Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 517518519520521 ... 1469>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 14:29

greenozon написав:
  Diman написав:В Альфе в отделениях что, оформить конверт-депо вручную не могут, посылают в сенс?

на початках ігри 50К робили тільки в відділеннях, але оскільки було надто багато бажаючих ігроків, то через певний час зробили цю ігру лише в додатку (Сенс)

какой кошмар. шо теперь делать коллекционерам мокрых печатей? )
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 14:39

IMPRINTER

ну не знаю чи ще такі є в 22 році, але, чого гріха таїти сам такий був! от якраз коли ПБ хитався як щось смердюче в ополонці- пішов і порпосив дівчинку роздрукувати і опечатати штампом УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток :)
дівчинка оцінила задачу і сказала - заходьте через пару годин ))

пів кіло була пачка!
в кінці вже аж принтер почав смужки білі малювати (бо не я один такий був і тонер закінчувався дуже швидко).
хоча нікому то ніколи й не знадобилось - чисто панічна атака мас.
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 15:23

ol_zy написав:
  mihasik написав:А лучше платить другими картами, а эту соточку на себя потратить ;)

Есть долг (на хамоне) 25К он уже год тянется, расскажите как не погашая долг, платить другими картами и не платить вон ту сотку?

Придется напрячься и Загасить. По другому, из соточной кабалы не выбраться.
mihasik

Подякував: 30 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 15:30

greenozon написав:УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток :)
пів кіло була пачка!

Что-то не складывается. Даже в очень любящем портить бумагу УБИБ депозитный договор - это 4 листа. 40 листов - это 200 грамм и не верю, что в Привате настолько тормозной принтер, чтобы это часами печатать.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 16:22

greenozon написав:IMPRINTER

ну не знаю чи ще такі є в 22 році, але, чого гріха таїти сам такий був! от якраз коли ПБ хитався як щось смердюче в ополонці- пішов і порпосив дівчинку роздрукувати і опечатати штампом УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток :)

пів кіло була пачка!
в кінці вже аж принтер почав смужки білі малювати (бо не я один такий був і тонер закінчувався дуже швидко).

печать ставится на подпись того с кем вы закючили договор ... тогда вы заключали договор с дублетом о чем было написано в вашем договоре, а не с этой дивчиной. С таким же успехом вы его могли подписать и у соседки ). Подпись дубилета была у вас нарисована на принтере как и печать примата. Так что никакой юридической силы наличие подписи той девочке где-то в уголочке в ваших договорах не прибавило - ну разве что для самоутешения )
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 17:09

M-Audio написав:
  anduzenko написав:Приват отправляет 30к/мес на оффлайн банки, но это только для избранных.

И как узнать?

Узнать что? Как попасть в число избранных? Никак, теперь только через онлайн-обменники выводить.
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 17:19

anduzenko написав:
  M-Audio написав:
  anduzenko написав:Приват отправляет 30к/мес на оффлайн банки, но это только для избранных.

И как узнать?

Узнать что? Как попасть в число избранных? Никак, теперь только через онлайн-обменники выводить.

Вот теперь стало непонятно. Если лавочка закрылась окончательно, то о каких "избранных" речь? А если всё же есть какие-то "избранные", которым можно, то как узнать, может я тоже вхожу в это число? Ну или как туда попасть, если не вхожу.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 18:22

IMPRINTER написав:
  greenozon написав:IMPRINTER

пів кіло була пачка!

печать ставится на подпись того с кем вы закючили договор ... тогда вы заключали договор с дублетом о чем было написано в вашем договоре, а не с этой дивчиной. С таким же успехом вы его могли подписать и у соседки ). Подпись дубилета была у вас нарисована на принтере как и печать примата. Так что никакой юридической силы наличие подписи той девочке где-то в уголочке в ваших договорах не прибавило - ну разве что для самоутешения )

та не подпісі дівчинки, а мокрої печатки!
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 19:39

Re: Альфа-Банк

Отакої, альфу чи то націоналізовують чи до ощАду приєдгують, а народ згадує приватівські історії з мокро-сухими печатками.
На думку Страхової, як варіант – банк після націоналізації можуть приєднати до одного з держбанків, наприклад, до Ощадбанку чи потім виставити на продаж. https://www.rbc.ua/rus/news/alfa-bank-u ... 35459.html
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2022 19:46

Ой+ написав:Отакої, альфу чи то націоналізовують чи до ощАду приєдгують, а народ згадує приватівські історії з мокро-сухими печатками.

Ачотакова? Из той же статьи:
І якщо говорити про "Альфу", то якби я був би вкладником цього банку, я б взагалі не хвилювався з цього приводу", - сказав Железняк

Вот все так и делают.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
  #<1 ... 517518519520521 ... 1469>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти