|
Відгуки про Interactive Brokers |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 11 кві, 2023 23:19
Shummi написав:Господа а у всех с Вайза на Интерактив "Transferring via Wise is temporarily unavailable. Please check back later." А то бросал бросал в баксах, а тут тебе на...
або вайз їх заблочив, або збій і завтра хтось вийде в офіс та виправить  якщо це блок то схоже накрилася мідним тазом інтеграція... наразі це зараз виглядає так що через ІБ не можна авторизуватися у вайзі щоб побачити свій баланс. тобто або ключ авторизації здох і потрібно оновити або це з боку вайзу відключили опцію на reddit декілька тредів з цього приводу за останні пару днів PS. відкрив у себе тікет, подивлюся що ІБ відповість PSS. сподобалося з одного з тредів It happens every few weeks, and then get solved after a few days. You just have to wait.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 831 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 10:10
Shummi написав:Господа а у всех с Вайза на Интерактив "Transferring via Wise is temporarily unavailable. Please check back later." А то бросал бросал в баксах, а тут тебе на...
Вже працює
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 11:27
Фух, да, улетели грязные зеленые бумажки)) Пока эта интеграция очень радует) Раньше было много танцов с бубном по смене валют, СЕПА, Револютом.
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 11:49
Shummi написав:Фух, да, улетели грязные зеленые бумажки)) Пока эта интеграция очень радует) Раньше было много танцов с бубном по смене валют, СЕПА, Револютом.
З революта взагалі безкоштовне поповнення. USD UA -> USD Revolut -> ACH IBKR (0%)
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 12:21
adj написав: Shummi написав:Фух, да, улетели грязные зеленые бумажки)) Пока эта интеграция очень радует) Раньше было много танцов с бубном по смене валют, СЕПА, Револютом.
З революта взагалі безкоштовне поповнення. USD UA -> USD Revolut -> ACH IBKR (0%)
Це Ви до того що $0.39 комісу wise->IBKR сильно таки б"ють по Вашому бюджету інвестору? Чи це принципове питання "ані центу" за послуги?
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 12:53
Ну Револют доступен уже только тем кто покинул Неньку  Во вторых, как мне помнится ACH с Революта проходил как из облака, и за пару таких платежей мне прилетело письмо, что еще такое увидим, и со счетом можешь попрощаться)
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 16:21
DmitryZP написав: adj написав: Shummi написав:Фух, да, улетели грязные зеленые бумажки)) Пока эта интеграция очень радует) Раньше было много танцов с бубном по смене валют, СЕПА, Револютом.
Це Ви до того що $0.39 комісу wise->IBKR сильно таки б"ють по Вашому бюджету інвестору? Чи це принципове питання "ані центу" за послуги?
Я поповнював з доларової картки з України. Я знаю що на вайс можна отримувати кошти, наприклад фріланс, контрактна робота. Але в розрізі CRS такі прямі поповнення можуть влетіти в 18.5% + 1.5% з часом. Ну а якщо поповнювати з валютної то револют цілком мене виручав. Я знаю що можна нарватись на проблеми від IBKR, я поповнював і через пайонір, і через вайс до інтеграції і через револют, листа не отримував.
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 кві, 2023 16:43
adj как пополняли, что почти бесплатно? С приват 2% с моно 1%, на револют, а какие ещё варианты дешевле?
-
guglepochtamt
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 кві, 2023 18:45
guglepochtamt мається на увазі з революта на ІБ 0% (замість $0.39 fixed fee wise-ibkr)
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 20:58
bulldog-zp неужели с приват лимит 1 тысяча на вывод валюты на зарубежный банк?
-
guglepochtamt
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|