Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Shaman написав:тепер й в мене є претензії до Альфи.
що було? ввечері поповнення картки Red з картки White й оформлення покупки в Легку розсрочку. що сталося - ой, а система зарахувала ваше поповнення як власні кошти й відповідно провела розсрочку тільки на невелику частину від покупки.
якось Альфу можна примусити оформити розстрочку на всю суму?
таков механизм работы - оформляется только на кредитную часть. не нужно было пополнять карту до оформления легкой.
mephala написав:candidat копейка у вас за сентябрь а не за октябрь.
Да? Интересный расклад. А почему за пользование кредитными средствами в сентябре списали копейку не 1 октября, а 1 ноября? 30 сентября весь долг погасил, чтоб сотню не платить, а они только через месяц вспоминают, что надо за пользование кредитными средствами заплатить? Похоже на какую-то уловку, чтоб клиент забыл потом заплатить.
Кстати, сейчас пишут погасить задолженность до 29.11, а у меня расчётная дата - 1-е число. Вроде ж тогда до 1-го и должно быть? Специально перестраховываются?
Смс з банку отримав, що вклад закінчується через пару днів на 1350 дол (доларовий депозит за грн по курсу 37,40). Думаю запитаю, чи потрібно замовляти готівку. Так звана "персональний менеджер" відповіла, що треба обов"язково замовляти і замовила на 28/11, 10! днів після закінчення вкладу, бо швидше "не можна". Це у всьому банку така "ср№ка", чи тільки в деяких відділеннях?
Філ написав:Смс з банку отримав, що вклад закінчується через пару днів на 1350 дол (доларовий депозит за грн по курсу 37,40). Думаю запитаю, чи потрібно замовляти готівку. Так звана "персональний менеджер" відповіла, що треба обов"язково замовляти і замовила на 28/11, 10! днів після закінчення вкладу, бо швидше "не можна". Це у всьому банку така "ср№ка", чи тільки в деяких відділеннях?
Вам просто не повезло з персменом. Я отримував депо у день його закінчення. Персмен зателефонувала сама за 5 днів до закінчення і уточнила чи треба замовити готівку, чи я буду лонгувати вклад. Так що є ще в Альфі гарні люди і нормальні відлілення
Alien написав:Вам просто не повезло з персменом. Я отримував депо у день його закінчення. Персмен зателефонувала сама за 5 днів до закінчення і уточнила чи треба замовити готівку, чи я буду лонгувати вклад. Так що є ще в Альфі гарні люди і нормальні відлілення
Коли саме Ви це робили? Нововведення про 10 робочих днів з'явилось нещодавно. Ну і невеликі суми кажуть в касах без замовлення можна знімати. Якщо не секрет, яке саме у Вас відділення?
mephala написав:candidat копейка у вас за сентябрь а не за октябрь.
Да? Интересный расклад. А почему за пользование кредитными средствами в сентябре списали копейку не 1 октября, а 1 ноября? 30 сентября весь долг погасил, чтоб сотню не платить, а они только через месяц вспоминают, что надо за пользование кредитными средствами заплатить? Похоже на какую-то уловку, чтоб клиент забыл потом заплатить.
Розклад такий постійний, щоб клієнт розслабив булки, типу загасився. Аналогічно погашено все минулого місяця, картка полочна зара, Проте маркетингові копійки це класика цієї банки. Як же не пройтися по роззявах.