Хм, везде курс падает, а в "Авале" приём бакса по 40.7 - может, чё-то знают? ))
Написать то можуть. Не хвакт що куплять долярчики по ,,жирному,, курсу. Приїдешь до них -нема гривень в касі. Так я на конверт депо, мені папір не потрібен. -Все рівно без наявності гривнів у касі валютообмін по правилам банку зробить не можемо. Кілька раз так відшивали. Ото таке.
здаєте один долар і 50 грн. на рахунки, і потім проганяєте 2700 разів.
Realist написав:Давати прогнози потрібно хіба що тільки за гроші (привіт пану Кухару) щоб мати хоч якусь сатисфакцію за позор після того як вони (прогнози) не збудуться.
Кухар, нагадаю, влітку у Еріка Наймана обіцяв 31 (до кінця року?) 16:55
А ще пропонував знизити пдв з 20% до 10%, так як це не суттєвий податок (всього 28% доходів бюджету, 420 млрд)
Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять )) Вообще странная ситуация, непонятно на чём падаем, похоже для нашего валютного рынка отсутствие плохих новостей - уже хорошая новость ))
Dobrofey написав:Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять )) Вообще странная ситуация, непонятно на чём падаем, похоже для нашего валют ного рынка отсутствие плохих новостей - уже хорошая новость ))
Щось я не розумію де саме ми "падаєм". Я злив євріки по 42.5, а зараз можу відкупитись по 42.90... Бакс, мені здається теж був нижче за 40.6 Чи я помиляюсь ?
Dobrofey написав:Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять ))
Буває іноді банки помиляються. Я восени я так 2 рази Євро носив до ПУМБу дорожче, ніж брав у валютчика за рогом. Правда така карусель триває недовго...