ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 345346347348349 ... 670>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Вів 03 січ, 2023 20:26

а сообщить уважаемому сообществу?
за 400 интересуемся
а то, бывает, нал не через что вносить - то света нет, то 400 уже есть, а в ПУМБ стремно
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 січ, 2023 20:29

Не за что) Что Вам ответили за счётчик 400 тысяч в месяц, обнуляется или суммируется?
mogicanin1986

Подякував: 12 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 11:01

cohan написав:а сообщить уважаемому сообществу?
за 400 интересуемся
а то, бывает, нал не через что вносить - то света нет, то 400 уже есть, а в ПУМБ стремно

Вы знаете... меня так интересовал процесс перевыпуска карты, что я забыл спросить за 400к. Старею, склероз :)
Надо будет в отделении, когда буду карту получать, задать вопрос.
Искатель

Подякував: 1072 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 13:56

Re: ПУМБ

кто-нибудь сталкивался с покупкой автобусных билетов с гривневой карты ПУМБ на фликсбасе?
Все время платила с Альфы - оплата совпадала со стоимостью билета.
Решила оплатить с пумба - списали большую сумму почти на 3% - говорят конвертация.
Почему в Альфе такой конвертации не было ни разу..? Стоимость билета высталяется в гривне, в Альфе совпадала оплата, а в пумбе какая-то конвертация (билет если что с тем же маршрутом, что и с Альфы)
vililit

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 15:27

ПУМБ. Не приймають електронні документи з Дії

22 грудня звертався до відділення (Київ, Саксаганського, 19) щоб актуалізувати персональні данні (паспорт). Надав паспорт (фізичний) і код платника податків з дії (попередньо телефонував на підтримку, перепитав що код з дії мають прийняти).

Але ж ні, код платника податків з дії не підійшов, не приймають. Тільки паперовий оригінал давайте! Дівчина бігала кудись уточнювати, потім ще у сусіда поруч питала - ні, з дії код не приймаю, тільки паперовий оригінал.

Залишив звернення. Вчора прийшла СМС, як ви оцінюєте результати рогляду (хоча ніхто не телефонував, не повідомляв про них). Поставив 0. Сьогодні телефонує якась Анастасія з відділу контролю якості, чому 0? Так, кажу, ніхто ж не телефонував що там роглянуто і які результати розгляду мені досі не відомо. У такому разі має бути не 0? Невже не телефонували?, я відмічу, а стосовно вашого звернення - там код не підтягнувся з дії і все :roll:

Код, звісно був, співробітник його декілька разів дивився, пробував щось там своїм телефоном або сканувати або фотографувати. Та й взагалі, візьміть перевірте по камерах, там все має бути видно що менеджер ПУМБА гоняв до когось за консультацією, що я передавав свій телефон з кодом в дії, менеджер щось там фотографував чи сканував своїм телефоном з мого, питав іншого співробітника і все це дійство тривало хвилин 20. І це все у разі "там код не підтягнувся"?

Так само як і з повідомленням про розгляд. Але там хоч має бути можливість перевірити, чи дійсно не телефонували, усі розмови пишуться.

Шахраї!
Sime

Подякував: 3 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 15:57

mogicanin1986 написав:за видеоверификацию не скажу, не проходил, а вот в Вайбере с техподдержкой неоднократно общался. ВсеКарту можно заказать клиентам ПУМБ по новой почте, я думаю проблем не должно возникнуть.

Мне тот пластик нафиг нужен - я хотел именно цифровую карту оформить.
vpchelko

Подякував: 19 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 16:18

vpchelko написав:
  mogicanin1986 написав:за видеоверификацию не скажу, не проходил, а вот в Вайбере с техподдержкой неоднократно общался. ВсеКарту можно заказать клиентам ПУМБ по новой почте, я думаю проблем не должно возникнуть.

Мне тот пластик нафиг нужен - я хотел именно цифровую карту оформить.
Цифровую, то есть виртуальную карту в приложении я оформлял моментально, но я уже давно клиент ПУМБ, а если новым клиентам наверно надо в отделение или пройти, если получится видеоверификацию онлайн.
mogicanin1986

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 16:33

mogicanin1986 написав:Цифровую, то есть виртуальную карту в приложении я оформлял моментально, но я уже давно клиент ПУМБ, а если новым клиентам наверно надо в отделение или пройти, если получится видеоверификацию онлайн.

Хз как ты оформлял моментально - после подписи ДИИ - вылазит видео верификация в приложении ПУМБ - которая моментально проваливается - без шансов!

И тем более как уже клиент банка - оформлении цифровой кредитки также требует видео-верификацию - которая тупо не работает.
vpchelko

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 17:09

vpchelko написав:
  mogicanin1986 написав:Цифровую, то есть виртуальную карту в приложении я оформлял моментально, но я уже давно клиент ПУМБ, а если новым клиентам наверно надо в отделение или пройти, если получится видеоверификацию онлайн.

Хз как ты оформлял моментально - после подписи ДИИ - вылазит видео верификация в приложении ПУМБ - которая моментально проваливается - без шансов!

И тем более как уже клиент банка - оформлении цифровой кредитки также требует видео-верификацию - которая тупо не работает.
Мне кредитка не нужна, я оформлял виртуальную дебетовую карту, для нее видеоверификация не нужна.
mogicanin1986

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 січ, 2023 17:13

mogicanin1986 написав:Мне кредитка не нужна, я оформлял виртуальную дебетовую карту, для нее видеоверификация не нужна.

Ну мне уже тоже не нужна, до лучших времен, если они будут у ПУМБ-а...

И ты там определись, толи пластик ты заказавал на почту толи цифровую карту оформлял? А то вижу столько опыта с ПУМБ-ом различного...?
vpchelko

Профіль

#<1 ... 345346347348349 ... 670>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор