Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
antey1969 написав:Наших мужиков здесь становится все больше. Дошло до того, что новая группа на интеграционном курсе на 80% мужская. Возраст от 28 до 55. Многодетных среди них почти нет, визуально со здоровьем порядок.
antey1969 написав:Наших мужиков здесь становится все больше. Дошло до того, что новая группа на интеграционном курсе на 80% мужская. Возраст от 28 до 55. Многодетных среди них почти нет, визуально со здоровьем порядок.
Подобається?
Напевно владі подобається, якщо не намагається перекрити цей потік.
Подобається?
Напевно владі подобається, якщо не намагається перекрити цей потік.
В командировки люди поехали, опыта набираться, языки учить )
Подобається?
Wisznia2021 написав:Повернулася людина після прихистку в Швейцарії. Отримувала допомогу і мала якесь безкоштовне житло, мабуть, кімнату, в Швейцарії
Зробив запит своєму колишньому підлеглому - а зараз бойовому капітану ЗСУ - щодо його родини в Швейцарії. Живуть в Швейцарії, і жінка і діти. Отримують по 250 франків на місяць. Не вистачає: він їм ще - як сказав - "підкидує"...
Відразу на інтеграційні курси.
И за выплатами, ну что бы донатить. Что только люди не придумают что бы поддержать. Мы с вами вот "до" победы должны вернуться, ну что бы за своих сойти. Я если ещё на украинском буду с подругами разговаривать, вообще хорошо, решим сразу махом все проблемы накопившиеся, ну и ветку закроем эту, а как иначе
В Польші роздрібні продажі в березні цього року(з врахуванням інфляції), впали на 7, 3% пірівняно з беоезнем минулого: https://wyborcza.biz/biznes/7,177151,29 ... 6-L.1.duzy Думаю наші біженці з баблом повтікали з Польщі?!
Bolt написав:В Польші роздрібні продажі в березні цього року(з врахуванням інфляції), впали на 7, 3% пірівняно з беоезнем минулого: https://wyborcza.biz/biznes/7,177151,29 ... 6-L.1.duzy Думаю наші біженці з баблом повтікали з Польщі?!