|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 28 кві, 2023 07:11
Denik написав: BIGor написав:Трудовий потенціал - це все слова. Багато країн з меншим в рази населенням мають в рази більший ВВП. Приклад Нідерланди, ВВП в 4 рази більше, населення в 2 рази менше.
Згадай ще Катар. Погугли "голландська хвороба".
Ти тільки прочитав що таке "голландська хвороба"? Я думав на фінансовому форумі це маст хев знати.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 08:09
Новини з Канади. Родина: батько, мати та молодший син (10 років) вилетіли з Анталії, де жили в орендованій квартирі з 2021 року, 08 березня. З 11 березня живуть в місті Вінніпег, куди в листопаді 2022 року переїхав старший син. Старший син працює з 3 січня 2023 року. Орендує квартиру за 950 ÇAD. Оригінал текста (отримав за допомогою Телеграмм):
“Здравствуйте, да, квартиру нашли, дали залог а заселение с 5 мая, как переедем подробнее сниму покажу, пересмотрели 101 квартиру пока нашли.
В Анталии планировки и сами квартиры в разы лучше, нам было сложно найти квартиру, то с собачкой нас не берут, то район ужасный страшно выйти, то цена высокая, а мы старались подешевле, то прокуренная каннабисом - воняет невозможно в ней находиться, и в основном все без стиральных машин с прачечной в доме.. Занимались квартирой а теперь занимаемся поиском работы и устраиваем младшего в школу, с работой тоже не так всё легко и просто, сейчас усиленно ищем, случается но не совсем то что нужно. Живём сейчас у старшего сына, он снял большую квартиру всем места хватает, а до этого полтора месяца были в отеле, всем новоприбывшим можно быть в отеле 1,5 месяца. В отеле классно нам понравилось и кормят тоже очень хорошо»
Кінець цитати.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 28 кві, 2023 08:42
akurt написав:нам было сложно найти квартиру, то с собачкой нас не берут, то район ужасный страшно выйти, то цена высокая, а мы старались подешевле, то прокуренная каннабисом - воняет невозможно в ней находиться, и в основном все без стиральных машин с прачечной в доме..
Не можу зрозуміти здивування людей, люди шукають "подешевльє", і дивуються чого паганий район чи не беруть з сербернаром в хату Напевно якщо жили до цього рік в Анталії - не мали інтернету щоб глянути хоч десяток квартир під оренду в Канаді щоб зрозуміти що і як.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 09:40
Ну люди різні бувають - і за освітою, і за менталітетом, і за вимогами. Мене вже тиждень "смикає" одна пані - "Ой, підкажіть, ой" допоможіть" - всього навсього треба відправити закордонний паспорт на вклейку візи у візовий центр в Анкару - то як учитель учениці першого класу все розказую і то в неї "не получається"...
Гадаю, що краще все ж квартиру в оренду дивиться на місці... Мацати... ось бачите: на фото ж канабісом не смердить... І бомжі на фото не ходять... Інші приятелі в Калгарі, де я буду з візитом з 29 травня, знайшли квартиру та заселилися за три дні...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 28 кві, 2023 09:52
akurt написав:Ну люди різні бувають - і за освітою, і за менталітетом, і за вимогами. Мене вже тиждень "смикає" одна пані - "Ой, підкажіть, ой" допоможіть" - всього навсього треба відправити закордонний паспорт на вклейку візи у візовий центр в Анкару - то як учитель учениці першого класу все розказую і то в неї "не получається"...
Може їй від вас шось інше потрібно (на побачення напрошується), а ви ніяк не можете второпати 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 кві, 2023 13:18
akurt написав:Гадаю, що краще все ж квартиру в оренду дивиться на місці... Мацати... ось бачите: на фото ж канабісом не смердить... І бомжі на фото не ходять... Інші приятелі в Калгарі, де я буду з візитом з 29 травня, знайшли квартиру та заселилися за три дні...
Це зрозуміло, але можна ж було глянути які приблизно ціни і співвідносити їх до якості помешкань.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 кві, 2023 13:40
Украинцам в Польше не имеющем собственного жилья можно получить кредит под 2% годовых на 10 лет. Условия - возраст до 45 лет.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:01
Wisznia2021 написав: Faceless написав: rjkz написав:Писали родичі про Канаду - там досить часто кидалово з цими муверами, і ретельна оцінка відгуків теж не панацея. Послуга в принципі дорога, так можуть прямо посеред дороги заявити, мол, ціна виросла, або погоджуйтеся або прямо зараз все з машини повикидаємо і поїдемо. В поліцію з такими кейсами звертатися марно
Я не знаю про Канаду. Про то, что такие кони двигают "русские" в НЙ - вполне допускаю. Поэтому когда надо было переезжать, то мне помогли с контактом мои друзья, один из которых в свое время тоже начинал с мувинга.
Вчора про Канаду теж розповідали таке: по телефону ціну на вакцинацію назвали 100/ на людину, по факту виявилось 200/ за людину. І ціна на таксі змінилася за час поїздки:))
Можно подробности? Какая вакцинация? Какая служба такси? Юбер или карсервис или еще что?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:08
akurt написав:Новини з Канади. Родина: батько, мати та молодший син (10 років) вилетіли з Анталії, де жили в орендованій квартирі з 2021 року, 08 березня. З 11 березня живуть в місті Вінніпег, куди в листопаді 2022 року переїхав старший син. Старший син працює з 3 січня 2023 року. Орендує квартиру за 950 ÇAD. Оригінал текста (отримав за допомогою Телеграмм): “Здравствуйте, да, квартиру нашли, дали залог а заселение с 5 мая, как переедем подробнее сниму покажу, пересмотрели 101 квартиру пока нашли. В Анталии планировки и сами квартиры в разы лучше, нам было сложно найти квартиру, то с собачкой нас не берут, то район ужасный страшно выйти, то цена высокая, а мы старались подешевле, то прокуренная каннабисом - воняет невозможно в ней находиться, и в основном все без стиральных машин с прачечной в доме.. Занимались квартирой а теперь занимаемся поиском работы и устраиваем младшего в школу, с работой тоже не так всё легко и просто, сейчас усиленно ищем, случается но не совсем то что нужно. Живём сейчас у старшего сына, он снял большую квартиру всем места хватает, а до этого полтора месяца были в отеле, всем новоприбывшим можно быть в отеле 1,5 месяца. В отеле классно нам понравилось и кормят тоже очень хорошо» Кінець цитати.
Я дико извиняюсь, но как-то люди совсем не подготовленно ехали. Могли ролики на Ютюбе посмотреть, что-ли, форумы почитать. Такого нет, чтобы дещево и район хороший и квартира классная и еще и куча всяких плющек. Это не киевский рынок аренды, где лендлорд скоро будет оказывать услуги интимного характера за 5 кгрн аренды нафаршированного концептуального овноблокового новостроя с модными мопами и скрытыми от всех плинтусами. Главное - локация, хороший район, хорошие школы (если есть дети). Остальное - по финансовым возможностям.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:26
Сусід похвалився, получив канадську візу.Йому 54 роки (Невже то так легко?! ) Хоче їхати працювати тракдрайвером. Тут сидить без роботи, а за срані 10-12 тис працювати не хоче. Тільки не пишіть, що вакансій водієм фури в Україні на 30 кг хоч греблю гати. На маю репліку про це, він сказав, що мається на увазі, що 1-го числа ти залазиш в машину, а 30-го з неї вивалюєшся. (короче нафіг) Справа за малим, як вибратися з України(в ,, Шлях" внесений, але...
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1