Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:Ми маємо велику команду, яка збирає всі незадоволення клієнтів, шукає баги та їх вирішує.
раньше чашками-зонтиками для юзеров бета-тестеров обходились, а нынче на ставке люди. Тоже хорошо, обеспечиваете рабочими местами молодых специалистов. Жаль мне их, почти 100% уверен, что все они с "вышкой" за плечами. А ещё, совсем забросили давнюю традицию Банка - к марту каждого года всегда запускали какой-нибудь "интересный" депозит валютный.
Востаннє редагувалось kulikrom в Сер 15 лют, 2023 18:43, всього редагувалось 1 раз.
Кочевник написав:Кнопка "Відправити на E-mail" в мене викликає вікно аналогічне "Поділитися". Можливо на ваших айфонах воно якось інакше працїює.
А у меня Андроид тоже неправильный потому, что на нём работает, как задумано: "Send to E-mail" показывает в списке только два почтовых приложения, а "Share" - больше десятка.
Кочевник написав:Кнопка "Відправити на E-mail" в мене викликає вікно аналогічне "Поділитися". Можливо на ваших айфонах воно якось інакше працїює.
А у меня Андроид тоже неправильный потому, что на нём работает, как задумано: "Send to E-mail" показывает в списке только два почтовых приложения, а "Share" - больше десятка.
Ось в чому собака порилася. Я після купівлі смартфона жодний з поштових додатків не запускав.
І чомусь думав, що "відправити на e-mail", це коли банк на твою пошту надсилає ту квитанцію.
Arien написав:Оставьте все-таки кусочек сил для е-банкинга
Та нема щас у них грошей для пакистанских программеров для восстановления вэб-ИБ
Достаточно было не ломать работающее, ей-Богу Кстати, весело прихлопнули старую выписку, стоило написать на форуме, блин ))
Sense Bank написав:Ми маємо велику команду, яка збирає всі незадоволення клієнтів, шукає баги та їх вирішує. ... можливо у майбутньому позиція зміниться. /Анастасія
Вот соберите мое недовольство, пожалуйста, по этому поводу. Одно другом вовсе не мешает. Ребрендинг, давайте говорить честно, был по политической причине, а не технической )
Sense Bank написав:vano80 Ми завжди відкриті до критики та змін. Ви можете сказати, що вам не подобається, яка альтернатива можливо була б зручніша і я звичайно це розгляну, передам та донесу колегам. /Анастасія
Я черти когда писал вам, что в киеве поставщик электричества Ясно, а не киевэнерго. Ваши айтишники, не сомневаюсь в их достоинствах, так и не поменяли ярлык, пока совсем не забросили веб версию "Ми маємо велику команду, яка збирає всі незадоволення клієнтів, шукає баги та їх вирішує." не значит ориентированность на клиента, его пожелания и потребности. Что мешает большой команде поддерживать функционал браузерной версии? Чтобы счета в веб версии были актуальны, нужна команда из сотни тим лидов?
Sense Bank написав:vano80 Ми завжди відкриті до критики та змін. Ви можете сказати, що вам не подобається, яка альтернатива можливо була б зручніша і я звичайно це розгляну, передам та донесу колегам. /Анастасія
Я черти когда писал вам, что в киеве поставщик электричества Ясно, а не киевэнерго. Ваши айтишники, не сомневаюсь в их достоинствах, так и не поменяли ярлык, пока совсем не забросили веб версию "Ми маємо велику команду, яка збирає всі незадоволення клієнтів, шукає баги та їх вирішує." не значит ориентированность на клиента, его пожелания и потребности. Что мешает большой команде поддерживать функционал браузерной версии? Чтобы счета в веб версии были актуальны, нужна команда из сотни тим лидов?
Звісно, так не має бути, що деякі зміни не робилися відразу. Але дійсно, у нас є перелік тем, котрі маємо змінити, додати або видалити в першу чергу. І не завжди ці зміни робляться так швидко для наших клієнтів. Але як вище відповіла моя колега, зараз основний акцент ми робимо на мобільному застосунку Sense SuperApp. І зважаючи, що потреба є і у веб-версії, ми врахуємо в майбутніх оновленнях ваші побажання. /капітан Підтримка, Ярослав
Кочевник написав:Sense Bank, як зробити щоби обрані квитанції мені банк надсилав на мій e-mail.
Як працює у мене на Android, уточнюю, остання версія. Отже, обираєте операцію, по котрій потрібно сформувати квитанцію. Далі жест вліво - Квитанція. Натискаєте, буде рядок Відправити на E-mail. Натискаєте знову і вже тут, буде поле, шукаєте Gmail, і обравши на електронну пошту, вам має відкритися ваш профіль і лист щойно створений, в котрому буде можливість самому собі надіслати листа с квитанцією. І це все. Якщо у вас щось не виходить, уточніть, будь ласка. /капітан Підтримка, Ярослав