|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 01 бер, 2023 08:10
Amethyst написав: Kalgan написав: Sense Bank написав:Якщо виплата депозиту припадає на вихідний день, то сума вкладу та нараховані %% будуть повернені в понеділок. Якщо підключена пролонгація, то сума вкладу буде пролонгована в понеділок.
Якщо пролонгується понеділком, то 2 дні (субота та неділя) і гроші будуть недоступні і відсотки нараховуватися не будуть ? Якщо так, то при постійній пролонгації буде приблизно 8 днів з місяця без %%.
То пан капітан Підтримка, Ярослав знов поспішив  Пролонгація проходить в будь-який день, тобто БЕЗ втрати %% в неробочі дні
....щось цей капітан очевидність геть мізки запудрив ))....тобто якщо закінчення 3-х денного депо випадає на вихідний - логіка каже пролонгувати одразу для оптимізації ?В іншому разі доступ до коштів всеодно ж в перший робочий день буде..
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 08:22
-VICTOR- написав:....щось цей капітан очевидність геть мізки запудрив ))....тобто якщо закінчення 3-х денного депо випадає на вихідний - логіка каже пролонгувати одразу для оптимізації ?В іншому разі доступ до коштів всеодно ж в перший робочий день буде..
я теж такий Висновок для себе зробив. Причому т.я. пролонгація зразу включена, то нічого і робити спочатку не треба. А от не пізніше як за день до закінчення треба відключити. Але на вихідних перемикач пролонгації може не працювати... Ото танці будуть )
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 509 раз.
- Подякували: 1317 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 01 бер, 2023 11:32
-VICTOR- написав:То пан капітан Підтримка, Ярослав знов поспішив  Пролонгація проходить в будь-який день, тобто БЕЗ втрати %% в неробочі дні
....щось цей капітан очевидність геть мізки запудрив ))....тобто якщо закінчення 3-х денного депо випадає на вихідний - логіка каже пролонгувати одразу для оптимізації ?В іншому разі доступ до коштів всеодно ж в перший робочий день буде..[/quote] Пролонгація здійснюється в день закінчення вкладу (в тому числі, якщо дата закінчення припадає на вихідний/святковий день). Тому на пролонгації у вихідний ви дійсно відсотки не втрачаєте. Вчора трішки помилився і вже є наслідки /лейтенант Підтримка, Ярослав 
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 01 бер, 2023 11:37
Sense Bank написав:Вчора трішки помилився і вже є наслідки /лейтенант Підтримка, Ярослав
Нічого, чувак. Тримайся нас і до генерал-лейтенанта Підтримка виростеш... мабуть 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:00
Amethyst Можна буду маленькою феєю Анастасією?) /Анастасія
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:16
Sense Bank, Анастасія. Є зауваження по роботі шаблонів.
Є створений шаблон на суму 32000 грн. Я за цим шаблоном хочу переказати з картки, на якій є 3 000 грн суму в 1000 грн. Обираю шаблон, обираю звідки, підтверджую реквізити і в мене відкривається вікно "Новий переказ". Де зображені карта-джерело, отримувач і збережена сума з шаблону 32 000 грн. І Суперсенс мене починає лякати, що недостатньо коштів. Але ж я навіть не пробував вводити суму, Суперсенс щось сам собі вигадав, скільки я хочу переказати. Я видаляю збережену суму, і знову Суперсенс починає волати "Сума повиннна бути більша нуля". Але ж я нічого не починав навіть вводити. Щоби ввести нову суму, мені потрібно видалити стару. Чому Суперсенс вважає клієнтів за дебілів і перевіріє платіж двічі, до того як я закінчу введення суми платежу? Приберіть це. Достатньо зробити перевірку на останньому етапі, коли я підтверджую переказ.
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:21
vpchelko написав: ЯНаФоруме написав:Ну Сеня дал! Переплюнул сам себя! Открыл выбор категорий Cash'U. И что я вижу?! Пункт, который всегда давал мне наибольшее количество бонусов: аптеки, полностью отсутствует! Зато появился, что бы вы думали?! Авиабилеты! Ну спасибо хоть продукты оставили! В результате из 8 предложенных пунктов мне реально нужен только один. Ну что ж! Выбрал Авиабилеты и прочую бесполезную хрень!
Авиобилеты для мужской части населения... вроде сегодня же не Первое Апреля... такое в категориях кешбека - реально зашквар и стеб...
а что, любимых женщин и детей нет? у меня ПУМБ этот месяц бесполезен, а красавчик Аккорд, 2% еда и 10% таксо, жаль что только для уклона
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:25
ого як тут весело і двіжово скільки вас там, воїнів підтримки банку, що має сенс?  ви здається єдині із офіційної підтримки банків, хто активно відповідає форумчанам на їх каверзні та дотошні запитання
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:28
greenozon написав:скільки вас там, воїнів підтримки банку, що має сенс?
Причому вони дійсно вважають себе воїнами, а не помічниками  І воюють з клієнтами, та ще й "на відчипись" 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 01 бер, 2023 12:30
Кочевник Так налаштована валідація, коли відображає недостатньо коштів це ок, оскільки перевіряє суму 32 000, але коли пусте поле, то будемо розбиратись. Можете надіслати нам на help@sensebavnk.com.ua відео цього нюансу та ваш мобільний номер та ПІБ? /Анастасія
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-