Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
guntherhouse777 написав:есть где то актуальная инфа о наличии оближек у брокеров вместе с текущими ценами?
Деякі брокери не викладають в вільний доступ свої котіровки, ті що викладають і так усі знають - + вони ще й оперативно оновлюють котіровки (можуть мінятись на протязі дня)
Добрий день! В мене виникло питання чи подаєте ви податкову декларацію про майновий стан по результатах 2022 р. з зазначенням доходів від продажу чи купонних виплат ОВДП? Я самойзайнята особа і по результатах року я в будь-якому випадку повинна подати цю декларацію. В відомостях F1401803 ТОВ «ICU» зазначила мій дохід по ОВДП з кодовою строчкою 183 та 129. Згідно податковою цей дохід не оподатковуються, але вони вимагають щоб я його зазначила в декларації в п. 11.3 (інші доходи що не підлягають оподаткуванню), проте подавати форму Ф1 не потрібно. А як у вас?
4134ira написав:В мене виникло питання чи подаєте ви податкову декларацію про майновий стан по результатах 2022 р. з зазначенням доходів від продажу чи купонних виплат ОВДП?
Я ФЛП. Декларации физика не подавал и не обязан. 129 и 183 в справке о доходах за 2022й из налоговой появились сами. Налоговая пока что претензий не имеет, но я специально её не спрашивал