Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав:Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon. Особливо першої (Over one hundred years ago, on August 16, 1912, Glenn L. Martin established the Glenn L. Martin Company in Los Angeles, California.) та другої (Defining Possible in South Bay, i.e. Redondo Beach, Manhattan Beach and El Segundo, California - From systems engineering, advanced aircraft design, research and technology, advanced weapons design, spacecraft manufacturing, military satellite communications systems development, precision sensors, space instrument design, ground stations development, directed energy and orbiting space platforms)
А так нема )
І хто з них розробляє власні двигуни для літаків? І робить це саме у ЛА? У наші часи?
San написав:у меня есть две одноклашки, приближенные через любимых своих к кормушкам. Обе сейчас постят в инсте\фб брендованные одежды\сумки\часы\рестораны\шампанское. Кстати, очень патриотичные посты бывают, напоминают те танцы с флагами и кристалом в Куршавеле. Обе состоят в батальоне Видень. Намазано там таким? Насколько я знаю, русские кормушечники тоже любят Видень
Так дамы ж уже немолоды, в отличии от Мадам Жосан-Шиншилленко, что ж в инсте то попойками в постбальзаковском возрасте хвастаться, инсульт то с инфарктом рядом уже ходят, если себя не в чём не ограничивать? Мужья в папки годятся или чьи то детки, как Сколковское Чудо Ростик Шаурма? Тоже рыги, переобувшиеся вовремя и повторившие успешный успех Саши и Вити Я. ???
akurt написав:Ну це - звісно - правда, і так і є... Погоджуюся з двома вашими дописами... І не забуваємо про звичайні закони економіки: зменшення витрат на виробництво, в тому числі на зарплатню працівників та на податках державі - сильний чинник. Ви ж хочете - ну правда ж, хочете - купити смартфон або авто дешевше - ну ось вам і виробляють дешевше... І в Китаї... Не даремно ж, наприклад, США наводнені продуктами харчування з Мексики - тільки там погоджуються працювати в полі за 3 долари на годину. А в США хочуть не менше 19...
Исходя из последнего абзаца овощи в США никакие не выращиваются, кроме тех, посадка, уход и уборка которых полностью автоматизированы, а пошлин на мексовские нет вообще? А с мясом не куриным гормональным бройлерным с птицефабрик как там тогда? Всегда хороший стейк был со свободного выпаса бизончика. А за хрюшками на бекон и окорока уход тоже тщательный нужен чтоб они в помоях своих от инфекций не передохли
1. В США с 50-х годов закон на федеральном уровне запрещает кормить птицу (курица, индющатина) гормонами. Антибиотиками не запрещает. 2. Ездили летом на ферму в северную часть НДЖ собирать клубнику. Есть фермы с голубикой (не совсем голубика, немного отличается. Блуберри). Есть с яблоками, грушами и тд. Есть амиши, которые все что угодно выращивают и делают. Американцев много и они очень много едят. И у них есть за что.
За посиланням 20к. І мабуть на woek.ua не шукають ІТшників з з/п 100-200к
Вже з пів року шукаю роботу інженера у Львові. Ну, шо сказати, все як завжди, щось нормальне по блату, а на work. ua місяцями висять вакансії якихось фріків https://www.work.ua/jobs/4981320/ або в якихось іпенях, що туди - назад на бензин гривень 150 тре потратит. Часом просто якісь неадеквати сидять, які навіть не розуміють в чому робота інженера полягає. Якось ходив на фірму, займалась виробництвом мобільних будинків, дають картинку будиночку з брусу з розмірами-поразуйте на завтра кількість профільної труби, якби цей будинок з металевого каркасу, обшитого блокхаузом. Я запитав з якою точністю, сказали до сантиметра. Я кажу, це нереально. Коли на ЛАЗі робив, у нас каркас автобуса цілий відділ робив декілька місяців(не кажучи вже проте, що розрахунки каркасу ніхто робити не вміє, тупо колись купили БУ автобус Мерс Сітаро, розібрали до голого каркасу, передерли) Короче сказав про ці дівцинці начальница, вона тільки покліпала очима-каже, що я не в тому не розбираюсь. Післав їх на буй, і так в основному в приватників, хочуть за три копійки, щоб на них хтось ішачив. Тому стараюсь найти державну роботу, де не тре сильно напрягатись.
Так посчитали бы этим борзым тупицам просто по рёбрам конструкции плюс небольшое усиление, пускай бы вместо модного домика палатку для Шувара склепали. Или там штрафами хотели обложить, если б шо не получилось как в Скандинавии и Канаде?
rjkz Николай, харчи от мракобесов из-за ручного труда стоят немного дороже чем даже в ГудВайне думаю, даже если они ездят на бричках и не пользуются ЭЭ от General Electric. Гормоны даже нынешние качки перед набором веса жрут, на легендах 80-90х это не закончилось, просто надо хороший врач и рядом, или вы думаете что набор веса птицей за 90 дней в 14-25 раз это просто селекция высокопродуктивных домашних кусочек? Почему тогда индюшки так вес быстро не набирают? И стоят кстати не пару баксов за фунт грудки или даже ножки. Сканы чеков и фото полочек в ваших магазинах гораздо полезнее и весомее многих абзацов текста Например я сейчас в шоке, что в Мюнхене нормальное непастеризованное пиво сделанное без экстракта хмеля стоит на уровне нашего с этим экстрактом. Остальное естественно дороже
Востаннє редагувалось барабашов в Суб 14 січ, 2023 02:02, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:Wisznia2021 Спокойно. Мои любимки сдали тест на А2, до B1 не хватило 1 балла. Из приколов, теперь звучит фраза что работать она может только с уровня В1. Чёрт, Вы бы как не выучили язык ходя как на работу каждый день 8 (матюк) месяцев? Конечно и А2 и B1 и более мотивированные B2 уже освоили )))
Вы какой язык выучили ходя как на работу 8 месяцев на курсы? Ходить на курсы не= учиться. И всё таки не В1, а А2, правда?
adeges написав:Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon. Особливо першої (Over one hundred years ago, on August 16, 1912, Glenn L. Martin established the Glenn L. Martin Company in Los Angeles, California.) та другої (Defining Possible in South Bay, i.e. Redondo Beach, Manhattan Beach and El Segundo, California - From systems engineering, advanced aircraft design, research and technology, advanced weapons design, spacecraft manufacturing, military satellite communications systems development, precision sensors, space instrument design, ground stations development, directed energy and orbiting space platforms)
А так нема )
І хто з них розробляє власні двигуни для літаків? І робить це саме у ЛА? У наші часи?
Звичайно, інженери потрібні лише для виробництва власних двигунів. І лише для літаків. Інакше - будуть розносити піцу ). Бо нема більше чим в ЛА займатись
Denik написав:Вже з пів року шукаю роботу інженера у Львові. Ну, шо сказати, все як завжди, щось нормальне по блату, а на work. ua місяцями висять вакансії якихось фріків https://www.work.ua/jobs/4981320/ або в якихось іпенях, що туди - назад на бензин гривень 150 тре потратит. Часом просто якісь неадеквати сидять, які навіть не розуміють в чому робота інженера полягає. Якось ходив на фірму, займалась виробництвом мобільних будинків, дають картинку будиночку з брусу з розмірами-поразуйте на завтра кількість профільної труби, якби цей будинок з металевого каркасу, обшитого блокхаузом. Я запитав з якою точністю, сказали до сантиметра. Я кажу, це нереально. Коли на ЛАЗі робив, у нас каркас автобуса цілий відділ робив декілька місяців(не кажучи вже проте, що розрахунки каркасу ніхто робити не вміє, тупо колись купили БУ автобус Мерс Сітаро, розібрали до голого каркасу, передерли) Короче сказав про ці дівцинці начальница, вона тільки покліпала очима-каже, що я не в тому не розбираюсь. Післав їх на буй, і так в основному в приватників, хочуть за три копійки, щоб на них хтось ішачив. Тому стараюсь найти державну роботу, де не тре сильно напрягатись.
Так посчитали бы этим борзым тупицам просто по рёбрам конструкции плюс небольшое усиление, пускай бы вместо модного домика палатку для Шувара склепали. Или там штрафами хотели обложить, если б шо не получилось как в Скандинавии и Канаде?
Вся суть, что домик то мобильный, где то 2, 5 х8 м, по жлобски предложили профилек типа 40х60х3, а с наружи блок хаус, изнутри гипсокартон🤦♂️, а если бы эта поепота во время подъема краном на грузовик, розвалилась бы. Потом бы др пенсии расчитывался бы?! Короче логически подумал, что лучше не связываться. Да и такие темпы-за день выдать столько работы - нафиг нужно. Пы. Сы. Когда на автобусном работал, там любой косяк можно было под грифом,, эксперемент"закрыть. Да и Чуркин с Колесниковым там такое бюджетное бабло под Евро2012 пилили, что всем хватало. Это не ФОП какой-то жлобский, что за копейку удавится.
akurt написав:Дійсно, я точно пам’ятаю, що на екзамені з геометрії в 7-му класі мені попався білет з доведенням теореми Піфагора. Доводив. Ту ж теорему доводили і Юра, і Сергій, які померли через пару років після закінчення школи від наркотиків, і Майя, яка все життя потім працювала в підвалі Історичного музею. Золота медалістка.
Але зараз знання в освіті не повинні бути застарілі та неактуальні: - в університетах України вже мінімум три роки як зовсім не проводяться ніякі заняття, ніяке доценти не ходять на роботу, і ніякі студенти взагалі не вчаться. Апофеоз абсурду: захист магістерських робіт в он-лайн режимі за допомогою ZOOM. Це виглядає так: на столі в аудиторії встановлено ноутбук. На екрані - майбутній фахівець щось розказує, поки керівник дипломного проєкта сидить поруч з тим старим ноутбуком - читає новини на своєму смартфоні - а інші "члени ДЕК - а їм від 65 до 80 - дрімають. - про звичайну школу помовчу. - навчання в престижних ліцеях Києва вартує більше, ніж навчання в університетах Європи та НІЧОГО не гарантує, тим більше освітнього рівня.
У радянської школи були суттєві переваги: інтенсивне навчання із широким освітнім рівнем. Але головним недоліком було те, що навчали однаково і тугодумів і розумних: всі однакові.
Давно вже освітня програма за кордоном має іншу направленість: всім дати "середній" достатній для звичайного прожиття рівень освіти. А ось потім - коли почнуть розкриватися таланти (часто приховані та такі, які ще не розквітли) - "ми тебе навчимо "через не хочу"". Знаєте, як проходить лекція в університеті USA? В аудиторію приходить відразу до 450 студентів. Ніякої переклички, коли старі доценти/професори ставлять "птички" в зошиті/журналі. Виходить професор та читає лекцію. Практично ніхто не пише ніяких конспектів. Професор розказує ідею та напрямок.
Потім говорить: "Все це написано докладно в главах 1-5 ось цієї книжки. В мене вистачило розуму її написати - у вас повинно вистачити прочитати та зрозуміти. Через тиждень зустрічаємося - пишете контрольну роботу".
І тому я - відвідуючи і Стенфорд юніверситі, і інші університети в США - в різних штатах - НЕ дивувався, що серед білого дня або ввечері на газонах кампусів сидять або лежать студенти з книжками у руках. І тому не дивувався, що у звичайній "сільській школі" в передмісті Сан Францисько у жовтні дивився на 5 чи 6 ШКІЛЬНИХ стадіонів, де школьники - всі в красивих фірмових формах, якими тільки видами спорту не займалися до самого вечора, а не займалися Піфагором. Тут "2-в-1" - як пояснили мені місцеві мешканці: - здоров’я, здоровий дух та здорові відносини. Здоров’я – це те, чого не купиш за 100 теорем Піфагора. - спорт може дати ключ для вступу в найпрестижніші університети... А знаєте ви, чи не знаєте теорему Піфагора - покаже ваш екзамен для вступу в університет - наприклад, екзамен SAT - здаш на 2 400 балів з 2 400 можливих - як здав син приятеля - українець - будеш навчатися безкоштовно в Гарварді (зараз в докторантурі Стенфорда). А здаш на 240 балів з 2 400 можливих - підеш працювати в Макдональдс на 19 доларів за годину.
А знаєте, що абітурієнти - вже прийняті на навчання в універиситети штата Орегон - самі доброваільно та чесно - вже після зарахування - не зважаючи на результати екзаменів - вирішують, в яку саме групу за рівнем знань з математики вони підуть навчатися: знання з математики "нижче середнього", чи для "вундеркіндів". І це дуже дуже мудро: навіщо вундеркінду десятий раз доводити теорему Піфагора... Все просто... Все дуже просто... І мудро... Соціально-економічно-розумовий відбір і в навчанні, і в житті, і в роботі...
Тому що, система налаштована так, що в топ групі будеш аутсайдером та відрахують. А в слабкій групі будеш в топі, але самим розумним серед тупих, і користі теж мало. Я проходив таку "м'ясорубку" в магістратурі на американський кшталт. Там дають на контрольній завдання, і хто зробив найкраще , тому А+ ( навіть якщо 2 завдання 10 зроблено). А решту оцінюють відносно того з А+. Може бути що зроблено 90%, але в тебе найгірший результат, тобто D-, бо в решти між 91%..100%
З.І. Зворотня сторона медалі освіти в США: Дуже дорого і студентські борги вже непід'ємні для економіки в цілому. Кілька топ вузів, навіть не так, топ кафедр із своєю спеціалізацією, а решта дуже посередні. Загалом триває так звана інфляція знань. Як писали тут, що колись 7класник СРСР знав те, що в США не в кожному університеті вчать на другому курсі
Я тоже так думал, пока мои дети не пошли в американскую школу. На самом деле, все оказалось по-другому. Есть задания теста или экзамена. Они оцениваются в %. Количество правильных ответов от общего. Немного о математике. я немного подофигел, когда оказалось, что во втором уже классе начинают строить графики и диаграммы. А таблицу Менделеева начинают в 6-м, причем тоже с удивлением обнаружил, что сходу (это было начало учебного года), то есть с самого начала, на моменте, когда ребенок только увидел таблицу (кстати, она тут немного другая) разжевывается валентность. Я в 7 классе это учил при сссре. Вообще, на математику самый основной упор. Насчет того, что писал акурт, что нет домашки. Это очень зависит от штата и местности. У моих детей дофига. Но меньше, чем у меня в щколе было. Практически нет придирок к почерку, а в 5 классе меня заставили переписывать начисто почти законченную тетрадь по русскому языку за мой почерк. У моих детей с почерком ужас, но это не мешает старшему приносить отличные результаты. В ссср были оценки у меня например 5 за математику и 1 за ведение тетради. Писал грамотно, потому что читал с 4 лет и очень много, но по русскому ставили 3 и 2 за почерк.