Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 456457458459460 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 05:54

Re: Еміграція, заробітчанство

Люди везде разные.
И в Украине и в Канаде и в США и в других странах.

В среде эмигрантов есть 3 основных подхода к ньюкамерам:
1. Одни помогают как могут, сами помнят как было непросто в начале.
2. Вторые действуют по принципу "Я дерьмо жрал и ты будешь"
3. Кого-ж еще наипать как не ньюкамера.

Есть еще 4 тип. Сначала ньюкамеру вроде как помогают, потом используют, потом подставляют.
Поэтому всегда надо быть осторожным и как можно скорее выбираться из эмигрантской среды.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 10:53

akurt писал(а):
  maza5 писал(а):Cat, dog з таким англ. словниковим запасом виїджають до Канади. І вони не імбецили. Просто так склалися обставини, що в рідній країні вони нікому не потрібні, немає роботи.

Ну ще ж ви бачите вище, які цікаві люди: якшо в сусіда хата і не горить, то підійде і підпалить.
Людина навіть "догнати" не може, як це так, що в родині з 4-х осіб хтось та може взяти та заповнити анкету на візу CUAET ...
Людина навіть уявити не може, що таке родина, і як це так: взяти та допомогти ближньому...
Не розуміє....

Допомогти - то я розумію. Але складається уявлення ніби Анталія перетворилась на перевалочний пункт на шляху до Північної Америки. Спочатку люди втекли від злиднів до Анталії (в більшості випадків які описує Акурт - задовго до війни), а як з'явилась можливість - втікають з Анталії до Північної Америки... від війни. Біженці.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 11:46

rjkz писал(а):3. Кого-ж еще наипать как не ньюкамера.

По моему опыту за пол года этих больше всего ) Впаривают такую чухню, которая вообще денег не стоит. Еще и преподносят как одолжение. Типа помогу снять квартиру, по-кентовски всего за 200евро найду ее. По факту заходят на идеалисту (сайт недвиги), выбирают первые попавшиеся 10 вариантов и дают тебе контакты риалторов. Тоесть то что сам можешь за 2 часа сделать. Или берут ситы (типа талоны на прием в больничку/полицию/администрацию) что тоже делается в 2 клика на оф сайте или в приложении.
Единственные украинцы с кем можно нормально общаться, это те, кто приехали как и ты последние пол года. С этими действительно бесплатно обмениваешся инфой, могут помочь в чем-то бесплатно и тд. А все кто тут год и больше относятся к тебе как к понаеху которого грех не развести на пару сотен.
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 14:13

airmax78 писал(а):Допомогти - то я розумію. Але складається уявлення ніби Анталія перетворилась на перевалочний пункт на шляху до Північної Америки. Спочатку люди втекли від злиднів до Анталії (в більшості випадків які описує Акурт - задовго до війни), а як з'явилась можливість - втікають з Анталії до Північної Америки... від війни. Біженці.

Так само, як риба шукає де глибше, а людина - де ліпше, так і тут все.
Хтось приїхав рік чи два тому - пожив - і тут раптом відкрилося "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ" - попасти в Канаду без всякого клопоту.

Наприклад, я свого часу отримав візу США з першого разу, а візу в Канаду - не з першого разу.
Видали перший раз папір, де було написано, що підозрюють намір залишитися в Канаді (хоча такого наміру не було).
А тут реально "Вікно можливостей" для людей - легко та майже без проблем.
Гріх не скористатися. Тим більше, що в Туреччині діють правила США: без робочої візи працювати іноземцю НЕ можна. Тут проблема і суттєва...

Або ось інший приклад: з 13-00 до 14-00 просиділи з нашим українцем в StarBuks - розмовляли та вирішували справи - він вже 1/2 року живе в Туреччині - тут і жінка, і дитина, і авто (промовчу про марку авто української реєстрації) - але сказав, що можливо через рік переїде в Іспанію - бо там для нього є робота.
Тому все вірно, тому і гілка має таку назву: "Еміграція, заробітчанство"
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 15:12

Тому і пишу у 54й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті.
Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 16:11

Я взагалі вважаю, що МЗС має провести роботу з нашими партнерами, щоб всі чоловіки 18-60 без поважних причин (3 дітей, інвалід тощо) не отримували статусу тимчасового захисту. Що, так важко це зробити? А також карт тимяасового та сталого побиту. Посидів 3 місяці в шенгені і або нелегал з витікаючими, або гоу додому.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 16:25

gonchik74 писал(а):Я взагалі вважаю, що МЗС має провести роботу з нашими партнерами, щоб всі чоловіки 18-60 без поважних причин (3 дітей, інвалід тощо) не отримували статусу тимчасового захисту. Що, так важко це зробити? А також карт тимяасового та сталого побиту. Посидів 3 місяці в шенгені і або нелегал з витікаючими, або гоу додому.

Ну цікаво. Тобто люди, які вже роками мешкають закордоном, теж мають усе кидати та повертатися? А за що та де жити в Україні, якщо одразу не мобілізують? Чи може робоче місце в іншій країні буде збережено?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 16:27

gonchik74 писал(а):Я взагалі вважаю, що МЗС має провести роботу з нашими партнерами, щоб всі чоловіки 18-60 без поважних причин (3 дітей, інвалід тощо) не отримували статусу тимчасового захисту. Що, так важко це зробити? А також карт тимяасового та сталого побиту. Посидів 3 місяці в шенгені і або нелегал з витікаючими, або гоу додому.

То пише людина, яка зара в Польщі?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 16:41

gonchik74 писал(а):поважних причин (3 дітей, інвалід тощо) не отримували статусу тимчасового захист

І як організувати перевірку справжності наданих українцями документів чиновниками в Європі? І їм потрібен цей додатковий геморой?
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 16:56

airmax78 писал(а):Тому і пишу у 54й раз, що під час війни ця гілка - це дно якесь. Хтось вмирає на фронті, а у когось "є право на офігенне життя" і відкрилось "ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ"... Причому "відкрилось" воно саме завдяки тим, хто вмирає і хто вже загинув на фронті.
Бо я подивився би як би українців кудись пускали, якщо б Україну окупували за 3 доби.

Гілка дійсно виглядає як знущання з тих хто залишився. :D Типу які ви лохи що не змогли втекти з воюючої країни, ось ми красавчики!
В людей просто є деяка ностальгія по Україні, тому вони тут(на цьому форумі) сидять.
Я взагалі не думаю що людина, яка емігрували просто так(для кращого життя) може називати себе патріотом України. В 99% така людина вже втрачена для України, її діти, а тим більше внуки, ніякого зв'язку(окрім слів) з Україною не матимуть.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

#<1 ... 456457458459460 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама