Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Alien написав:Ви певні що ІСУ відкрив рахунок 2650 саме вам? Я коли поповнюю свій рахунок в ІСУ - дійсно перераховую кошти на 2650 в Авангарді. Але отримувач цих коштів є ІСУ. І код ЄДРПОУ там зазначається їхній. В мене чомусь стале уявлення що той 2650 на який усі перераховують кошти - це рахунок виключно ІСУ як юр.особи. Чи у вас є якийсь персональний 2650 відкритий саме на ваше ім'я? Причому відкритий Вам але ініціатором відкриття був ІСУ? І відкритий де в банку?
Тут смотря с какой стороны посмотреть. Напомню, что разговор про "Но этот мой счет в ИСУ открыт же в банке? Он наверняка текущий?" В том смысле, что открывался специально для меня и вряд ли через него кто-то ещё заводит деньги, он мой личный. А так, конечно, в реквизитах "ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА», код ЄДРПОУ 35649564". Поэтому и гарантий фонда никаких.
Востаннє редагувалось moveton в Пон 17 кві, 2023 13:14, всього редагувалось 1 раз.
Знаючі люди, підкажіть будь ласка. Декілька днів назад в ICU швидко розібрали облігації до 24.05. Чи можуть вони ще зв`явитись? Яка процедура? Хтось повинен їх продати? Бо вже декілька днів, мінімальний термін тільки до 23.08
euph0ria написав:Знаючі люди, підкажіть будь ласка. Декілька днів назад в ICU швидко розібрали облігації до 24.05. Чи можуть вони ще зв`явитись? Яка процедура? Хтось повинен їх продати? Бо вже декілька днів, мінімальний термін тільки до 23.08