Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Ну що, стратеги? Вже шнуруєте кеди? З понеділка - банки штурмувати... А там - по-любому вам придумають що сказати!
Ви обурено скажете - що за фігня? Давайте доляри нам всі до нуля! Ми чесно все клали на конвертаційне депо То прошу нам видати наше добро!
А в касі - голосочком спокійним і милим Дівчина скаже всім вам "щасливим": - Долярчики будуть, от тільки пізніше... За тиждень, за місяць... а може й пАпіжже)))
А поки - несіть нам ще гривні багато Нехай хоч у банків відбудеться свято! Назвемо це "свято відкритих дверей": Нічого для себе - все для людей!
Та да падает и падает) Войны же нет, электричество везде горит, предприятия цветут и пахнут Конверт депо неплохая схема для тех у кого есть запасы, в целом имея 15-20 к $ можно в месяц иметь 500 баксов , этого достаточно для того чтобы нормально жить в нынешних условиях, на хлеб с маслом, и водочку с салом. Риски конечно тоже есть, но основное думаю пляшет от фронта, мы продвигаемся, значит все будет стабильно, если мы посыпимся, то проблемы с конверт депо, это будем последнее о чем Вам надо заботиться.
Востаннє редагувалось Shummi в П'ят 21 жов, 2022 12:40, всього редагувалось 2 разів.
Успіх написав:Ну що, стратеги? Вже шнуруєте кеди? З понеділка - банки штурмувати... А там - по-любому вам придумають що сказати!
Ви обурено скажете - що за фігня? Давайте доляри нам всі до нуля! Ми чесно все клали на конвертаційне депо То прошу нам видати наше добро!
А в касі - голосочком спокійним і милим Дівчина скаже всім вам "щасливим": - Долярчики будуть, от тільки пізніше... За тиждень, за місяць... а може й пАпіжже)))
А поки - несіть нам ще гривні багато Нехай хоч у банків відбудеться свято! Назвемо це "свято відкритих дверей": Нічого для себе - все для людей!
Гарно вийшло, вам би вірші писати нащо ви тут свій талант марнуєте
Успіх написав:Ну що, стратеги? Вже шнуруєте кеди? З понеділка - банки штурмувати... А там - по-любому вам придумають що сказати!
Тільки що телефонувала дівчина з банку "Акорд" та сповістила про закінчення депозиту, який маю отримати через тиждень. Сказав, що буду забирати. Дівчина не засмутилась і сказала, що долари будуть очікувати мене у відділенні у визначену дату.
"Я можу для вас замовити. Найближча дата бронювання валюти не раніше ніж через 10 робочих днів, тобто з..."."Так як у вас зараз на рахунку *** немає даної суми, я не можу забронювати кошти зараз. Зверніться повторно в чат для бронювання готівки після того як гроші з депозиту перерахуються на картковий рахунок" Альфабанк
bravboy написав:"Я можу для вас замовити. Найближча дата бронювання валюти не раніше ніж через 10 робочих днів, тобто з..."."Так як у вас зараз на рахунку *** немає даної суми, я не можу забронювати кошти зараз. Зверніться повторно в чат для бронювання готівки після того як гроші з депозиту перерахуються на картковий рахунок" Альфабанк
Нагадайте, коли Альфа почала відкривати конверт-депо