Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Alien написав:А що ви розумієте під переходом пумба на СЕП 4?
Дякую за відповідь. Так, я мав на увазі проведення платіжів по рахунку 2600 24/4. Чому, якщо є можливість це робити - не робити? В мене є декілька відкритих рахунків - приват, кредо, отп, пумб. Всі три перші банки десь с 5-7.04.23 досить опеперативно проводять вночі платежі. Наприклад приват в отп десь 15-20 хвилин.
Чесно кажучі, мені - делитанту, ще і раніш зовсім не було зрозуміло в чому складність проводки платіжного доручення 24/4 при вірному заповненню всіх реквизітів.
overfin написав:Може хтось з пубм-а підкаже, коли нарешті здійснят перехід до СЕП-4 ?
Вітаємо! Повідомляємо, що з 01.04.2023 НБУ впроваджено нове покоління системи електронних платежів СЕП-4, на базі міжнародного стандарту ІSO 20022. Якщо у Вас виникла затримка з проведенням платежів, напишіть нам в особисті повідомлення, Ваші ПІБ та номер телефону, коли здійснювали платіж, Ви здійснювали оплату як фізична особа чи підприємець.
Alien написав:А що ви розумієте під переходом пумба на СЕП 4?
Дякую за відповідь. Так, я мав на увазі проведення платіжів по рахунку 2600 24/4. Чому, якщо є можливість це робити - не робити? В мене є декілька відкритих рахунків - приват, кредо, отп, пумб. Всі три перші банки десь с 5-7.04.23 досить опеперативно проводять вночі платежі. Наприклад приват в отп десь 15-20 хвилин.
Чесно кажучі, мені - делитанту, ще і раніш зовсім не було зрозуміло в чому складність проводки платіжного доручення 24/4 при вірному заповненню всіх реквизітів.
Peгламентнi роботи 23 квітня 2023р.з 00:00 до 06:00. Можливо покращиться 😉
Дюрі-бачі написав:Як проходить процедура отримання валюти із депозиту? Як її замовити?
Враховуючи що Ужгород має свою валютну специфіку - рекомендую щонайменше за 2 робочі дні зателефонувати на ГЛ та спитати про можливість замовлення на конкретне відділення. Вони далі пояснять що та як. В більшій частині України ГЛ взагалі пропонує одразу йти у відділення - валюта має бути. Але і залюбки приймає замовлення. Ну а в умовах Закарпаття точно краще "перебдіти". Ну а в день отримання - усе просто - з фізичною карткою (не віртуальною) і паспортом одразу прямуйте до каси, попередньо перевіривши ліміти на зняття готівки по картці.
а тут детальніше: спочатку потрібно отримати фізичу картку?
Так. По віртуальній буде коміс. І, УВАГА, фізичну картку отримайте хоча б за день до отримання депо. При отриманні картки попросіть спеціаліста щоб він там пошаманив у себе у компУтері і вона пройшла по усіх їх пумбівських базах даних. Бо з щойно випущеної фізичної картки зняти безкомісу готівку не вийде. Треба буде чекати кілька годин пока вона кругом устаканиться. Дружина намагалась зняти з нової картки - в підсумку за готівкою прийшла о десятій - пумбівці пошаманили щось там і сказали йдіть додому - ми вам зателефонуємо коли уже буде можна безкоштовно зняти. Зателефонували вже після 14ї. Можна звичайно зняти готівку з комісом який потім повернеться на картку, але якщо це єдиний депо в цій валюті то зайвий раз у будь якому разі прийдеться йти до банку
overfin написав:Може хтось з пубм-а підкаже, коли нарешті здійснят перехід до СЕП-4 ?
Вітаємо! Повідомляємо, що з 01.04.2023 НБУ впроваджено нове покоління системи електронних платежів СЕП-4, на базі міжнародного стандарту ІSO 20022. Якщо у Вас виникла затримка з проведенням платежів, напишіть нам в особисті повідомлення, Ваші ПІБ та номер телефону, коли здійснювали платіж, Ви здійснювали оплату як фізична особа чи підприємець.
Якось так можливо воно й не повинно так робити, як я себе намріяв?