Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 772773774775776 ... 1464>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:20

fastmotionsg написав:
  Sense Bank написав:fastmotionsg Йдемо до вас в особисті
Анастасія

Никуда вы не пришли. Я считаю, что вполне заслужил на бесплатный графит навсегда. Также и все остальные клиенты, у кого зависли существенные суммы. Кроме этого, справедливым штрафом за каждый день блокировки считаю $50.

Вы вообще осознаёте серьёзность этого факапа? Над фиксом нужно работать 24/7, хотя я сомневаюсь, что кто-то лишние 30 минут овертаймит.

Ну такі фінти не в перше у банку, у Грудні 2018 В «Альфа-банку» стався збій, у деяких клієнтів (їх було дуже багато) зникли кошти з рахунків, тоді багато хто ще потрапив на овер в інших банках.
Садомазо банк. :lol:
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:25

wild.tomcat написав:
  Amethyst написав:
  wild.tomcat написав:за сьогодні мова не йде. закінчуються завтра і післязавтра,
Ну все, більше Швидкі НЕ можуть закінчуватися по вихідним, вони автоматом лонгуються.

ну може і так, але сам метод. я б ще якось зрозумів, коли такі депо не дають відмінити лонгацію, але як можна пролонгувати не закінчивщийся депозит??? :) це повне хау-ноу.
банк скурвився на ніц.

Вітаю! Стосовно автоматичного пролонгування депозиту знаємо. На жаль, дійсно сталася помилка, якою вже займаємося. Обіцяємо все повернути до того стану, як воно і було.
Потрібен деякий час на вирішення цієї проблеми.
Я вибачаюся перед вами, перед усіма, хто зіштовхнувся з цією проблемою.
Як тільки буде більше в мене інформація, я відразу тут напишу. Поки очікуємо фідбеку від колег.
/Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1416 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:29

Re: Sense Bank

Sense Bank написав:Я вибачаюся перед вами, перед усіма, хто зіштовхнувся з цією проблемою.

мусите вділити пів свого зоряного царства і роздати клієнтам тепер!
як мінімум
)))
бо інакше навіть страшно подумати
greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:29

Sense Bank написав:Вітаю! Стосовно автоматичного пролонгування депозиту знаємо. На жаль, дійсно сталася помилка, якою вже займаємося. Обіцяємо все повернути до того стану, як воно і було.
Потрібен деякий час на вирішення цієї проблеми.
Я вибачаюся перед вами, перед усіма, хто зіштовхнувся з цією проблемою.
Як тільки буде більше в мене інформація, я відразу тут напишу. Поки очікуємо фідбеку від колег.

тоді якщо я скасую лонгацію того депозиту, що мав би закінчитися завтра (але пише якогось... що він закінчиться 02.05), то коли мені його віддадуть - завтра чи 2го?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:33

Фантом написав:Деньги с позавчерашнего неуспешного СЭПа вернули. Проверяйте.

Мне нет :evil:

upd а вот теперь да, пора валить отсюда как можно быстрее
fastmotionsg

Подякував: 7 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 15:57

Sense Bank, озвучьте план действий на случай, если до конца дня проблема с некорректной пролонгацией депозитов, оканчивающихся в ближайшие выходные, не будет решена. Вкладчики рассчитывают получить доступ к своим деньгам в субботу и воскресенье. Кроме того, что делать тем, кто сегодня планировал снять автопролонгацию по таким депозитам, если проблема продолжится на выходных?
Alex9

Подякував: 3 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:09

wild.tomcat написав:тоді якщо я скасую лонгацію того депозиту, що мав би закінчитися завтра (але пише якогось... що він закінчиться 02.05), то коли мені його віддадуть - завтра чи 2го?

2-го числа. На жаль, ви зараз не зможете вимкнути пролонгацію. Вибачте за незручності.
Розбираємося і далі в цій ситуації, щоб спробувати вирішити цю проблему.
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:11

Alex9 написав:Sense Bank, озвучьте план действий на случай, если до конца дня проблема с некорректной пролонгацией депозитов, оканчивающихся в ближайшие выходные, не будет решена. Вкладчики рассчитывают получить доступ к своим деньгам в субботу и воскресенье. Кроме того, что делать тем, кто сегодня планировал снять автопролонгацию по таким депозитам, если проблема продолжится на выходных?

На жаль, поки що нічого не можу сказати більш детально про цю проблему. Колеги намагаються вирішити це все. Як буду мати відповідь на ваше запитання, то я неодмінно напишу тут.
Ще раз вибачаюся за незручності, котрі у вас виникли.
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 16:25

Sense Bank написав:
  wild.tomcat написав:тоді якщо я скасую лонгацію того депозиту, що мав би закінчитися завтра (але пише якогось... що він закінчиться 02.05), то коли мені його віддадуть - завтра чи 2го?

2-го числа. На жаль, ви зараз не зможете вимкнути пролонгацію. Вибачте за незручності.

я розраховував на ці кошти, але виявляється банк за мене вирішив інакше. за сорі бонус навіть і не питаю. банк впевнено перетворюється в купу лайна.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 кві, 2023 17:12

Sense Bank написав:

Ярославе - чи вірно я розумію, що наразі проблеми з лонгацією на вихідних стосуються не усіх клієнтів? Тобто якщо наприклад лонгація швидкого була відключена ще учора у в додатку світить дата повернення 29 або 30 квітня - то такий депо точно не проллонгується а впаде на картку вчасно? Чи у вашому банку зараз ні у чому не можна бути впевненним?
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 772773774775776 ... 1464>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ramzes4, tarasum і 2 гостей