Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Alien написав:Sanyok77 відповідаючи на повідомлення Cohan ви написали багато але жодним чином не відповіли на його питання - навіщо вам паперовий договір?
Для подстраховки. Ранее тот же monobank бесплатно присылал депозитный договор с синей печатью и подписью. Я из-за 5000 - 10 000 грн депозита не стал бы просить бумажную копию.
Alien написав:Ярославе, а я от не знаю що ви там начудили з інформуванням - але я от із здивуванням помітив що коли я собі з іншого банку відправив кошти по р2р їхнім сервісом то кошти на картку в сенсі звичайно надійшли а от ні пушу ні смс не було. Спеціально перевірив картку - пуші увімкнені - в момент операції смартфон з додатком був у зоні достатньо сталого сигналу ВайФай - тому на поганий зв'язок кивати не варто. То як це розуміти - тепер разом з повідомленням про відсотки і просто інформування по операціям по карткам знаходиться у незрозумілому стані? Чи як розуміти відсутність повідомлень від банку про здійснену операцію?
..) вітаю ...ну як то кажуть ваш "момент" то теж турбота про клієнта ну навіщо його турбувати смсками про надходження коштів ? та й взагалі - банк дуже турбується про фінансову стабільність клієнта , тому про надходження не сповіщає...а то ще клієнт візьме та й витратить а так - кошти збережені , бо клієнт про них незнає. Все для зручності клієнта ))
Искатель написав:В продолжение истории. Девочка из чата поддержки сказала, что: 1. Автопролонгация "подключается по умолчанию". Круто! Например, я положил деньги, чтобы через неделю погасить ими кредитки в других банках. Если б я не заметил автопролонгацию, через неделю я бы решал задачу: где взять гривну на погашение, в то время, как мои деньги "заморозились" еще на 7 дней, пусть и уже под 14%.
2.Я сам не мог никак ее отключить. От слова "совсем". Я делаю "выключить" (бегунок двигаю), а он (бегунок) возвращается в положение "включено". Это специально сделано? А вы не офигели часом?
Під час оформлення депозиту є пункт "Автопролонгації" з активним бігунком спочатку, але вже на цьому етапі ви можете його деактивувати. В додатку вже по оформленому достатньо деактивувати і підтвердити це, статус пролонгації може не оновитись, але достатньо пере зайти. Вимкнути можна не пізніше, ніж за один день, до дати пролонгації
^Богдан
ви знаєте як це називається ??? ви шукаєте неуважних і створюєте їм проблеми...за замовчуванням НІЯКИХ ПРОЛОНГАЦІЙ не повинно бути ввімкнуто , це клієнт вирішує при виборі , а не навпаки . Такий підхід впринципі невірний і до того ж вводить в оману клієнта ...ну те що це вплине на вашу репутацію очевидно вас не хвилює...Встановіть правильний алгоритм : вибір депозиту , термін , і якщо клієнт вважає за потрібне - вкл. пролангацію
Amethyst написав:ПС. Кстати, от вспомнил. По этому поводу ругали переключалку у ГазМяса. Так там теперь она лучше Сенса работает
так ото ж...та сама уйня була...поки не винесли мізки банку - то пімпочка була , а користуватись можливості - ні...все один в один...і в випадковості я невірю )