Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flysoulfly написав:1) А кто сейчас из лидеров гривнедепо на один месяц ? и может где сейчас тематическая акция один_раз_и_только_у_нас, кто что знает ?
valya написав:Alien Мабуть ключові слова - Минулого тижня ...
Про "банкоматний роумінг" привату та ощаду було "прокукурікано" набагато раніше ніж я вирішив його потестити. До того ж мій приклад більше про те що на жаль банки емітенти можуть чинити спротив бажанню клієнтів скористатись "роумінгом"
Alien написав::shock: Яке шахрайство - по картцi вводився правильний PIN? Нiчого не знаю - так вирiшила система.
У Корезоїда усе під контролем - залишилося просто розслабитися.
Alien написав:До того ж мій приклад більше про те що на жаль банки емітенти можуть чинити спротив бажанню клієнтів скористатись "роумінгом"
Банку емітенту вигідніше, щоб ви зняли у чужому банкоматі, бо це їм обійдеться дешевше, ніж проводити позачергову інкасацію. Конкретно у Вашому випадку ПУМБ чинить спротив не зняттю готівки, а самому своєму існуванню, щоразу вигадуючи усе креативніші способи стати ще незручнішим для клієнтів, ніж був учора.
Сигнал для колекціонерів-боністів-нумізматів ------- З 1 січня 2023 року Нацбанк почне вилучати паперові банкноти номіналами 5, 10, 20 та 100 грн зразків 2003-2007 років для їх заміни на оновлені грошові знаки. Замість них в обіг надійдуть обігові монети номіналами 5 та 10 грн зразка 2018 року і банкноти номіналами 20 та 100 грн нового покоління.
Мільярдерів поменшало і вони збідніли, але приємно, що інтелект капіталізується:
А ось на другий і третій рядки рейтингу піднялися айтішники — творці сервісу Grammarly Максим Литвин та Олексій Шевченко. Їхні статки зросли з $2,3 млрд до $4 млрд.https://biz.nv.ua/ukr/markets/reyting-f ... 93580.html
flysoulfly написав:Сегодня какие-то банки только до 12-13 работают? У кого есть инфа?
ех, не знав про цей короткий день, спіймав облизня - один до 11 каса, другий потушився в 12 00 зрозумів що ніц не вийде і пішов святкувати НР хоча +9 на вулиці, снігу 0, дивно, але вже бувало
Шановні колеги! Вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро бажаю Вам щастя, успіхів, наснаги у здійсненні всіх задумів. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступний рік хай стане роком миру, злагоди та процвітання. Нехай завжди Вам посміхається доля, несуть тільки радість прожиті роки, хай здоров’я не зрадить ніколи, та збудуться мрії, бажання, думки!