Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
...фактично твій депозит вже пролонгований і те що ти відключиш пролонгацію, це не допоможе, тому і пише 03.05, так як він пролонгований. Вже на початку наступної неділі повинен бути фікс даної проблеми і буде нормальне відображення. Це стосується всіх депозитів по яким кінець припадає на вихідні.
wild.tomcat написав:чи пояснить ця "чудо"-банка яким чином швидкий (3х денний) депозит може мати дату закінчення 2.05 і 03.5, якщо він ще навіть не розпочався (більше того, ще не закінчилися попередні, які теоретично пролонгувалися б до цих дат, мали б початися відповідно 29 і 30, ну це відповідно дати закінчення попередніх)? і як в 3х денного депозиту може писати що до закінчення 4 дні, якщо він всього на 3???
ну останніх 2 тижня Алка крутить регламентом Швидкого як циган сонцем От знов вирішили, що на вихідних відмінити пролонгацію НЕ можна. Тобто, якщо Швидкий закінчується на вихідних то він АВТОМАТОМ лонгується Я вважаю, що це краще, чим він би закінчився і ще 1..2 дн на віхидних вже БЕЗ %% чекав би понеділка. Але вся ця котовасія іде тишком-нишком і без всяких посилань на ДКБО
ПС. Та й взагалі вже може звідси забиратки манатки з тими 10% і постійними траблами та йди кудись до спортсменів -- там на Рюкзаку 10% щотижневою капіталізаціє і виплатими в будь-який день (крім вихідних?)
так в мене ще є сьогодні, сьогодні не вихідний, я б відмінив, але отака ...уйня світиться. як так?
wild.tomcat написав:так в мене ще є сьогодні, сьогодні не вихідний, я б відмінив, але отака ...уйня світиться. як так?
Депо коли закінчується? Сьогоднішнє вже пішло на лонгацію. А за Сб і Вс вже не можна відмінити, от і всьооо Тобто ВИПЛАТ тіла по Сб і Вс більше не буде, а от %% могибить, хоча теж під питанням. Якась тупня від Алки
wild.tomcat написав:так в мене ще є сьогодні, сьогодні не вихідний, я б відмінив, але отака ...уйня світиться. як так?
Депо коли закінчується? Сьогоднішнє вже пішло на лонгацію. А за Сб і Вс вже не можна відмінити, от і всьооо Тобто ВИПЛАТ тіла по Сб і Вс більше не буде, а от %% могибить, хоча теж під питанням. Якась тупня від Алки
за сьогодні мова не йде. закінчуються завтра і післязавтра,
wild.tomcat написав:за сьогодні мова не йде. закінчуються завтра і післязавтра,
Ну все, більше Швидкі НЕ можуть закінчуватися по вихідним, вони автоматом лонгуються.
ну може і так, але сам метод. я б ще якось зрозумів, коли такі депо не дають відмінити лонгацію, але як можна пролонгувати не закінчивщийся депозит??? це повне хау-ноу. банк скурвився на ніц.
wild.tomcat написав:ну може і так, але сам метод. я б ще якось зрозумів, коли такі депо не дають відмінити лонгацію, але як можна пролонгувати не закінчивщийся депозит??? це повне хау-ноу. банк скурвився на ніц.
Тут людям перекази пролонгували до 15 днів а Ви дивуєтесь, щодо депозитів.
wild.tomcat написав:ну може і так, але сам метод. я б ще якось зрозумів, коли такі депо не дають відмінити лонгацію, але як можна пролонгувати не закінчивщийся депозит??? це повне хау-ноу. банк скурвився на ніц.
Тут людям перекази пролонгували до 15 днів а Ви дивуєтесь, щодо депозитів.
ну то там вони хоча б посилаються (маючи на це якісь підстави чи просто так хочеться) на зовнішню систему (мпс, ще щось). тут на що вже кивати будуть, цікаво? тут вже все своє, рідне
upd отут цілком чітко написано коли і що мають повернути.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в П'ят 28 кві, 2023 15:20, всього редагувалось 1 раз.