Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Новий тариф щомісячної плати РКО буде діяти з 1 червня. Перевірка виконання умов для безкоштовного користування по кількості або сумі покупок та залишку коштів на рахунках відбудеться у червні — за виконані умови в травні на старих умовах, а у липні — за виконані умови в червні на нових умовах.
Я правильно понимаю, чтобы не попасть на РКО в июле, достаточно подать на закрытие пакета 30 июня?
Sense Bank написав:fastmotionsg Йдемо до вас в особисті Анастасія
Никуда вы не пришли. Я считаю, что вполне заслужил на бесплатный графит навсегда. Также и все остальные клиенты, у кого зависли существенные суммы. Кроме этого, справедливым штрафом за каждый день блокировки считаю $50.
Вы вообще осознаёте серьёзность этого факапа? Над фиксом нужно работать 24/7, хотя я сомневаюсь, что кто-то лишние 30 минут овертаймит.
fastmotionsg Ми працюємо над цією проблемою, і сподіваємось, що скоро вона буде вирішена. Вам не надійшло моє повідомлення в особистих на форумі? Зараз продублюю повторно Анастасія
чи пояснить ця "чудо"-банка яким чином швидкий (3х денний) депозит може мати дату закінчення 2.05 і 03.5, якщо він ще навіть не розпочався (більше того, ще не закінчилися попередні, які теоретично пролонгувалися б до цих дат, мали б початися відповідно 29 і 30, ну це відповідно дати закінчення попередніх)? і як в 3х денного депозиту може писати що до закінчення 4 дні, якщо він всього на 3???
...фактично твій депозит вже пролонгований і те що ти відключиш пролонгацію, це не допоможе, тому і пише 03.05, так як він пролонгований. Вже на початку наступної неділі повинен бути фікс даної проблеми і буде нормальне відображення. Це стосується всіх депозитів по яким кінець припадає на вихідні.
wild.tomcat написав:чи пояснить ця "чудо"-банка яким чином швидкий (3х денний) депозит може мати дату закінчення 2.05 і 03.5, якщо він ще навіть не розпочався (більше того, ще не закінчилися попередні, які теоретично пролонгувалися б до цих дат, мали б початися відповідно 29 і 30, ну це відповідно дати закінчення попередніх)? і як в 3х денного депозиту може писати що до закінчення 4 дні, якщо він всього на 3???
ну останніх 2 тижня Алка крутить регламентом Швидкого як циган сонцем От знов вирішили, що на вихідних відмінити пролонгацію НЕ можна. Тобто, якщо Швидкий закінчується на вихідних то він АВТОМАТОМ лонгується Я вважаю, що це краще, чим він би закінчився і ще 1..2 дн на віхидних вже БЕЗ %% чекав би понеділка. Але вся ця котовасія іде тишком-нишком і без всяких посилань на ДКБО
ПС. Та й взагалі вже може звідси забиратки манатки з тими 10% і постійними траблами та йди кудись до спортсменів -- там на Рюкзаку 10% щотижневою капіталізаціє і виплатими в будь-який день (крім вихідних?)
Востаннє редагувалось Amethyst в П'ят 28 кві, 2023 14:52, всього редагувалось 1 раз.