Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flyman написав:щоб прокурити карусель, треба потім валюту продати
Андрюша, купил ты в банке по 37 через 3 месяца продал тому же банку по 40, откуда дельта, не от новых ли верующих.
Откуда бы она не была, бездонного финансирования Украины нет, то есть конец пирамиды предсказуем, там где видят реальные цифры. Единственный вариант - начать печатать доллары, чтобы всем хватило.
Ти ФОП ІТ, валюта заходить на рахунок від клієнта. Твої дії?
Варіан 1. Продати з рахункку ФОП за 36.6 і купити за 40.5 (і покласти в матрас) Варіант 2. Морозити на рахунку ФОП до кращих часів (курс НБУ і готівковий десь поряд) Варіант 3. Прокрутити на каруселі з мінімумом втрат Варіант 4. Ваш варіант.
Не всі такі ризикові. Думаю, що 95% тупо тримають в кеші, а не в БСУ. Їх і 100% річниї доходності у твердій валюті на каруселі не спокусять на валютний сєкас з банками. Плюс прививка від СРСР (Йуліна тисяча, і то не всім).
Востаннє редагувалось flyman в Суб 21 січ, 2023 23:52, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Не всі такі ризикові. Багато хто їх тримає. Думаю
есть у меня приятель. Сфера деятельности инвестиции в котлованы и лэндрордизм в Одессе. Котлованы мертвы. Цены на аренду упали вдвое от довоенных. Туристического сезона не предвидится. Кушать мивину он не привык, и по уши нырнул в эту тему. Потому что реально больше заработать негде. Сначала войны он уже проел 10куе. Помимо того, что потерял на котлованах. Там суммы вообще другие.
flyman написав:Не всі такі ризикові. Багато хто їх тримає. Думаю
есть у меня приятель. Сфера деятельности инвестиции в котлованы и лэндрордизм в Одессе. Котлованы мертвы. Цены на аренду упали вдвое от довоенных. Туристического сезона не предвидится. Кушать мивину он не привык, и по уши нырнул в эту тему. Потому что реально больше заработать негде.
берем типового заробітчанина: полуниці в Польщі - відкинувся - зробив ремонт хати (трохи відклав "на пенсію", гробові ...) - полуниці в Польщі - відкинувся - ...
flyman написав:отім почухали потилицю в НБУ і підняли до 100К, відчуй різни
Як я вже писав: в них є цільова сума для залучення в карусель. Я оцінюю її в 600 млн. $ / місяць але може бути і 820 (еквівалент щомісячної емісії 30 млрд. грн, яка була в кінці 2022). Після досягнення цілі карусель лагідно пригальмують.
vitaliian написав:В то что хотят дать людям заработать не верю от слова совсем. Примеров приводить не буду их слишком много и оффтоп.
Ще раз: люди заробляли значно більше на інших каруселях які неможливо повністю перекрити (зараз картковий туризм приносить 200-400% річних). Саме тому й дали альтернативу з набагато меншим заробітком (30-40% річних) для лінивих карусельщиків, як я.
Ну так зараз чоловіку просто не так легко виїхати з пачкою карт щоб познімати евро з кожної в банкоматі за кордоном? Ото і вся лінь? А віддавати еквівалент десять к евро на картках якійсь жінці щоб вона все зробила, і привезла евро налом не вар'янт по якимось причинам?