Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
По тапу на дебетові картки переходить куди завгодно, тільки не на дебетові картки. То вони так спеціально зробили, щоб лазити по всьому сайту як по лабіринту? За прямий лінк дякую!
Шановні, підкажіть де знайти інфу щодо тарифікації / лімітів, "тягнучки" з дебетових карток Сенсу сторонніми сервісами, наприклад Моно. Цікавить для Ультра і Вайт. В тарифах, в яких плутаються навіть оператори КЦ, є інфа про драконівську тарифікацію за списання з карток без використання сервісів Сенсу - 1,5% +20 грн. Я в січні робив 3 "тягнучки" невеликих сум (сумарно на 5,5к) з Ультри і комісії не було. Колись в давнину я часто тягнув з карток Алли не переймаючись, бо точно було безкоштовно. Потім був період, коли навіть за невеликий переказ сторонньою "тягнучкою", безпека блокувала картку і треба було проходити екзамен в чаті, щоб розблокувати. Але теж було безкоштовно. Тепер, в часи, коли Алла із завзяттям розставляє капкани для клієнтів, задумався над цим питанням, але відповіді в тарифах не знайшов. Може не побачив інфу за безліччу приміток на примітку.
Клиент_ написав:Шановні, підкажіть де знайти інфу щодо тарифікації / лімітів, "тягнучки" з дебетових карток Сенсу сторонніми сервісами
Почніть с цього https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017189360 Далі там є посилання на Тарифи А взагалі все залишилося як ви і знали, і блокування теж Крім цього, от в Сенсі з Хамона можна теж нашару і відправити(штовХнути) р2р за СВОЇ. З Вайта/Ультри не можна, тільки тягнути!
Клиент_ написав:Шановні, підкажіть де знайти інфу щодо тарифікації / лімітів, "тягнучки" з дебетових карток Сенсу сторонніми сервісами
Почніть с цього https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017189360 Далі там є посилання на Тарифи А взагалі все залишилося як ви і знали, і блокування теж Крім цього, от в Сенсі з Хамона можна теж нашару і відправити(штовХнути) р2р за СВОЇ. З Вайта/Ультри не можна, тільки тягнути!
Це посилання мені відоме, але воно стосується операцій в додатку. Моє питання стосується тарифів/лімітів за карт.рахунками. Нещодавно я телефонував в КЦ і серед інших питань задавав питання і про тягнучку. Оператор сказала, що безкоштовно тягнути сторонніми сервісами з Ультри і Вайту можна в межах безкоштовного ліміту зняття готівки в банкоматі для відповідного пакету. Але сказала якось не впевнено. На той час це не було для мене головним питанням, думав, що потім знайду відповідь в тарифах. І не знайшов.
І ще додаикове питання. Якщо обнулити всі рахунки і не закривати пакет Ультра/Вайт, чи не загонить Алла в мінус при стягненні плати за пакет за попередній місяць?
Це посилання мені відоме, але воно стосується операцій в додатку. Моє питання стосується тарифів/лімітів за карт.рахунками. Нещодавно я телефонував в КЦ і серед інших питань задавав питання і про тягнучку. Оператор сказала, що безкоштовно тягнути сторонніми сервісами з Ультри і Вайту можна в межах безкоштовного ліміту зняття готівки в банкоматі для відповідного пакету. Але сказала якось не впевнено. На той час це не було для мене головним питанням, думав, що потім знайду відповідь в тарифах. І не знайшов.
І ще додаикове питання. Якщо обнулити всі рахунки і не закривати пакет Ультра/Вайт, чи не загонить Алла в мінус при стягненні плати за пакет за попередній місяць?
Віднедавна Алка змінила інтерфейс для лімітів картки(рахунків) в Сенсі. Ліміт і тариф на стороній р2р ніяк не залежіть від ліміту АТМ. І скоріш за все він дорівнює 10..30К-/дн, 100К/міс... і він безкоштовний. Осінню на сторонній р2р по Хамону/Вайту у мене був ліміт 10К/дн
Плата за пакет знімається і в овер! Треба таки закривати рахунки, анулювати картки.