ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 185186187188189 ... 502>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 84
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
15%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 22:19

Re: ПриватБанк

ALLCR, а уточните у поддержки данные операции были сделаны через магнитную ленту, чип или бесконтактно + был ли введён ПИН.

И, если ответят, что бесконтактно и без ПИН, то спросите в чём заключается безопасность бесконтактных операций без ПИН. Ведь именно таким методом увели у Вас средства (с Ваших слов).
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 23:05

Howl написав:ALLCR, а уточните у поддержки данные операции были сделаны через магнитную ленту, чип или бесконтактно + был ли введён ПИН.

И, если ответят, что бесконтактно и без ПИН, то спросите в чём заключается безопасность бесконтактных операций без ПИН. Ведь именно таким методом увели у Вас средства (с Ваших слов).

питання: Ви можете подивитись конкретну транзакцію за картою і сказати, як пода була зроблена - за допомогою чипа, магнітної полоси чи онлайн?

Допомога Онлайн
Можу тільки повідомити чи платіж був онлайн, чи з присутністю картки

Тобто, ви не бачите, було чи ні введено ПИН код при оплаті карткою оффлайн?

Допомога Онлайн
Уточніть про який платіж йде мова, я спробую надати Вам інформацію, яку зможу

хвилунку
Карта 4149________0294

Платіж від 2 жовтня цього року
18:44 Shell -5 106.37

Допомога Онлайн
Пару хвилин, будь ласка

Дякую, чекаю

Допомога Онлайн
Оплата була здійснена фізично карткою без використання магнітної смуги
Стосовно пін коду ще шукаю інформацію

Дякую, чекаю

Допомога Онлайн
Дякую

А фізично карткою, - чипом чи безконтактно?

Допомога Онлайн
Вказано, що магнітна смужка не використовувалась
Пін код також не вводився
В такому разі я маю ще одне питання

Як я розумію, якщо пін код не вводився, то чипом також платить не могли, бо я ще бачив щоб модно було платити чипом без вводу піну
Моє питання: будь ласка поясніть мені, як кліенту, у чьому полягає безпечність безконтактиних оплат без вводе ПІНу?
Моє питання: будь ласка поясніть мені, як кліенту, у чьому полягає безпечність безконтактних оплат без вводу ПІНу?

Допомога Онлайн
По оплатам за кордоном запит пін-коду залежить від налаштувань терміналу в магазині
Без введення пін коду, зручно використовувати картки, але потрібно за ними стежити

Але в чому полягає безпечність їх використання?
16:02
ALLCR

Подякував: 7 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 23:23

ALLCR, была ли оплата по чипу, или по бесконтакту - это банк может видеть (хочет ли?). Некоторые банки в истории операций даже отмечают их соотв. значком.

А бесконтактная операция без ввода ПИНа - МПС вообще заявляют что берут такой риск на себя

Если ПИН не вводился - это как раз 99% оплата бесконтактно.
Если бы был чип - 99% что спросило бы ПИН.

А если это был Contactless или PayWave без ввода ПИНа - то нужно требовать чарджбек. Уточните на гарячках МПС как правильнее опротестовать такой тип транзакции, может даже правильный код подскажут
User253

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 23:29

Howl написав:ALLCR, а уточните у поддержки данные операции были сделаны через магнитную ленту, чип или бесконтактно + был ли введён ПИН.

Допомога Онлайн
По оплатам за кордоном запит пін-коду залежить від налаштувань терміналу в магазині
Без введення пін коду, зручно використовувати картки, але потрібно за ними стежити

Але в чому полягає безпечність їх використання?

Допомога Онлайн
Я не кажу, що це безпечно, зручно у користуванні - так

Тобто Ви ввжаєте, що банки видають своїм кліентам свідомо небезпечні платіжні інструументи?

Допомога Онлайн
Картка без пайпасу є також небезпечною. Інша людина, отримавши дані від пластику також може провести по картці шахрайські операції

Добре, А в чому їх безпечність для кліенту. Чи не в тому, що по шахрайським транзакціям кліент може оскаржити і повернути свої кошти?
І це стосується оффлайн оплат без вводу ПІН коду
В тому випадку, коли кліент при першій нагоді заблокував картку і повідомив про це банк
16:13
Як це зробила я

Допомога Онлайн
Якщо будь-яка картка втрачена. Її потрібно швидко блокувати, доки ніхто не скористався коштами

А ви замість того, щоб оскаржити ці транзакції стали видумівати незрозумілі речі - перше, що ви зробили ви цю транзакцію, яку ви тільки що передивляли, обозвали онлайн з введенням 3DS

Допомога Онлайн
Це не залежить від того, чи підтримує вона безконтактну оплату, чи ні

Коли цей выдвертий разводняк не прокатив, Ви придумали щось про те, що неможливо оскаржити транзакції з фізичним використанням картки. Хотя це не так. Бо неоскаржуються транзакції з введенням ПІН коду.
Навіть Ви ж самі прошлого разу, коли відмовили в оскарженні по причині онлайн 3DS оплат казали, що якби це були не онлайн оплати, а безвонтактні без введення ПІН, то банк би їх оскаржив
Це можно побачити в скрині чату, який я вам відправила вище

Допомога Онлайн
Зараз зафіксована Ваша заявка та була передана нашим спеціалістам. Вони перевірять всю інформацію, та нададуть Вам повну відповідь на зазначену Вами електронну адресу
Введіть повідомлення…
ALLCR

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 23:34

User253 написав:ALLCR, была ли оплата по чипу, или по бесконтакту - это банк может видеть (хочет ли?). Некоторые банки в истории операций даже отмечают их соотв. значком.

А бесконтактная операция без ввода ПИНа - МПС вообще заявляют что берут такой риск на себя

Если ПИН не вводился - это как раз 99% оплата бесконтактно.
Если бы был чип - 99% что спросило бы ПИН.

А если это был Contactless или PayWave без ввода ПИНа - то нужно требовать чарджбек. Уточните на гарячках МПС как правильнее опротестовать такой тип транзакции, может даже правильный код подскажут

Тоже думал, что это гарантийный случай. Как бы с нашей стороны выполнены все условия - как только заметили, карту заблокировали. Но за час с лишним, до блокировки, они сделали 11 транзакций.
Подали сразу заявление в полицию.

Вот сегодня потерял весь день на переговоры с банком.

Завтра буду готовить заявление в НБУ
ALLCR

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 жов, 2022 23:37

ALLCR, выясните - это была оплата картой по бесконтакту? (без ввода ПИНа - это уже сказали). Если так - то тут должен быть 100% возврат, т.к. МПС заявляют, что берут такой риск на себя. Обратитесь на горячку МПС (Виза или Мастеркард - что у вас?)

Объясните им коротко и ясно ситуацию. Типа: дата - событие - сумма
User253

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 00:20

User253 написав:ALLCR, выясните - это была оплата картой по бесконтакту? (без ввода ПИНа - это уже сказали). Если так - то тут должен быть 100% возврат, т.к. МПС заявляют, что берут такой риск на себя. Обратитесь на горячку МПС (Виза или Мастеркард - что у вас?)

Це відповідь від VISA:

У випадку, якщо ви втратили карту необхідно звертатися на гарячу лінію вашого та діяти за вказівками, що надає менеджер банку безпосередньо.

Також при втраті карти ви можете звернутися в глобальну службу підтримки Visa ( Деталі на сайті- https://bit.ly/3D26LKk )

Остаточне рішення та оспарювання шахрайських операцій буде проходити за участі менеджерів вашого банку.
ALLCR

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 00:22

User253 написав:ALLCR, выясните - это была оплата картой по бесконтакту? (без ввода ПИНа - это уже сказали). Если так - то тут должен быть 100% возврат, т.к. МПС заявляют, что берут такой риск на себя. Обратитесь на горячку МПС (Виза или Мастеркард - что у вас?)

Вы знаете где можно найти такие заявления МПС?

Спасибо.
ALLCR

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 11:48

Re: ПриватБанк

User253 написав:выясните - это была оплата картой по бесконтакту?
Обычный сотрудник поддержки Привата не видит полной информации по оплате. Запрос отправляется в техотдел и они могут сказать более детально.
То, что оплата прошла без использования магнитной ленты и ПИН, это видно даже в выписке у менеджера в отделении банка.

ALLCR написав:Остаточне рішення та оспарювання шахрайських операцій буде проходити за участі менеджерів вашого банку.
Оспаривание операций будет проходить именно через банк. Как вариант, можно настоять и взять риски на себя (если проиграете, то надо оплатить комиссию МПС), но и тут надо правильно составить обращение на английском языке.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 12:05

Хтось відкривав сьогодні конвертаційний,вийшло?
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 313 раз.

Профіль

#<1 ... 185186187188189 ... 502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Кащей і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор