|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 14 січ, 2023 15:18
vpchelko написав:stuermer01 Плюсую! На большом экране всегда удобнее - еще особенно когда зрение не очень.
У веб-версії коли робиш переказ по реквізитах, то можна зручно мишею виділити та скопіювати реквізити, а не вбивати їх одним пальцем на малому екрані смартфону. Це стосується не тільки ПУМБа, а й усіх банків, які вирішили відмовитися від веб-версії та залишити тільки додаток. Вони спростили життя собі, бо не треба витрачати гроші на підтримку веб-версії, але ускладнили життя клієнтам! Це дуже недалекоглядно. Якщо я раніше багато якими послугами користувався у веб-версії, то зараз у додаток заходжу тільки щоб переоформити депозит.
-
stuermer01
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 січ, 2023 16:34
stuermer01 написав: vpchelko написав:stuermer01 Плюсую! На большом экране всегда удобнее - еще особенно когда зрение не очень.
У веб-версії коли робиш переказ по реквізитах, то можна зручно мишею виділити та скопіювати реквізити, а не вбивати їх одним пальцем на малому екрані смартфону. Це стосується не тільки ПУМБа, а й усіх банків, які вирішили відмовитися від веб-версії та залишити тільки додаток. Вони спростили життя собі, бо не треба витрачати гроші на підтримку веб-версії, але ускладнили життя клієнтам! Це дуже недалекоглядно. Якщо я раніше багато якими послугами користувався у веб-версії, то зараз у додаток заходжу тільки щоб переоформити депозит.
Їх можна виділити,скопіювати і в смартфоні, а от функціонал в веб-версії ПУМБ онлайн був краще ніж в додатку.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 січ, 2023 18:27
lara_08 написав: stuermer01 написав: vpchelko написав:stuermer01 Плюсую! На большом экране всегда удобнее - еще особенно когда зрение не очень.
Їх можна виділити,скопіювати і в смартфоні, а от функціонал в веб-версії ПУМБ онлайн був краще ніж в додатку.
Можна, але це тільки для підлітків краще, ніж мишею на компі!
-
stuermer01
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 січ, 2023 22:39
Навеяло- какие базы, какие компьютеры, Вот подшил в папочку и вса есть, и удобно!
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 15:12
До представника Pumb: В додатку відсутня функція повторення платежу, наскільки я зрозумів. Додайте по можливості
-
otshelnick1
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 15:25
otshelnick1 написав:До представника Pumb: В додатку відсутня функція повторення платежу, наскільки я зрозумів. Додайте по можливості
Там і виписки не можна зробити по карткам, раніше можна було але тільки за місяць! А навіть якщо зроблять, то навіщо виписку зберігати спочатку на смартфоні а потім переносити на комп'ютер?? Я же не на смартфоні PDF виписки зберігаю. А якщо будуть надсилати по e-mail, як у інших банках, то навіщо по e-mail фінансову інформацію пересилати??
-
stuermer01
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 16:16
otshelnick1 написав:До представника Pumb: В додатку відсутня функція повторення платежу, наскільки я зрозумів. Додайте по можливості
Платежі/історія є можливість повторити.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 19:18
Aps написав:Платежі/історія є можливість повторити
там чомусь відображається лише поповнення мобільного, перекази на інші карти - ні
-
otshelnick1
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 23:48
Где-то год не платил коммуналку в ПУМБ (гадость редкая, даже в Спортбанке намного красивее реализовано). Но кешбэк привлек. Попробовал. И вот на что обратил внимание.
Есть три адреса. По первым двум есть (сохранилась с прошлого раза) плата за доставку (распределение) газа. По третьему такой строчки нет. ОК, пытаюсь добавить. 5 попыток (я настойчивый) - и все время не дает добавить, что-то не нравится в написании адреса. Я уже и копировал из других (имеющихся) услуг. Никак.
Что это вообще за фигня и как это можно победить? Можно, конечно, плюнуть и заплатить в другом месте, но меня просто заело: неужели нельзя победить?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1071 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Нед 15 січ, 2023 23:51
Искатель написав:Что это вообще за фигня и как это можно победить? Можно, конечно, плюнуть и заплатить в другом месте, но меня просто заело: неужели нельзя победить?
я прописку доставки газа добивался полгода , не все так там однозначно. кешбек идет за чей то счет.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
|