Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 25762577257825792580 ... 14777>
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:06

edvardd написав:у меня в Запорожье уже 8 часов нет света, работаю от упса, инет есть, но уже акк в напряг...както дохуа, без всяких прилётов...

ЗАЕС уже подключили и куда? Утром читала, что от обстрелов обесточена и что собираются подключать на Крым и Донбасс.
Нам світло вже третій день вимикають через рівні проміжки часу - кожні 9 годин на 3 години (сьогодні на 3,5 години). Підлаштовуємось.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:15

fler написав:
  edvardd написав:у меня в Запорожье уже 8 часов нет света, работаю от упса, инет есть, но уже акк в напряг...както дохуа, без всяких прилётов...

ЗАЕС уже подключили и куда? Утром читала, что от обстрелов обесточена и что собираются подключать на Крым и Донбасс.
Нам світло вже третій день вимикають через рівні проміжки часу - кожні 9 годин на 3 години (сьогодні на 3,5 години). Підлаштовуємось.

на українську мережу ЗАЕС зараз взагалі не впливає.

але до підключення до Криму - я думаю там теж далеченько. знову ж таки - що нам заважає перебити ЛЕП? буде шантаж, бо якщо ЗАЕС не працюватиме, то вона не зможе забезпечити електрикою себе й не зможе обігрівати Енергодар
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:але до підключення до Криму - я думаю там теж далеченько. знову ж таки - що нам заважає перебити ЛЕП? буде шантаж, бо якщо ЗАЕС не працюватиме, то вона не зможе забезпечити електрикою себе й не зможе обігрівати Енергодар
А МАГАТЭ уехало со станции? Вреде как оставались на постоянной основе несколько чел.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:36

гарно і багато можна дискутувати чи відноситься країна рф до Европи взагалі ментально,
але під час війни є теми які турбують мене значно сильніше:

1) наш контр-наступ зупинився на Херсонщіні ще 8 жовтня, на Харківщині після 15 жовтня (так там були локальні просування на 2-3км, які потім були втрачені)

2) часткова мобілізація у орків на закінчилась, вона значно сповільнилась після того як набрали замовлений мінімум 300к (неофіційно більше 430к), тобто в рф продовжують мобілізовувати, до якого рівня - не уявляю

3)Резніков про мобілізацію:Приймати рішення про те, чи потрібно оголошувати додаткову мобілізацію в Україні, буде Генштаб. Про це глава Міноборони Олексій Резніков сказав в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

Також міністр розповів, що, можливо, в цьому і не виникне потреби, оскільки партнери-британці закінчують навчання першої групи із 30 тисяч людей наших солдатів.

«Це 10 тисяч, які приїдуть повністю готовими та знаючими, що таке тактична медицина, володіння зброєю. Вони ще будуть усі одягнені і із засобами захисту. Цю ідею підхопили партнери і ми починаємо розгортати місця не лише у Великій Британії, де готуватимуться наші військовослужбовці, і не лише вузькі фахівці, а й піхота. Тільки у Великій Британії підготують 30 тисяч мотивованих людей», — зазначив Резніков.

10 тисяч-це менше одної дивізії (або неповна дивізія)

фронт не тільки стабілізувався, ворог наступає на 3-4 напрямках і це загрожує втратою стратегічної ініціативи

prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:40

Игорь Алексеевич написав:
  Shaman написав:але до підключення до Криму - я думаю там теж далеченько. знову ж таки - що нам заважає перебити ЛЕП? буде шантаж, бо якщо ЗАЕС не працюватиме, то вона не зможе забезпечити електрикою себе й не зможе обігрівати Енергодар
А МАГАТЭ уехало со станции? Вреде как оставались на постоянной основе несколько чел.

иностранцы и на постоянной основе, даже ОБСЕ на Донбассе работали по контракту по несколько месяцев (правда толку от ОБСЕ было мало), от МАГАТЭ еще меньше, даже от ООН сегодня практически нет толку...почему? потому что одним пофиг, а другие продажные твари (как в видео, ниже)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 19:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:Я думаю с Херсона уходят не спроста. Будут аттаковать другие направления. Это было ожидаемо после разрушения антоновского моста. И так долго уходят.

Долго уходят, потому что на самом деле не уходят, и более того ситуация обратная, чем кажется большинству телеграмм каналов. Без подробностей.

Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 20:06

freeze написав:
vitaliian написав:Я думаю с Херсона уходят не спроста. Будут аттаковать другие направления. Это было ожидаемо после разрушения антоновского моста. И так долго уходят.

Долго уходят, потому что на самом деле не уходят, и более того ситуация обратная, чем кажется большинству телеграмм каналов. Без подробностей

Я читаю некоторые российские инет-ресурсы и складывается впечатление, что готовят нам подлянку в Херсоне ...
И судя по всему, наши не ведутся ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 20:12

freeze написав: Долго уходят, потому что на самом деле не уходят, и более того ситуация обратная, чем кажется большинству телеграмм каналов. Без подробностей.

Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk

Усім пропагандистам дали команду розповідати, що "я так думаю, що Херсон хочуть орки залишити".
Так що нічого нового ми не почули, яка методичка прийшла із ольгіно, такі і повідомлення у деяких обліківок.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 20:12

freeze написав:

Долго уходят, потому что на самом деле не уходят, и более того ситуация обратная, чем кажется большинству телеграмм каналов. Без подробностей.

Даже без подробностей понятно, что концетрация войск на правом берегу стала значительно
большей , чем месяц назад

Исходя из басен экспертов (типа Юрия Жданова), то у орков после того как 40 дней назад разрушили все мосты через Днепр к 1 ноября уже должны были закончиться не только боеприпасы ( а также топливо и продовольствие), но интенсивность арты на Херсонщине достаточная.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лис, 2022 20:13

fler написав:

света небыло 9 часов подряд без всяких прилётов, упс еле выдержал, ещё сегодня пасмурно, в основном... АЭС уже давно не работает, пишут, что планируют подключить к крыму, и чтобы наши не рубанули их линии вырубили наши...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 25762577257825792580 ... 14777>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Shaman і 0 гостей