|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 22 гру, 2022 20:07
Сегодня с отделения позвонили и сказали, что настроили мне Ощадный. Действительно появился в приложении. Отделению спасибо, а горячка отстой у Тазика. Там даже не знают, что Ощад и Сберегательный - это одно и то же. И главное в тарифах не разбираются, доказывали, что за 1грн. не возможно открыть Ощадный. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 гру, 2022 21:44
Alien написав: ternofond написав:Відкрив сьогодні пластикову Very card, Велику п'ятірку закрили, кредитний ліміт залишився той самий - 30k грн.
Як вам так вдалося отримати такий чудовий результат? Що Ви у відділенні казали, як вмовляли?
У відділенні гарантії не давали, що ліміт збережеться, це рішення Києва. Іншому клієнту, який раніше мене оформлявся, зрізали ліміт з 30k до 5k. Не очікував, що мені ліміт залишать. Навіть повторно не верифікували мої доходи, ні до мене з колцентру не дзвонили, ні на роботу. Попередню В5 оформляв два місяці тому, минулого місяця покористував її в межах 5k та погасив заборгованість. Правда депозит в Izi є конвертаційний на повну суму, може це врахували. Але у відділенні казали, що депозити у віртуальних банках не повинні б враховуватись.
-
ternofond
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 гру, 2022 05:35
ternofond написав: Alien написав: ternofond написав:Відкрив сьогодні пластикову Very card, Велику п'ятірку закрили, кредитний ліміт залишився той самий - 30k грн.
Як вам так вдалося отримати такий чудовий результат? Що Ви у відділенні казали, як вмовляли?
У відділенні гарантії не давали, що ліміт збережеться, це рішення Києва. Іншому клієнту, який раніше мене оформлявся, зрізали ліміт з 30k до 5k. Не очікував, що мені ліміт залишать. Навіть повторно не верифікували мої доходи, ні до мене з колцентру не дзвонили, ні на роботу. Попередню В5 оформляв два місяці тому, минулого місяця покористував її в межах 5k та погасив заборгованість. Правда депозит в Izi є конвертаційний на повну суму, може це врахували. Але у відділенні казали, що депозити у віртуальних банках не повинні б враховуватись.
Ох уж ці тисячі факторів...😆😆
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 гру, 2022 11:53
Б5 бесконтактные неименные бывают? Отделение говорит что нет...
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 гру, 2022 13:20
Vorlon написав:Б5 бесконтактные неименные бывают? Отделение говорит что нет...
Гривневу у Львові видали.
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 гру, 2022 16:35
mihasik написав: ternofond написав: Але у відділенні казали, що депозити у віртуальних банках не повинні б враховуватись.
Ох уж ці тисячі факторів.
кстати, да. Или даже Юниверсал имеет с Моней или Тасей общий конвертлимит 100к/мес ? 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 24 гру, 2022 16:58
flysoulfly написав: mihasik написав: ternofond написав: Але у відділенні казали, що депозити у віртуальних банках не повинні б враховуватись.
Ох уж ці тисячі факторів.
кстати, да. Или даже Юниверсал имеет с Моней или Тасей общий конвертлимит 100к/мес ? 
а МФО у них общее?
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 гру, 2022 17:07
flysoulfly написав:Или даже Юниверсал имеет с Моней или Тасей общий конвертлимит 100к/мес ?
С Моней таки имеет, а с Тасей неа. С Тасей общий лимит на конвеРт-депо у Спорта и иЗи.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 509 раз.
- Подякували: 1317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Суб 24 гру, 2022 18:41
Как сказали в отделении, спорт, тас, изя имеют одну лицензию, у них 100к/мес на всех. Универсал и моня отдельно. А кто-то пробовал открыть изя~тас более 100к, каким образом не пускает,на каком этапе?
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 гру, 2022 19:41
mihasik написав:Универсал и моня отдельно.
Не отдельно, а в одном лице. Нет мони, а есть АТ "УНИВЕРСАЛ БАНК" лицензия №92 от 20.01.1994. Поэтому нельзя разместить два конверта в месяц на рыло, ибо договор будет с одним и тем же банком, и подписан будет одним и тем же зам.главы правления АТ "УНИВЕРСАЛ БАНК"
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
|