Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
картой PROзапас вообще можно пользоваться для оперативной гривны? Дают 10% на остаток безусловно или есть подводные камни? и выход, я смотрю, с комисами?
emeta написав:картой PROзапас вообще можно пользоваться для оперативной гривны? Дают 10% на остаток безусловно или есть подводные камни? и выход, я смотрю, с комисами?
10% на сумму минимального остатка за месяц, то что снималось или добавлялось 5%
emeta написав:картой PROзапас вообще можно пользоваться для оперативной гривны? Дают 10% на остаток безусловно или есть подводные камни? и выход, я смотрю, с комисами?
Укргазбанк зробив більш значне підвищення. Так банк додав за 4 в.п. на вклади у гривні на 9 та 12 міс, довівши їх дохідність до 18% річних. Трохи менше підвищилася дохідність вкладів на 3 місяці (+3 в.п.) та 6 місяців (3,5 в.п.). https://minfin.com.ua/ua/deposits/artic ... ki-150223/
Друзья, кто пополнял гривневую карту Моно через Укргазбанк, как оно прошло? Моно прислал, что вроде без комисса. Газ тут рядом у меня, удобно, но обхожу его стороной всегда по понятным причинам. Важно, чтоб сразу все было, а то кредитки нужно загасить.