Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
📢📢📢 Привіт! Дешевше вже не буде! Розпродаж 11.11 в AliExpress вийшов на фінішну пряму. Найкращі пропозиції, найбільші знижки, топові продавці чекають на тебе! Не пропусти останні дні розпродажу. Купуй з кешбеком до 5% та ексклюзивними промокодами: Промокод Умови використання 11SUPERLETYSHOP7 знижка $7 при покупці від $45 11SUPERLETYSHOP11 знижка $11 при покупці від $70 11SUPERLETYSHOP16 знижка $16 при покупці від $110 11SUPERLETYSHOP22 знижка $22 при покупці від $160
moveton написав: Предположительно я должен был после этого Неньке с этой суммы заплатить НДФЛ, но это уже были мои личные проблемы.
ИМХО так и должно быть. физ лица должны сами платить за себя налоги а не у работодателей болит голова как насчитать налоги да еще потом и от проверок отмахиваться. заодно и население бы знало сколько налогов платить на разные фонды.
місцеве населення хоче знати де вигідніше здати евро, яке воно отримало як зарплату, щоб не платити взагалі жодних податків... ...аби не було корупції , але щоб кум міг все порішати... чого бідні - бо дурні..
bamper написав:де вигідніше здати евро, яке воно отримало як зарплату, щоб не платити взагалі жодних податків...
Який зв'язок між "вигідніше здати євро" і "не платити податки"? Одне виключає інше? Я в ДР Конго отримував долари на валютну картку. Здавав там, де хотів. Військова частина мені дала довідку, що я отримав від держави таку суму. Все в світлу. Сума згідно контракту між мною і МО. Податки за мене сплатила держава сама. Звідки вам знати як він отримує свої єври, та чи платить він (чи хтось за нього) податки?
Банки Ахметова и Суркиса резко повысили депозитные ставки
Максимально жовтий заголовок: Ахметов так підвищив, що навіть навіть до Прокредита не дотягнув, Суркіси залишилися нижче середнього рівн, а рекордсменів у заголовок вирішили не виносити.