Акордбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 100101102103104 ... 209>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Акордбанк 4 5 33
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
9%
3
2- Погане. Некомпетентне.
6%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
48%
16
Всього голосів : 33
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 10:25

Може щоб потім мати проблеми, якщо не дай Боже шахраї вкрадуть ці кредитні гроші?
mogicanin1986

Подякував: 12 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 10:31

mogicanin1986 написав:Може щоб потім мати проблеми, якщо не дай Боже шахраї вкрадуть ці кредитні гроші?

Справді думаєте таку маячню чи прикалуєтесь? Люди які оперують багатьма кредитками з великими лімітами достатньо розумні щоб подумати і про те як це все убезпечити. А гроші крадуть частіше у клуш які мають одну чи дві кредитки у моні та бегемотів, і не розуміють очевидні речі - не розривати дані карток, не називати коди і т.п.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 11:12

Alien написав:
  Игорь Алексеевич написав:А зачем людям в каждом банке кредитки с большими лимитами??? Мне три банка налили 120тыс. Этого именно для кредиток вполне норма.

По перше у різних банків можуть бути різні плюшки до кредиток. І деякі люди вміють ними користуватись. В цьому випадку розмір ліміту не завжди критичний - інколи достатньо щоб він просто був 10-20 тисяч.
По друге ліміти можна використовувати не лише для того щоб щось купити поїсти "до зарплати", а і для того щоб використовувати ці самі ліміти собі на благо. В цьому випадку чим більше лімітів тим більше блага. Втім це не завжди дуже просто і потребує певних знань, вмінь і, безперечно, певного рівня мислення, тобто речі які притаманні не усім людям

Пользуюсь кредитками и не замарачиваюсь с плюшками. Но какие там суммы??? 0,7-1%.??? Какие знания??? Есть срок 55 или 60 дней и погашай. Блага, так у всех практически одинаковые категории - кафе, хавчик, одежда. Думаю многим достаточно иметь 100тыс. кредитных, далее уже можно иметь, но надо иметь мозги и хороший доход
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 11:22

Игорь Алексеевич написав:
  Alien написав:
  Игорь Алексеевич написав:А зачем людям в каждом банке кредитки с большими лимитами??? Мне три банка налили 120тыс. Этого именно для кредиток вполне норма.

По перше у різних банків можуть бути різні плюшки до кредиток. І деякі люди вміють ними користуватись. В цьому випадку розмір ліміту не завжди критичний - інколи достатньо щоб він просто був 10-20 тисяч.
По друге ліміти можна використовувати не лише для того щоб щось купити поїсти "до зарплати", а і для того щоб використовувати ці самі ліміти собі на благо. В цьому випадку чим більше лімітів тим більше блага. Втім це не завжди дуже просто і потребує певних знань, вмінь і, безперечно, певного рівня мислення, тобто речі які притаманні не усім людям

Пользуюсь кредитками и не замарачиваюсь с плюшками. Но какие там суммы??? 0,7-1%.??? Какие знания??? Есть срок 55 или 60 дней и погашай. Блага, так у всех практически одинаковые категории - кафе, хавчик, одежда. Думаю многим достаточно иметь 100тыс. кредитных, далее уже можно иметь, но надо иметь мозги и хороший доход

Настільки типово-споживчий підхід до кредиток, що навіть не зрозуміли якого роду саме знання для цього потрібні. В цьому випадку дійсно 100 тис. лімітів це ще й забагато. І з таким мисленням звичайно важко допетрати навіщо людям багато кредитів ще й великими лімітами. Ну явно ж що не на кафе, їжу та одежу, а явно на щось інше... На що? Забийте - це явно не ваше. Не можливо охопити усе. В цьому випадку краще зосередитись на тому що ви гарно знаєте і у вас гарно виходить
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 14:18

Re: Акордбанк

А чем закончилась у аккорда история с возвратом рефинанса ? Всё отдали, или много ли ещё ?
Думаю может сюда конвертационные вернуть, приват совсем офигел со своими 4 месяцами ну и курс.
И ещё, можно снимать онлайн открытые депозиты налом не в том отделении в котором открывал карты ? Помню осенью с этим были какие то недопонимания.
Igor3777

Подякував: 23 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 14:48

Igor3777 написав:А чем закончилась у аккорда история с возвратом рефинанса ? Всё отдали, или много ли ещё ?
Думаю может сюда конвертационные вернуть, приват совсем офигел со своими 4 месяцами ну и курс.
И ещё, можно снимать онлайн открытые депозиты налом не в том отделении в котором открывал карты ? Помню осенью с этим были какие то недопонимания.

Рефинанс все банки периодически берут и отдают. Пока Маркарова на должности все будет ок. Снимать валюту технически можно в любом отделении, но нужно заказывать, чтобы точно была в наличии.
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 14:53

lara_08 написав:
  Igor3777 написав:А чем закончилась у аккорда история с возвратом рефинанса ? Всё отдали, или много ли ещё ?

Рефинанс все банки периодически берут и отдают. Пока Маркарова на должности все будет ок. Снимать валюту технически можно в любом отделении, но нужно заказывать, чтобы точно была в наличии.

Там мало замовити готівку. У Акорда є прив'язка рахунків до відділення. Для отримання в іншому надо ще й щоб рахунки туди перевели. Зокрема саме так було восени. Втім це може бути і не проблема тим у кого валютні віртуальні картки відкриті під валютні депо. Картки казали такої прив'язки як рахунки не повинні мати. Втім цей момент краще уточнити завчасно
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 15:30

Alien написав:
  lara_08 написав:

Там мало замовити готівку. У Акорда є прив'язка рахунків до відділення. Для отримання в іншому надо ще й щоб рахунки туди перевели. Зокрема саме так було восени. Втім це може бути і не проблема тим у кого валютні віртуальні картки відкриті під валютні депо. Картки казали такої прив'язки як рахунки не повинні мати. Втім цей момент краще уточнити завчасно

Віртуальна картка все одно прив'язана до рахунку.
Мені треба було знімати у Львові, менеджер перепитала, чи знаю я залишок по рахунку? Я не мав доступу до ІБ, тож вона подивилася де мої рахунки підв'язані - зателефонували до Києва і перепитала залишок по рахунку.
Потім створила ордер з яким спокійно все у касі зняв.
Тож нчого не перепідв'язували. Надалі у Києві обслуговуюсь.
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 16:19

Ще раз для тих, хто не вміє читати по написаному, або не розуміє прочитаного - у Акорда існує жорстка прив'язка рахунків до відділення. Не карток, а саме рахунків. Без карток. Ті що раніше йменувались поточними. Якщо мізків у того, хто тикає незнайомій людині не вистачає зрозуміти що воно таке - поясню: у відділеннях Акорда здавна під депо (особливо валютне) була практика відкривати рахунок (не картку), прив'язаний саме до конкретного відділення. Інше відділення видати кошти самостійно з такого рахунку можливостей не має. Щоб здійснити таку видачу рахунок має бути переведено з одного відділення на інше. Робиться це не миттєво, для цього відповідну заяву має підписати клієнт обидва відділення мають надати центральному офісу відповідні заявки, після чого весь цей процес освячується. Про таку процедуру я писав на форумі ще восени, коли мої родичі таким чином переводили рахунки для отримання конвертів у Франеку та Києві. Після повернення рахунки знову переводились заявами в зворотньому напрямі. Як воно організовано для віртуальних карток я достеменно не знаю, бо там процедура дещо інша. Тому про карти я попередив що мені казали, що вони такої прив'язки не повинні мати. То в чому я не правий, що написав такого, що не відповідає дійсності, і за що в підсумку отримав оте "що ти мелеш" від явно не знайомого з поняттям "повага" та "вихованість" дописувача? Питання риторичне.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 16:37

Re: Акордбанк

Alien, ну Вас було важко зрозуміти, що саме Ви мали на увазі.

Платіжна картка -- електронний платіжний засіб у вигляді пластикової чи іншого виду картки.
Електронний платіжний засіб -- платіжний інструмент, реалізований на будь-якому носії, що містить в електронній формі дані, необхідні для ініціювання платіжної операції та/або здійснення інших операцій, визначених договором з емітентом.

Іншими словами "картка" не дорівнює "рахунку".
Є поточний рахунок, а є поточний рахунок із можливістю використання електронного платіжного засобу (раніше їх називали картковими рахунками).
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 100101102103104 ... 209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему