Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
mephala написав:коли банк по замовчуванню вам пропонує 12 місяців для депозиту ви ж не галасуєте а просто змінюєте строк на той який вам потрібний...
так ви самі собі відповіли...) клієнт а не банк вибирає строк , пролонгація це ще один термін , ще одна послуга - і саме клієнт має її потрібність визначати . Так вище писали про якісь проблеми з відключенням- я вірю....те саме було на початку в Укргазі .після численних матюків в адресу банки - кнопку зробили доступною клієнту до управління
Неет, не "клиент выбирает срок", а "клиент имеет возможность поменять срок с умолчательных 12 месяцев на какой-то другой". Клиент точно так же имеет возможность поменять пролонгацию с умолчательно разрешённой на другую. Так что все выборы сделаны в одном стиле. Да, можно было бы организовать в стиле, что клиент обязан по каждому пункту явно указать что ему надо и никаких умолчаний. Но пока не так. Тем не менее, у клиента всё ещё есть вариант уйти в другой банк, которому "дорога репутация" и он заставляет каждого всё указывать явно
И да, писали про проблемы отключения уже после того, как депозит заключён, а это уже совсем другая возможность. Я бы для "сохранения репутации" её не давал: заключён на определённых условиях, так заключён. А то что это за бардак, нестабильность и несолидность?
Так. Якщо бажаєте повернути тариф обслуговування, яким ви користувалися до встановлення тарифу «Розширений ++»: — зверніться до онлайн-чату або відеочату в Sense SuperApp; — зателефонуйте до контакт-центру 0 800 50 20 50."
"Розширений ++" це тариф послуг за кредитною карткою. Можливість прискореного розгляду заяв банком на компенсацію, в разі несанкціонованого використання картки третіми особами та розгляду заяв на прощення заборгованості за кредитною карткою та інше. Більше інформації по тарифам послуг, як завжди, маємо в БЗ: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 8516332434 /капітан Підтримка, Ярослав
-VICTOR- написав:так ви самі собі відповіли...) клієнт а не банк вибирає строк , пролонгація це ще один термін , ще одна послуга - і саме клієнт має її потрібність визначати . Так вище писали про якісь проблеми з відключенням- я вірю....те саме було на початку в Укргазі .після численних матюків в адресу банки - кнопку зробили доступною клієнту до управління
яким це чином я сам собі відповів? ви вчитайтеся в те що я вам кажу. я вам кажу що банк по замовчуванню ставить: 1. строк договору 12 місяців 2. пролонгація ввімкнено чому ви не галасуєте чому банк ставить 12 місяців по замовчуванню коли вам потрібно наприклад 3 місяці і галасуєте коли банк по замовчуванню вмикає пролонгацію хоча вона вам не потрібна? я просто змінюю перше і друге і в мене не виникає "негодование". чому у вас воно виникає лише по другому пункту?
Ув. офпред, а не планируется ли повтор акции 5% орехов для сети аптек Доброго дня? Или, возможно, какой-то другой популярной сети: Бажаемо здоровья, АНЦ?
Создал шаблон для перевода с карты Хамелион (как дебетка используеться) на карту Монобанка. Тыкаю шаблон - жму оплатить - бегло смотрю комиссия 0, жму переказаты - опа комиссия 55грн.
Проверяю - по умолчанию подставляет кредиткую карту - а не ту с которой шаблон рисовался! - действительно после нажатия оплатить - некоторое время висит комиссия 0 грн!, но через время происходит пересчет, но нажать "переказаты" кнопочку можно и до просчета комиссии!
Накуя спрашиваеться накие приколы?
Будем как-то решать это? Или дальше будет расчет на ЛОХА?
Могу видео записать.
Востаннє редагувалось vpchelko в Чет 23 лют, 2023 16:08, всього редагувалось 1 раз.
mephala написав: якщо це депозитні кошти то замовлення можна робити за 5 днів до завершення?
Робите таке покращення і маєте 2 клієнтів на конветр депо кожен місяць)
Було б чудово, але поки що ні Однак вже набагато швидше, ніж раніше, враховуючи не тільки зменшення з 10 до 5 днів, а і перехід з робочих на календарні