Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ну, у меня там не 100к было, а всего 57800 (эквивалент 1550$ по 37,30). Перегнал в 4 платежа - 15к - 15к - 15к - 12,8к. Хотя klug посоветовал более изящный и правильный способ, но я таковым не владею, поэтому сделал "по старинке". Кстати, после такого перевода деньгам пришлось отлежаться до 18:00 (пробовал пару раз, неуспешно), и только после 18:00 дало открыть депозит.
Да, я переводил с виртуальной Изи на дебетовую Б5. У меня в ТАСе куча карт, в т.ч. две Б5 - кредитка и дебетовая (без лимита). Вот вторую юзаю для открытия депозитов
посетитель написав:Подивився курс в застосунку 36.9343.Чи це не той курс?
Не пугайте Только что проверил: 37,4462. А где Вы смотрите? Надо зайти в "Накопичення", "Депозити", "+" и там выбрать "Долар", там внизу, где "Сумма", пишется курс.
посетитель написав:Подивився курс в застосунку 36.9343.Чи це не той курс?
Не пугайте Только что проверил: 37,4462. А где Вы смотрите? Надо зайти в "Накопичення", "Депозити", "+" и там выбрать "Долар", там внизу, где "Сумма", пишется курс.
В разделе "послуги" - Курсы валют)) Там еще раньше отдельно указывались карточные курсы.
Да, я переводил с виртуальной Изи на дебетовую Б5. У меня в ТАСе куча карт, в т.ч. две Б5 - кредитка и дебетовая (без лимита). Вот вторую юзаю для открытия депозитов
За сутки с виртуальной изи - на карту другого банка разве не 29 999 грн?
emeta в мене у додатку за замовчуванням світиться таке І я так розумію що його можна і підняти. А ліміт до 30к то взагалі була межа до якої тася дає тягнути на вашу картку з карток інших банків. Пам'ятаю треба було загасити щось під 45 тис. а т2ю давав тільки 29999 а решту прийшлось сепити.
Alien написав:emeta в мене у додатку за замовчуванням світиться таке https://ibb.co/jvHqDRx І я так розумію що його можна і підняти. А ліміт до 30к то взагалі була межа до якої тася дає тягнути на вашу картку з карток інших банків. Пам'ятаю треба було загасити щось під 45 тис. а т2ю давав тільки 29999 а решту прийшлось сепити.
Непонятно Я считал почему то, что на карту лимит в сутки 29 999грн, а 75К это общий суточный лимит на разные карты