Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
sansey написав:undeadserf Доброго дня. Я в четверг 06.04 поповнював IBKR (долари) через вбудований інтерфейс Wise, 07.04 вже були доступні для трейдінгу.
Я теж успішно відправив USD у середу 5.04, зайшли на ІБ швидко, а EUR світить помилки. Долари не дуже хочу відправляти, щоб не було зайвих питань, переказ хоч і через інтегровану форму, але відправляється тим же АСН, як і раніше, де не видно відправника. Сепа платіж в євро виглядає краще
sansey написав:undeadserf Доброго дня. Я в четверг 06.04 поповнював IBKR (долари) через вбудований інтерфейс Wise, 07.04 вже були доступні для трейдінгу.
Я теж успішно відправив USD у середу 5.04, зайшли на ІБ швидко, а EUR світить помилки. Долари не дуже хочу відправляти, щоб не було зайвих питань, переказ хоч і через інтегровану форму, але відправляється тим же АСН, як і раніше, де не видно відправника. Сепа платіж в євро виглядає краще
Інтеграція для того і була зроблена щоб не було запитань.
adj написав:відправляєте з вайса чи через кабінет ІБ (інтеграція вайса)?
І з Вайза, і з кабінета ІБ через інтеграцію, помилка в обох випадках. Починаю думати, що якийсь тіньовий бан
часом не заходили через ВПН чи може ваша географія була на захоплених ворогом територіях?
Ні, ВПН не використовую. Провайдер один, заходив через браузер. Можливо раз зайшов через 4G Київстара, але це малоймовірно, профіль ІБ не заблоковано і не було якогось листа з блокуванням.
undeadserf написав: часом не заходили через ВПН чи може ваша географія була на захоплених ворогом територіях?
Ні, ВПН не використовую. Провайдер один, заходив через браузер. Можливо раз зайшов через 4G Київстара, але це малоймовірно, профіль ІБ не заблоковано і не було якогось листа з блокуванням.
Так, вже пофіксили, сьогодні євро успішно зайшли на ІБ. Хоча підтримка відписала:
We’ve looked into this and it seems we can’t process any payments to the account details that you shared with us.
Unfortunately we can’t give any extra information about this — this is because of how we’re regulated and licensed in different regions. Sometimes these decisions are out of our control.
Господа а у всех с Вайза на Интерактив "Transferring via Wise is temporarily unavailable. Please check back later." А то бросал бросал в баксах, а тут тебе на...
Шановні колеги, доброго дня. Наближається кінцевий термін подачі звіта про прибутки, а піся на це зовсім якось на пів шостої.Торгую інтрадей з профітом. А як ви лікуєтеся від того?