!(дохід = куйня собача) Ну, як вам математика?
уменьшать расходы - например платить меньше за аренду)
Та оренда там не висока(тут мені також казали, що де не висока оренда, там і не висока виручка) Проблема бачу полягає саме в тому, що переважно крутяться клієнти з клубу "ніщита"  і навіть, таких - маловато... Що їм і дешеві речі - дорого! Або, і хотіли б купити, та ще чекають на пенсію/зарплату, а потім чомусь не всі приходять(які обіцяли) Ще, по легенді)) моя торгова "точка" є на базарі/ринку - а це ж, наче, вічний рій/постійний потік людей!!!(ага, а насправді, куй там  ще перед Новим роком і перед Великоднем - то щось наче таке є... - а решта ~ 330днів у році, то можна, навіть, перекотиполе як в пустелі, по рядах спостерігати :mrgreen ) Все згадую товкучку на Краківському базарі - оце потік людей! Оце крутяк! Але це я пам'ятаю ще 15р. тому, а як зараз там - хто зна 
Успіх, хватит торговать кастрюлями, открывай в своей будке пункт обмена валют 
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 25 вер, 2022 23:17
Ромасик написав: dimo_0n написав:12К абонентов. Средний АРПУ абонента - 175грн. Доход посчитайте сами. Расходов по кругу около 60% от дохода. Остальное - мое или в развитие.
12к×75грн=900к грн. То вы крутелик батенька. Точками с духами за 6666 грн в мес наверное занимаетесь в свое удовольствие? Духи очень любите. Или девлчек.
У вас даже тут удалось лажануть. Перечитайте внимательно цифры и пересчитайте. Клиповое мышление сказывается в 30? Ну удачи... Я ещё раз повторю - духи это старый бизнесс, и им заведует жена уже лет 7-10. Но вы и это по диагонали прочли. Вышка не нужна. Ок. У вас дети есть? В школу наверное не ходят, растут гениями? Как папа? Учиться будут дома по ютубу обслуживать Теслы?
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 вер, 2022 23:32
Ромасик написав:Скучный у вас спальный район. Я сам свои гастрономические аппетиты на завтра не могу предугадать, а вы своих покупателей предугадываете.
И что же мисье предпочитает? Шаурму, пиццу, роллы или просто смузи? Дома готовите небось стандартный набор продуктов. Или вчера ели голубых крабов, а сегодня в обед икру черную заморскую, а завтра думаете брать омара или все же французский круасан с доставкой личным бизнесджетом из кафе рядом с Эйфелевой башней? Сфотайье свой холодильник и морозилку вот прям ща. Фото кидайте сюда. Посмотрим, что же такого непредсказуемого у вас там на завтра 😁
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 вер, 2022 23:54
Как обычно в любой теме начинается.... Лучше бы реальные бизнес-идейки накидывали на нынешнее время и на послевоенное время, а не троллинг друг друга. 
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 26 вер, 2022 11:21
С 92 года поменял более 7 тем в бизнесе. Если бы остался в одной теме на долгие года, то наверное сейчас ходил бы с пластиковым дипломатом и в кожаном монгольском плаще по проспекту и рассказывал утиные истории, как надо зарабатывать монеты. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 вер, 2022 11:24
Alex2007 написав:Как обычно в любой теме начинается.... Лучше бы реальные бизнес-идейки накидывали на нынешнее время и на послевоенное время, а не троллинг друг друга. 
Все темы хороши, там где минимум вложений, но нужны мозги и упорство. Недвига, туризм и т.д. есть ещё направления. Услуги, у кого миним. капитал. Продажа надо учитывать, что нужны вначале большие вложения в товар, а далее если не получается или др. обстоятельства, то продать его с дисконтов 40-60% придётся. можно попробывать онлайн продажи, но это спец. направление для продвинутых.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 вер, 2022 12:02
dimo_0n написав: Ромасик написав: dimo_0n написав:12К абонентов. Средний АРПУ абонента - 175грн. Доход посчитайте сами. Расходов по кругу около 60% от дохода. Остальное - мое или в развитие.
12к×75грн=900к грн. То вы крутелик батенька. Точками с духами за 6666 грн в мес наверное занимаетесь в свое удовольствие? Духи очень любите. Или девлчек.
У вас даже тут удалось лажануть. Перечитайте внимательно цифры и пересчитайте. Клиповое мышление сказывается в 30? Ну удачи... Я ещё раз повторю - духи это старый бизнесс, и им заведует жена уже лет 7-10. Но вы и это по диагонали прочли. Вышка не нужна. Ок. У вас дети есть? В школу наверное не ходят, растут гениями? Как папа? Учиться будут дома по ютубу обслуживать Теслы? Т.е. опять готовите следующее поколение рабов для корпораций? Ну молодцы. Продолжайте в том же духе))
Не говорите загадками. Я даже на калькуляторе перепроверил 12×75=900. У меня техническое ВО и была вышка. Могу с уверенностью сказать она нафиг не нужна современному инженеру. Не то что торговцу духами или тарелками. Я раб мировой корпорации со 100В+ активов и 100к+ сотрудников. Нисколечки не жалею.
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 вер, 2022 12:04
Alex2007 написав:Как обычно в любой теме начинается.... Лучше бы реальные бизнес-идейки накидывали на нынешнее время и на послевоенное время, а не троллинг друг друга. 
волонтерство туда, а назад - сами догадайтесь что. Ситуативная торговля дефицитом, например нефтепродуктами (но уже история)
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
|