greenozon написав:як на мене то барсук пішов в зимову сплячку до кращих часів, але чи довго він протяне в такому режимі?.. мабуть поки сало буде в барлозі
він чесно спить з початку війни. В обмеженому режими працює нормально: % нараховують по депо, залишку, Р2Р та готівка в межах лімітів.
greenozon написав:як на мене то барсук пішов в зимову сплячку до кращих часів, але чи довго він протяне в такому режимі?.. мабуть поки сало буде в барлозі
він чесно спить з початку війни. В обмеженому режими працює нормально: % нараховують по депо, залишку, Р2Р та готівка в межах лімітів.
але ж ви згідні - навіть для виплати тих же % по залишках на картах, рахунках, по депозитах - ці гроші треба десь заробити
оскільки барсук зараз повністю спить - де і як він заробляє ці %%?
але ж ви згідні - навіть для виплати тих же % по залишках на картах, рахунках, по депозитах - ці гроші треба десь заробити
оскільки барсук зараз повністю спить - де і як він заробляє ці %%?
нових вкладів у ньому не роблю, по старим поки все нормально, як буде далі - з часом побачимо. Думати за банку, де вона возьми гроші щоб далі існувати - я цим не володію (та й напевно це більш політичне питання ніж економічне)
Востаннє редагувалось sergia в Суб 07 січ, 2023 12:35, всього редагувалось 1 раз.